IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анкета - Ще си сложите ли КОВИД-19 ваксина ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ваксинирал се, и след месец умрял......
    И защо реши, че ваксината е виновна за смъртта?

Може да е умрял, защото е ходил например на театър, или защото е ял развалена риба и кисело мляко с изтекъл срок на годност ....

Направо ви се чудя на логиката ....

Ето аз пък съм ваксиниран и все още не съм умрал. По вашата логика излиза, че ваксините са абсолютно безопасни ....

Също така досега не съм се разболял от корона. По вашата логика излиза, че ваксините предпазват на 100% ...

ПП: Нищо лично. Просто критикувам мозъци със сбъркана логика и с тотално невежество в областта на математиката и статистиката.
    тази логика е само в твоята глава ....
    Нищо лично ама не се напъвай да разбереш чуждата логика
    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Вече имаме призив и от уважавани имунолози за НЕЗАБАВНО ПРЕКРАТЯВАНЕ на масовите ваксинации с НЕСТЕРИЛИЗИРАЩИ ВАКСИНИ. Единственият ефект от тях е появата на нови опасни мутации на вируса. Подробности тук - https://www.geertvandenbossche.org/p...s-homo-sapiens
      Last edited by vgc; 15.08.2021, 21:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от neptun266 Разгледай мнение
        А това що го пропусна?
        Ваксинирал се, и след месец умрял......
        И защо реши, че ваксината е виновна за смъртта?

Може да е умрял, защото е ходил например на театър, или защото е ял развалена риба и кисело мляко с изтекъл срок на годност ....

Направо ви се чудя на логиката ....

Ето аз пък съм ваксиниран и все още не съм умрал. По вашата логика излиза, че ваксините са абсолютно безопасни ....

Също така досега не съм се разболял от корона. По вашата логика излиза, че ваксините предпазват на 100% ...

ПП: Нищо лично. Просто критикувам мозъци със сбъркана логика и с тотално невежество в областта на математиката и статистиката.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
          В Гърция вече имало един ваксиниран на 70г, който умрял. Повтарям ЕДИН. Дори не е ясно от Ковид ли е.
          https://trud.bg/%D0%B3%D1%8A%D1%80%D...1%83-covid-19/

Идва Апокалипсис за антиваксърите.
          А това що го пропусна?

Първоначално изпратено от andy Разгледай мнение
          Семейството на вуйчо ми се ваксинираха. След месец всички се разболяха. Той получи усложнения и не издържа. Сега отивам на погребението му.

Коментар

• Първоначално изпратено от fon Разгледай мнение
            В Гърция вече имало един ваксиниран на 70г, който умрял. Повтарям ЕДИН. Дори не е ясно от Ковид ли е.

Ти си под 30 годишен, вероятно около 25, нали? По енергичната наивност се познава.

Коментар

• В Гърция вече имало един ваксиниран на 70г, който умрял. Повтарям ЕДИН. Дори не е ясно от Ковид ли е.

Коментар

• Министерството на здравеопазването допълни правилата за определяне на размера на сумите, заплащани за допълнителни възнаграждения за персонал, контактувал и лекувал болен от COVID-19. С промяната право на възнаграждения ще имат както медицински, така и немедицински персонал, участвали пряко в лечението, съобщиха от министерството.

Така се разширява се обхватът на хората, които ще могат да получават до 1000 лв. месечен бонус. Дава се възможност при отработено време над нормативно определеното също да се заплаща.

Айде на кебапчетата, да живей корона вируса.
                Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

Интересно, на какви Олимпиади сте ходили? Явно не са по математика, не си спомням да е имало участници с елементарни аритметични грешки там.
                  Може ли например някой да ми каже как 150 000 смъртни случаи са 10% от 330 милиона? Или 1%? И откъде идва това число 15 000 смъртни случаи ОТ ВАКСИНАЦИЯ?
                  ОВЦА - 1,4 млн са със ОПЛАКВАНИЯ, 150 000 от тях са починали?
                  Колко % са МАААААА малоумна овца.
                  Ваксинирани до вчера 167 напълно и 197млн с 1 доза.
                  1,4 млн с ОПЛАКВАНИЯ. Колко % са със усложнения след ваксина? Дали гонят 1%, ама много безопасна била ......
                  Числото идва от ОФИЦИАЛНИ ДАННИ - 14 600 по спомен и на следващия ден излиза нов репорт с 6100 (яко овикване е падало)
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Интересно, на какви Олимпиади сте ходили? Явно не са по математика, не си спомням да е имало участници с елементарни аритметични грешки там.
                    Може ли например някой да ми каже как 150 000 смъртни случаи са 10% от 330 милиона? Или 1%? И откъде идва това число 15 000 смъртни случаи ОТ ВАКСИНАЦИЯ?
                    Селски Боби :-) по вирусология :-)))
                    Не знам за какви цифри и проценти пишеш в този пост, но при всяко сравнение между преболедували и ваксинирани не става въпрос за проценти, а за разлики от стотици и хиляди пъти....затва съм толкова категоричен дори и специалистката да е на щат в Гави....:-) Не е нужно да се усложняват нещата с проценти :-)

Коментар

И още:
                      • Rositsa Haralanova
                        Milena Koleva точно тази статия четох. Възможно ли е да ми обясните защо не е прав? Наистина много хора вярват на тази теза. Благодаря.
                      • Milena Koleva
                        Rositsa Haralanova, опасявам се, че не сте прочели стауса, под който пишем. Там съм обяснила подробно, каква е разликата между ваксината и преболедуването. (През миналия век все още молекулярно-биологичните техники не се използваха толкова приложно. Въпросният лекар не отчита това развитие на съвременната медицина, както и фактът, че преболедуването носи увреждане на организма в различна степен, не изключва и смъртен изход.)

Rositsa Haralanova
                        Milena Koleva по скоро въпросът ми е дали преболедували е добре да се ваксинират.

Milena Koleva
                        Rositsa Haralanova, да. По същата причина.
                        Интересно е, че доста пациенти говорят за подобрение на остатъчни симптоми след ваксинация.
                      хаххахахахах.
                      Не спира с лъжите и кухите опити за манипулация тази....
                      Кой е източника ? Откога се знае и се води статистика кой е преболедувал и след това ваксиниран ? Къде е искам да я видя ? Колко са такива случаи ? Как решиха , че симптомите са намалели БЛАГОДАРЕНИЕ на ваксинацията ? Има ли проучване ?

Боби ''специалистката'' се е увъртяла като пиле у калчища и се чуди каква глупост да напише. По-добър си от това.... :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Хаха изпреварил си ме с малко. Явно тези дето сме били по Олимпиадите в онези години ни става ясно на мига за какво става въпрос :-)
                        ''Специалистката'' е жалка картинка, а ако наистина участва в такива проекти за ваксини на позиция различна от лаборантка си е направо ОПАСНО.

Коментар

• Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение

Мерси за линка Боби..
                          Никой от двама ни няма да си промени мнението нито за ваксините / към момента/ , резултата от тях и т.н. Това съм го приел и не целя да убеждавам нито теб , нито който и да било друг. да подчертая . Всеки си има глава на раменете и си решава сам за себе си особено като става въпрос за собственият му живот и на близките му и т.н.
                          Но въпросната ''специалистка'' дори не е въздухарка а пълна гола вода и след тези си постове на 90% ПЛАТЕНА може не финансово директно, а с постове и т.н. корупцията има много лица / за теб съм сигурен че не си , а просто си податлив на таргетиран маркетинг - не го пиша за да те обидя/... Трудно е да се устои и да се отсее зрънцето в маркетинговата куоа сено/.
                          И преди това ти написах, че оригиналният и пост е кръгла НУЛА и го ДОКАЗАХ с безспорен факт / броят повторени и броят разболели се след ваксина/. След това цялата и въздушна кула е в киреча.:-) Лекаря обясни на достъпен език научните реалности за разлика от моите нескопосани писания.
                          Само още няколко коментара по поста на псевдоспециалистката , която обиди жестоко лекаря от Пирогов наричайки го колега. Все едно да лажа колега на Хамилтън щото имам кола и шоферска книжка :-)

''не мога да се съглася с колегата: говорим за бързо мутиращ вирус / факт и вече ваксините са кръгла нула, естественият имунитет не мърда...трябва по-големи мутации, за да мръдне . Някога ще се случи вероятно, а ваксините тогава ще са на 10-ият ъпгрейд/, доста по-различен по поведение от цитирания от него. Има достатъчно случаи на повторно заразяване / лъжа или евтин трик за манипулация или а посочи данни. Потези в нета всичко е под 1 %,според лекаря на практика от 600 при него няма повторен и само 5 при , които антителата не се увеличават след година/ (с по-тежко протичане, включително фатално / колко са ? Източник ? Броят се на пръсти и в масовият случай става въпрос за неизлекувани хора . А КОЛКО са починалите от вируса след ваксинация ? Мога да се обзаложа , че са над 1000 пъти повече/ ), докато протичането след ваксиниране е сравнително леко./ аха , ама след преболедуване няма протичане въобще щото няма болни... То е пародия. Примерно няколко стотин хиляди или нека да са милион повторени тотал , към 100К ваксинирани на ДЕН разболели се... Грубо тотала повторени до сега са равни на болните ваксинирани за 1 ден/ Освен това при ваксината се получава защита без увреждане на органите / ъгъ затва е информираното съгласие щото са сигурни, че няма увреждания/. Преценете сами, кое е за предпочитане.;;

Ще се повторя. Мисля, че с кариерата на доктора е свършено. Като го изгонят от Пирогов и го пратят в най-забутаното място все пак не всички близки ще препоръчвам да се обръщат към него.. Изисква се МНОГО смелост да кажеш публично тези неща.
                          Хайде ще ти кажа и нещо лично. Един от най-известните вирусолози у нас ми е познат... не е Мангъров :-)... Дават го и по телевизорО... Сещаш се нали ?
                          Ся, още Костов го каза - в България всички сме братовчеди. Не се учудвам че познаваш някой, но защо си мислиш че щом го дават по телевизията е сертификат за качество? Същата телевизия по която десетки пъти дават трибуна на Мангъров, Чорбанов и прочие идиоти.
                          И аз познавам вирусолог, но от тези емигрирали в Германия (не е въпросната Милена Колева). Не съм чул такива "аргументи" като тия дето ги сипеш в изобилие, без реални факти, от нея, то тя е лекар всъщност, а не генетик като Колева.
                          Е ама разбира се, ТЕ ще му съсипят кариерата на тоя, както и Мангъров, Чорбанов и прочие идиоти. Да се чудиш как им дават трибуна постоянно вече 18 месеца и не са удавени вече в капка вода.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                            говорим за бързо мутиращ вирус, доста по-различен по поведение от цитирания от него. Има достатъчно случаи на повторно заразяване (с по-тежко протичане, включително фатално), докато протичането след ваксиниране е сравнително леко. Освен това при ваксината се получава защита без увреждане на органите.

OT ТОВА НЯМА И ЕДНА ДУМИЧКА ВЯРНА. САМО ДОЛНИ ЛЪЖИ.
                            Колко са случаите на повторно, че и с фатален край - дали мога да ги преброя с пръстите на ръцете или трябва краката да включвам ЗА ЦЯЛ СВЯТ.
                            ОТ ВАКСИНАЦИЯ САМО В УСА ИМА 1,4млн ОПИСАНИ СЛУЧАЯ на оплаквания и увреждания и 15 000 СМЪРТНИ СЛУЧАИ.
                            150 000 са затрити от базата поради смърт. Нормално за 1 година умират 1% не 10% така че 90% от тези смъртни случаи са ПАК ЗАРАДИ ФАКСИНАТА.
                            Пускал съм тука клипа с БАЗАТА, намерете си го
                            Хаха изпреварил си ме с малко. Явно тези дето сме били по Олимпиадите в онези години ни става ясно на мига за какво става въпрос :-)
                            ''Специалистката'' е жалка картинка, а ако наистина участва в такива проекти за ваксини на позиция различна от лаборантка си е направо ОПАСНО.

Коментар

• И накрая поздрав за антиваксърите:

Коментар

Е то явно няма смисъл да се обяснява на антиваксъри и конспиративни теоретици с алумниеви шапчици, но за последен път отговорът на същата "специалистка" към въпросния "лекар" (тоя път кавичките имат смисъл):[/LIST]
                                Мерси за линка Боби..
                                Никой от двама ни няма да си промени мнението нито за ваксините / към момента/ , резултата от тях и т.н. Това съм го приел и не целя да убеждавам нито теб , нито който и да било друг. да подчертая . Всеки си има глава на раменете и си решава сам за себе си особено като става въпрос за собственият му живот и на близките му и т.н.
                                Но въпросната ''специалистка'' дори не е въздухарка а пълна гола вода и след тези си постове на 90% ПЛАТЕНА може не финансово директно, а с постове и т.н. корупцията има много лица / за теб съм сигурен че не си , а просто си податлив на таргетиран маркетинг - не го пиша за да те обидя/... Трудно е да се устои и да се отсее зрънцето в маркетинговата купа сено/.
                                И преди това ти написах, че оригиналният и пост е кръгла НУЛА и го ДОКАЗАХ с безспорен факт / броят повторени и броят разболели се след ваксина/. След това цялата и въздушна кула е в киреча.:-) Лекаря обясни на достъпен език научните реалности за разлика от моите нескопосани писания.
                                Само още няколко коментара по поста на псевдоспециалистката , която обиди жестоко лекаря от Пирогов наричайки го колега. Все едно да кажа колега на Хамилтън щото имам кола и шоферска книжка :-)

''не мога да се съглася с колегата: говорим за бързо мутиращ вирус / факт и вече ваксините са кръгла нула, естественият имунитет не мърда...трябва по-големи мутации, за да мръдне . Някога ще се случи вероятно, а ваксините тогава ще са на 10-ият ъпгрейд/, доста по-различен по поведение от цитирания от него. Има достатъчно случаи на повторно заразяване / лъжа или евтин трик за манипулация или да посочи данни. По тези в нета всичко е под 1 %,според лекаря на практика от 600 при него няма повторен и само 5 при , които антителата не се увеличават след година/ (с по-тежко протичане, включително фатално / колко са ? Източник ? Броят се на пръсти и в масовият случай става въпрос за неизлекувани хора . А КОЛКО са починалите от вируса след ваксинация ? Мога да се обзаложа , че са над 1000 пъти повече/ ), докато протичането след ваксиниране е сравнително леко./ аха , ама след преболедуване няма протичане въобще щото няма болни... То е пародия. Примерно няколко стотин хиляди или нека да са милион повторени тотал , към 100К ваксинирани на ДЕН разболели се... Грубо тотала повторени до сега са равни на болните ваксинирани за 1 ден/ Освен това при ваксината се получава защита без увреждане на органите / ъхъ затва е информираното съгласие щото са сигурни, че няма увреждания/. Преценете сами, кое е за предпочитане.;;

Ще се повторя. Мисля, че с кариерата на доктора е свършено. Като го изгонят от Пирогов и го пратят в най-забутаното място все пак не всички близки ще препоръчвам да се обръщат към него.. Изисква се МНОГО смелост и СЪРЦЕ да кажеш публично тези неща. Истински ЛЕКАР.
                                Хайде ще ти кажа и нещо лично. Един от най-известните вирусолози у нас ми е познат... не е Мангъров :-)... Дават го и по телевизорО... Сещаш се нали ?
                                Last edited by pesimist4o na kvadrat; 15.08.2021, 20:27.

Коментар

Working...
                                X