If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ауууу, Мире, параграф 22 - ми те всичките викингски мадами са баш такива - а баш тия ти харесват. Добре, че си налегна̀ о̀време парцалките и не натвори още глупости, че и копелдаци щеше да гледаш от “втория” брак с украинките.
При такива жени, които първо ги чукат, а после пият кафе,никога няма да е сигурно, че той е бащата.
Ауууу, Мире, параграф 22 - ми те всичките викингски мадами са баш такива - а баш тия ти харесват. Добре, че си налегна̀ о̀време парцалките и не натвори още глупости, че и копелдаци щеше да гледаш от “втория” брак с украинките.
Да, не ти трябва такава жена
Но и няма опасност такава жена да не разбере за 5 минути разговор с теб колко струваш
А ако случайно сбърка и заживее с теб - бързо ще избягаш,
защото ти няма да разбираш какво ти говори тя и нейните приятели
Ай Кю-о ми е 130.Ако искаш да си ги премерим както и ерудицията-100 въпроса от обща култура и да видим кой на повече ще отговори.Участвал съм в"Стани богат"и отговорих на 12 въпроса като отговорих правилно и на 12-т,но се отказах, щото не бях сигурен.
Ти си просто едно жалко човече,което си избива комплексите в анонимен форум.
И каква е ползата на мъжете от брак с такива жени?Жени за секс колкото щеш-пълно е с разведени, стари моми и недоклатени омъжени.Т.е такава ще може да предложи само секс, какъвто могат да предложат и изброените, но без обвързане. Защо ми е такава жена?
Да, не ти трябва такава жена
Но и няма опасност такава жена да не разбере за 5 минути разговор с теб колко струваш
А ако случайно сбърка и заживее с теб - бързо ще избягаш,
защото ти няма да разбираш какво ти говори тя и нейните приятели
Партенка е.Циркулира в Интернет от 10 години.Иначе в скандинавските държави (Исландия не е скандинавска държава, ама там живеят потомци на скандинавци)жените са много еманципирани и не са подходящи за съпруги.
възразявам. от тях стават чудесни съпруги за преселниците от близкия изток и мала азия
И каква е ползата на мъжете от брак с такива жени?Жени за секс колкото щеш-пълно е с разведени, стари моми и недоклатени омъжени.Т.е такава ще може да предложи само секс, какъвто могат да предложат и изброените, но без обвързане. Защо ми е такава жена?
Партенка е.Циркулира в Интернет от 10 години.Иначе в скандинавските държави (Исландия не е скандинавска държава, ама там живеят потомци на скандинавци)жените са много еманципирани и не са подходящи за съпруги.
Нищо подобно. През целия си живот съм бил активен. Например създадох СТС Солар - една от първите соларни фирми в България. Проектирали сме повечето от половината от централите по мерки 311 и 312 на ДФЗ и впоследствие сме изградили (построили) поне 1/3 от всички централи в България. Само от проектирането през първата година раздадох 1 милион лева дивидент. Натакък тактично ще си премълча.
Също така създадох СТС Финанс - първият в България FOREX брокер, който предлагаше търговия посредством платформата MetaTrader. Половината от пишещите в този форум са имали акаунти при мене.
Създадох най-голямата пчеларска фирма в България с най-много кошери - 2000 бр., разпределени в 22 пчелина в 2 различни окръга (Габрово и Ловеч).
Впоследствие създадох втората в България Пчеларска Развъдна Организация, където с над 50 пчелни стопанства с над 10 000 кошера се занимаваме със селекционна и развъдна дейност. Ръководител съм на тази организация до ден днешен.
Да не забравим и Биткойна - преди около 5-6 години инвестирах в копачки около 40 000 лв. и то с пари назаем , копах биткойни и други криптовалути, после инвестирах в ригове, а после чаках добра цена за продажба на биткойн и наскоро кеширах всичко по цена, 7-8 пъти по-голяма от инвестираната. Не че това беше сериозен бизнес, но колко от пишещите във форума могат да се похвалят със същото (средно 100% годишна доходност), при положение, че преди 6 години всички имаха равни с мене шансове. Колко от тях ги оцениха, реализираха и благодарение на това забогатяха?
И не само Биткойна - всички мой колеги набори 60-70 през целия този преход са имали равни шансове с мене да направят нещо значимо. Колко от тях ги реализираха тези шансове? Погледнете сериозно миналото си и си дайте сметка защо някои хора успяват, а други (вие) все нещо им пречи.
Така че аз предпочитам да не се хваля, но това не означава, че стоя и нищо не правя по отношение на бизнеса. Точно обратното - активен съм, анализирам околната среда, търся бизнеси, вземам решения и веднага ги привеждам в действие. И след това пак, и пак и пак и така докато умра.
Демек си милионерче , браво! Само едно не мога да разбера , що си толкова назадничав и дребнав когИ пишеш и общуваш с флората и фауната в тоя форум , приличаш на коплпексиран фанатик ?!
Идеална е.Ама дали е верно че дават 5К еуро.Това е средна заплата за там
Коментар