IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Така е в цивилизования свят
    В България такива "адвокати" стават дори главни прокурори
    Палячо-ти си в тоя форум да коментираш темите,или да злословиш за моята личност ?
    Не съм адвокат,не всеки юрист е адвокат,а че ти не правиш разлика си е твой проблем. Но какъвто и ще да съм, това няма никакво значение,щото не съм тук в професионално качество.
    Ти верно си като някоя жена,тоя какъв бил,оня какъв бил. Кой какъв е няма никакво значение, щото никой не си предлага професионалните услуги. С изключение на оня мошеник Тодор от Горна.Ако това ще ти повдигне самочувствието приеми,че съм най-слабият юрист на света и коментирай темите,не моята личност. Какви сте такива като клюкарки пред блока?
    Last edited by mirodes; 08.01.2025, 11:46.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В Исландия първо правят секс и после ходят на кафе. Надали точно такава жена му трябва.
      Идеална е.Ама дали е верно че дават 5К еуро.Това е средна заплата за там

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Нищо подобно. През целия си живот съм бил активен. Например създадох СТС Солар - една от първите соларни фирми в България. Проектирали сме повечето от половината от централите по мерки 311 и 312 на ДФЗ и впоследствие сме изградили (построили) поне 1/3 от всички централи в България. Само от проектирането през първата година раздадох 1 милион лева дивидент. Натакък тактично ще си премълча.

Също така създадох СТС Финанс - първият в България FOREX брокер, който предлагаше търговия посредством платформата MetaTrader. Половината от пишещите в този форум са имали акаунти при мене.

Създадох най-голямата пчеларска фирма в България с най-много кошери - 2000 бр., разпределени в 22 пчелина на 2 различни окръга (Габрово и Ловеч).

Впоследствие създадох втората в България Пчеларска Развъдна Организация, където с над 50 пчелни стопанства с над 10 000 кошера се занимаваме със селекционна и развъдна дейност. Ръководител съм на тази организация до ден днешен.

Да не забравим и Биткойна - преди около 5-6 години инвестирах в копачки около 40 000 лв. и то с пари назаем , копах биткойни и други криптовалути, после инвестирах в ригове, а после чаках добра цена за продажба на биткойн и наскоро кеширах всичко по цена, 7-8 пъти по-голяма от инвестираната. Не че това беше сериозен бизнес, но колко от пишещите във форума могат да се похвалят със същото (средно 100% годишна доходност), при положение, че преди 6 години всички имаха равни с мене шансове. Колко от тях ги оцениха, реализираха с благодарение на това забогатяха?

Така че аз предпочитам да не се хваля, но това не означава, че стоя и нищо не правя по отношение на бизнеса. Точно обратното - активен съм, анализирам околната среда, търся бизнеси, вземам решения и веднага ги привеждам в действие. И след това пак, и пак и пак и така докато умра.
        Огромно браво!

Възхищавам ти се, тате,

Ние също сме се занимавали със земеделие и двата ми рода, вкл. с животни, пчели, вино и ракия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
          “Адвоката” не е адвокат
          Да имаш правна диплома е едно. Да практикуваш е друго.
          Така е в цивилизования свят
          В България такива "адвокати" стават дори главни прокурори

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
            Мерси

Доколкото разбра ти си натрупал състояние в първите 10 години на прехода, до 2001-2002 г. И след това само поддържаш нивото, нали?
            Нищо подобно. През целия си живот съм бил активен. Например създадох СТС Солар - една от първите соларни фирми в България. Проектирали сме повечето от половината от централите по мерки 311 и 312 на ДФЗ и впоследствие сме изградили (построили) поне 1/3 от всички централи в България. Само от проектирането през първата година раздадох 1 милион лева дивидент. Натакък тактично ще си премълча.

Също така създадох СТС Финанс - първият в България FOREX брокер, който предлагаше търговия посредством платформата MetaTrader. Половината от пишещите в този форум са имали акаунти при мене.

Създадох най-голямата пчеларска фирма в България с най-много кошери - 2000 бр., разпределени в 22 пчелина в 2 различни окръга (Габрово и Ловеч).

Впоследствие създадох втората в България Пчеларска Развъдна Организация, където с над 50 пчелни стопанства с над 10 000 кошера се занимаваме със селекционна и развъдна дейност. Ръководител съм на тази организация до ден днешен.

Да не забравим и Биткойна - преди около 5-6 години инвестирах в копачки около 40 000 лв. и то с пари назаем , копах биткойни и други криптовалути, после инвестирах в ригове, а после чаках добра цена за продажба на биткойн и наскоро кеширах всичко по цена, 7-8 пъти по-голяма от инвестираната. Не че това беше сериозен бизнес, но колко от пишещите във форума могат да се похвалят със същото (средно 100% годишна доходност), при положение, че преди 6 години всички имаха равни с мене шансове. Колко от тях ги оцениха, реализираха и благодарение на това забогатяха?

И не само Биткойна - всички мой колеги набори 60-70 през целия този преход са имали равни шансове с мене да направят нещо значимо. Колко от тях ги реализираха тези шансове? Погледнете сериозно миналото си и си дайте сметка защо някои хора успяват, а други (вие) все нещо им пречи.

Така че аз предпочитам да не се хваля, но това не означава, че стоя и нищо не правя по отношение на бизнеса. Точно обратното - активен съм, анализирам околната среда, търся бизнеси, вземам решения и веднага ги привеждам в действие. И след това пак, и пак и пак и така докато умра.
            Last edited by Mateev; 08.01.2025, 11:16.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

точно такава му трябва
              може даже да си спести кафето
              Нали говорим за съпруга,не за чук чук чао

Коментар

Исландия страда от липса на мъже и е готова да плаща по $5,000 на месец на всеки чужденец, оженил се за исландка!

https://www.google.com/search?q=%D0%...hrome&ie=UTF-8

Хайде Евго, побързай, за да не си пропуснеш шанса ...
                Мерси

Доколкото разбра ти си натрупал състояние в първите 10 години на прехода, до 2001-2002 г. И след това само поддържаш нивото, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В Исландия първо правят секс и после ходят на кафе. Надали точно такава жена му трябва.
                  точно такава му трябва
                  може даже да си спести кафето
                  забременява една и се мести на следващата
                  Last edited by ratten; 08.01.2025, 10:16.
                  препоръка е

Коментар

Исландия страда от липса на мъже и е готова да плаща по $5,000 на месец на всеки чужденец, оженил се за исландка!

Коментар

А възрастова граница има ли?

Коментар

• Как трябва да се държи съвременната жена, за да не бяга мъжът й от дома
                        –––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––– –––––––––––––––––––––––––
                        Практически указания, написани през 1920 година
                        1). За да не се опитва съпругът да се храни в ресторант, съпругата трябва да се постарае да го направи максимално удобно у дома. Той винаги трябва да има приготвена вечеря вкъщи и след всяко хранене тя трябва да му бърше устата и мустаците със салфетка и да го целува.
                        2). Съпругите винаги трябва да чакат мъжете си на входа на офиса и да ги придружават до дома.
                        3). Полезно е да съблазни съпруга си с фотография и да му позира като нимфа или в други интересни пози.
                        4). Aко съпругът обича да подремва след обяд, съпругата трябва да го сложи на дивана, да покрие краката му с одеяло и да му чете книга или вестник, докато заспи, а когато заспи, да гони мухите от него (през лятото).
                        5). За да не се опитва съпругът да напусне жена си след вечеря и да отиде в кръчмата за шот, съпругата винаги трябва да има запас от качествени меденки, а също и студена бира .
                        6). Съпругата понякога трябва да забавлява мъжа си с музика, танци, пеене или поне ръкопляскане.
                        На почивка жената винаги трябва навреме да приготвя сутрешно кафе за мъжа си, да го носи в леглото му и да му чете вестници и списания.
                        . Когато съпругът например отива на фризьор и може да се срещне с приятел и да отиде някъде с него, съпругата трябва да се научи да бръсне и подстригва косата на мъжа си вкъщи

Коментар

• Исландия страда от липса на мъже и е готова да плаща по $5,000 на месец на всеки чужденец, оженил се за исландка!

Коментар

Горкия
                            Произведен и оформен с дефекти.
                            Неговия срок на годност отдавна е изтекъл,
                            но не търси жени извън срока !

Чета и адвоката, и си мисля: "Горките клиенти"
                            “Адвоката” не е адвокат
                            Да имаш правна диплома е едно. Да практикуваш е друго.

Коментар

Горкия

Дано жена ти те смени с надарен афроамериканец.

Коментар

Горкия

Клиентите са испански бизнесмени дето местят бизнеса в БГ.Ама такива идиоти нема/

Коментар

Working...
                                X