Първоначално изпратено от Vergil1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ще е интересно да ни разкажеш за тях след десет години или поне след пет.
Разни хора, разни идеали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не знам колко е сурова реалността, ама нито един мой приятел разведен или вдовец не се е затюхкал,че се е развел.От двамата ми най-добри приятели единият е разведен,другият вдовец.Първият е на 48 години, а гаджето му е на 23.Вторият пък е на 53 години и си сменя любовниците като носни кърпички.Без обвързане. Имам и още много подобни примери.
Разни хора, разни идеали.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Не му отваряй очите на колегата. Остави го да си фантазира. Реалността е доста по-сурова и за двата пола след определена възраст.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
това което казваш: "ще започнат най-добрите дни и години във живота му", не е съвсем така.
В блока ми имаше 2 хубави семества, с по 2 деца, културни, образовани, като за пример. Обаче през 2019 и през 2022 жените им забегнаха при любовник и от тогава мъжете стоят сами на 40 +. И няма шанс да намерят нещо свестно. Също така е малка вероятността жените да се върнат при мъжете си.
Един друг комшия вика: "Тоя вход е пълен с мастии" и се хили. Преди време имаше други 2 такива.
Истината е, че днешните българки са комерсиално ориентирани и се интересуват какво те ще вземат и какво те ще получат,
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Женската го консумира след....таковането
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега се замислям защо не съм виждал богомолец
ако някога видя, сигурно ще е гей
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Това ти казвам приятелски, налягайте си парцалите, свалете малко гаеда,
щото след 40-45 год, тъкмо когато децата са отраснали и ще се запилеят нанякъде (ама те не Ви понасят, искат самостоятелност) един развод е като бездна за Вас.
За мъжа не е така, ще започнат най-добрите дни и години във живота му.
това което казваш: "ще започнат най-добрите дни и години във живота му", не е съвсем така.
В блока ми имаше 2 хубави семества, с по 2 деца, културни, образовани, като за пример. Обаче през 2019 и през 2022 жените им забегнаха при любовник и от тогава мъжете стоят сами на 40 +. И няма шанс да намерят нещо свестно. Също така е малка вероятността жените да се върнат при мъжете си.
Един друг комшия вика: "Тоя вход е пълен с мастии" и се хили. Преди време имаше други 2 такива.
Истината е, че днешните българки са комерсиално ориентирани и се интересуват какво те ще вземат и какво те ще получат,
Поздрави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОт статистическа гледна точка, това изглежда правилно.
Повечето паяци, които виждаш, са женски..
Прочее на испански лисицата е в мъжки род
Признавам ще ми липсват съветите му
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеОт статистическа гледна точка, това изглежда правилно.
Повечето паяци, които виждаш, са женски.
ако някога видя, сигурно ще е гейпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Питах изкуствения интелект "Какво искат жените" и отговорът му беше следния:
-Точното, което жените искат, може да се различава от жена до жена, но в общи линии, много жени търсят любов, уважение, поддръжка, разбиране, взаимна помощ и стабилност.
След това зададох същия въпрос за нашенските кокони - "А какво искат българските жени":
-Точното, което българските жени искат, може да се различава от жена до жена, но в общи линии, много жени търсят любов, уважение, поддръжка, разбиране, взаимна помощ, както и финансова стабилност и професионално удовлетворение.
Щом бота го казва
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение*тъпите испанци са сложили паяк във женски род,
Повечето паяци, които виждаш, са женски.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение
Малей, та ти си вСелена май, а ?
Па и она беше адвокат у Спания от Монтанската или Борованската маала, не помня вече, дека пият отело (забранено вино от отел във Франция, действа зле на мозъка) със бурканя.
Айде, чакам разяснение, как безработен мъж ще го принудят да изплаща ипотеката:
1.Когато са в брак и леко я е пребил и живее другаде.
2.Когато са в развод или е подал молба за такъв, ама пак я е наритал за здраве.
*тъпите испанци са сложили паяк във женски род,
за змията и лисицата е ясно, ама ....
последващите консулти са платени, джанъм. Не се напиняй.
Last edited by Arana; 29.01.2023, 07:53.
Коментар
-
Хахаха ох, мързи ме - нека Миро да ти обясни защо няма да са шест месеца, “дарлинг”.
Па и она беше адвокат у Спания от Монтанската или Борованската маала, не помня вече, дека пият отело (забранено вино от отел във Франция, действа зле на мозъка) със бурканя.
Айде, чакам разяснение, как безработен мъж ще го принудят да изплаща ипотеката:
1.Когато са в брак и леко я е пребил и живее другаде.
2.Когато са в развод или е подал молба за такъв, ама пак я е наритал за здраве.
*тъпите испанци са сложили паяк във женски род,
за змията и лисицата е ясно, ама ....Last edited by Бедният брoкер; 29.01.2023, 00:14.
- 1 like
Коментар
Коментар