IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Разликата е в полза на естествения имунитет !!!

Maтематикът пусна линк към лабораторни изследвания на имунитета придобит чрез ваксина и по естествен път. Доста е интересна съпоставката, но четенето изисква малко съсредоточаване и не предизвиква спазмотични аплодисменти сред полезните идиоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Това не го знам и не съм компетентен да ти отговоря. Може би наистина трябва да се говори не за ваксинирани, а за ИМУНИЗИРАНИ хора, като в това понятие се включват и хората с естествен имунитет поради преболедуване.

Истината обаче е, че в публикуваните статистики се използва думичката ваксинирани, а не думичката имунизирани. Защо това е така не знам. Може би наистина има някаква разлика в качеството на имунитета.
      Разликата е в полза на естествения имунитет !!! Започни да разсъждаваш отначало !

Коментар

И как разбра, че някой е умрял от ваксина?
        С леене на олово или с хвърляне на боб?

Сводката е от сайта на австралийското министерство на здравеопазването. 407 ваксинирани са мъртви от февруари насам, за 6 от тях се смята че са починали като директен ефект от ваксината, тоест часове след като са ваксинирани. Сводката е до края на юли не включва последния умрял.

The TGA has received and reviewed 407 reports of deaths in people who have recently been vaccinated and found that 6 were linked to immunisation. These deaths were all related to the first dose of the AstraZeneca vaccine – 5 were TTS cases and one was a case of immune thrombocytopenia (ITP).

Линк от официален правителствен сайт за 6-те

https://www.tga.gov.au/periodic/covi...ort-29-07-2021

Линк от новините за 7-ия починал

https://www.abc.net.au/news/2021-08-...eath/100354032

За останалите 400 можем само да гадаем от какво точно са починали. Подозирам че на болшинството им е паднала тухла отнякъде, но да припомня че от началото на ваксинацията в Австралия от ковид са умрели 31 човека.

Експерименти върху хора са това. Някои безсмислено умират докато полезните идиоти ръкопляскат.

Коментар

Малоумниците пълнят ковчезите и гробищата. Едно е да умреш от КОВИД преди година, и съвсем друго е да умреш сега. Едно време умираха от незнание и липса на ваксини, а сега умират само от простотия и от нищо друго.
          Нов сериал - / ГАБРОВСКИ БОЕЦ / Само един ще остане. Сички яко шъ омрът.

Опс - / ГАБРОВСКИ ВАКСИНИРАН /.

Едно време умиргаха от незнание а сега само професори...
          Last edited by KMETA; 10.08.2021, 17:15.
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Ще сложа ваксина, когато се появи една от десетките ваксини срещу коронавируси, която се впръсква в носа.
            Даже и нашият проф. Чорбанов я работи в момента...Има 2-3 , които са в клинични изпитания....

Коментар

Малоумниците пълнят ковчезите и гробищата. Едно е да умреш от КОВИД преди година, и съвсем друго е да умреш сега. Едно време умираха от незнание и липса на ваксини, а сега умират само от простотия и от нищо друго.
              Матейко пак се изказваш категорично и разбира се грешно.Станал си смешен в тоя форум с манията ти за непогрешимост.Всички които не са на твоето мнение са малоумници.Кой кога да умре решава Бог....Нито ти нито който и да е човек няма власт над придължителността на живота...

Коментар

радвам се че се разпознаваш.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Викаш в МИНАЛОТО ДЕЙСТВАТ РАЗЛИЧНИ ВСЕЛЕНСКИ (ФИЗИЧНИ) ЗАКОНИ ОТ СЕГАШНИТЕ !?!?!?!
                  а ДОГОДИНА КАКВИ ЗАКОНИ ЩЕ ДЕЙСТВАТ - НА МАЛОУМНИЦИТЕ?

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Това мисля че 100 пъти го коментирахме. Това е било валидно кога транспорта е бил керван с камили. Доде се придвижи по пътя на коприната има достатъчно време вируса да умори хората или преболедувалите го да оцелеят и да се очистят от него.

С днешните самолети може да се заразиш в Китай, по пътя към Европа да заразиш половината самолет, вечерта да кихнеш в някое кино в Берлин. На другия ден да заразиш поредния половин самолет с пътници пътувайки към Ню Йорк, там да кихнеш в някой ресторант и после да се върнеш да гушнеш чемшира обратно в Китай.
                    Викаш в МИНАЛОТО ДЕЙСТВАТ РАЗЛИЧНИ ВСЕЛЕНСКИ (ФИЗИЧНИ) ЗАКОНИ ОТ СЕГАШНИТЕ !?!?!?!
                    а ДОГОДИНА КАКВИ ЗАКОНИ ЩЕ ДЕЙСТВАТ - НА МАЛОУМНИЦИТЕ?
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ok, да пусна и аз данни.

Ваксинирането в Австралия започва през февруари тази година. До ден днешен има официално признати 7 смъртни случая като директен резултат от ваксините. За това същото време има 30 смъртни случая в резултат на ковид. Като се вземе предвид че само 18% от австралийците са пълно ваксинирани засега смъртността от ваксини само леко надминава смъртността от ковид.
                      И как разбра, че някой е умрял от ваксина?
                      С леене на олово или с хвърляне на боб?

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение

жълта звезда на ревера - Ей затва те обичам...
                        https://www.washingtonpost.com/world...f17_story.html

Жълтата звезда на ревера станал синя гривна на ръката ...

Впрочем сме си добре - засега не са отнети апартаментите на "заплашващите общественото здраве" и тяхното имущество. Нито пък са създадени лагери за "разпръскващи заразата недостойни граждани" (че боднатите и те я разпръскват, ама някакси по-отговорно). Да не давам идеи де ...

Коментар

• Първоначално изпратено от vgc Разгледай мнение

Ами не съм я следил - може ли отново? Иначе до скоро слушах хайде на 70-те процента ваксинация, после хайде на 90-те, сега вече е хайде жълта звезда на ревера ... последното вече събужда в мен възмущение и гняв.
                          жълта звезда на ревера - Ей затва те обичам...

Коментар

• https://youtu.be/zQ84DdPcjno

Ей, добре, че конспирациите не се оказаха истина, че не знам ...

Коментар

• Аз лично и тесен кръг от хора около мен не плануваме да се ваксинираме!
                              Всеки си има неговият довод за или против и налагането на задължителни мерки в която и да е посока, е престъпление срещу човечеството !!!
                              Доводи от рода: Не-ваксинираните, са носители и застрашават живота на останалите! ...на кой застрашават? на ваксинираните ли, или на извънземните?
                              Преди години имах допир до лекарската гилдия и направо се замаях от високото ниво на некомпетентност и паралелно, при проблясъци на ентусиазъм за развитие, на високите нива на хазартност с идеална цел - опит за следващи пациенти! За голямо съжаление, във всички направления е така.
                              Около 95% от населението на света е пълнеж, не допринасящ за техническото развитие и основната полза от него до момента, беше евтин обслужващ персонал и експериментален материал... Уви света не е само топ познание, това е генетичното ни богатство и случайната комбинация на двама посредствени, дават 5-те процента.
                              На планета имаме стотици религии и всичките се крепят основно на вярата. Аз не съм вярващ и няма как да дотирам вярата на ваксинационната гилдия. Трябва да има много статистика по темата! Много, та много! От достоверни източници и изключително всеобхватна за да променя мнението си.

PS: Не ме притеснява смъртта, тя е неизбежна, да не кажа и желателна за мен си, ако настана бреме.
                              Вярвам! ха-ха По точно казано, НАДЯВАМ се, след като бъдат постигнати целите на 80%, разума да надделее (каква дума само!) и света бавно, да се върне към нормалното.

Коментар

• Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение

Ok, да пусна и аз данни.

Ваксинирането в Австралия започва през февруари тази година. До ден днешен има официално признати 7 смъртни случая като директен резултат от ваксините. За това същото време има 30 смъртни случая в резултат на ковид. Като се вземе предвид че само 18% от австралийците са пълно ваксинирани засега смъртността от ваксини само леко надминава смъртността от ковид.
                                Може ли линк към "официално признати 7 смъртни случая"?

Коментар

Working...
                                X