If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
А сега де.Преди това написа, че като работиш не си била принудена да търпиш капризите на някой льольо, сега било глупост като ти казах, че никой не те кара да се жениш за льольо.Омъжи се за истински мъж,който е и финансово състоятелен и няма да търпиш капризи на льольо.
Чудя ви се на акъла. Повечето жени,които познавам мразят работата си,но работят от необходимост.
Обожавам работата си нещата, които ми носи. В някаква много сериозна грешка си. Днес например, между няколкото дърления с тебе пуснах много интересен иск.
Какво му е лошото да си тренираш физиката и мозъка!? Тъкмо ще избегнеш развитието на Алцхаймер или деменция.
Прав си донякъде за еманципация. Прав си, защото въпреки, че си извоювахме правото за професионална реализация, тежката работа по домакинството си остана основно върху нашите крехки рамене.
Наздраве!
Чудя ви се на акъла. Повечето жени,които познавам мразят работата си,но работят от необходимост.
То пък щото е много хубаво всяка сутрин да ставаш рано,да излизаш в студ, жега,дъжд, сняг и да се занимаваш с простотии 8 часа на ден, 5 дни в седмицата, с 2 седмици отпуск на година.Тая еманципация е като кукичка за шарани и жените я налапаха и са много горди.Вместо да си стоят вкъщи да си гледат сериали и да клюкарстват с приятелки.
Какво му е лошото да си тренираш физиката и мозъка!? Тъкмо ще избегнеш развитието на Алцхаймер или деменция.
Прав си донякъде за еманципация. Прав си, защото въпреки, че си извоювахме правото за професионална реализация, тежката работа по домакинството си остана основно върху нашите крехки рамене.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
И сам да остана все едно да плашиш кучето със салам.Имам над 10 приятели и познати разведени и вдовци пък нито един не се е обвързал повторно. Пък около тях има жени.Пълно е с разведени, стари моми и незадоволени омъжени жени. Яко са загоряли и мен идеално ще ме устрои секс без ангажименти.
Докато пак не легнеш сериозно болен. И там ще пак “без ангажименти”.
Бързо забравяш, как Ратко ти търсеше илачи от турско.
То пък щото е много хубаво всяка сутрин да ставаш рано,да излизаш в студ, жега,дъжд, сняг и да се занимаваш с простотии 8 часа на ден, 5 дни в седмицата, с 2 седмици отпуск на година.Тая еманципация е като кукичка за шарани и жените я налапаха и са много горди.Вместо да си стоят вкъщи да си гледат сериали и да клюкарстват с приятелки.
Aaaa то си има и ползи. Никой льольо да не те прави на маймуна и да си избива на теб комплексите. Ставането е най-малкият проблем.
Какъв си ми шегаджия. Да стои жената домакиня, щото виждаш ли, в противен случай ще пренебрегне нуждите на благоверния. Който дори може и да не е много верен.
Та, значи ..., да създава уют, да възпитава децата, да се грижи за мъжа си. А къде е гаранцията, че на този мъж като му посребрее брадата, няма да го удари бяс в реброто!?
Какво й остава тогава на домакинята - да му търпи изневерите или да се оттегли и гордо да мизерства, защото си и положила професионалното израстване и живота като цяло, в името на семейното благополучие и осигуряване на удобства от различен характер на един неблагодарник.
Да, ама - не! Всеки има нужда от път за отстъпление.
Наздраве!
Какъв си ми шегаджия. Да стои жената домакиня, щото виждаш ли, в противен случай ще пренебрегне нуждите на благоверния. Който дори може и да не е много верен.
Та, значи ..., да създава уют, да възпитава децата, да се грижи за мъжа си. А къде е гаранцията, че на този мъж като му посребрее брадата, няма да го удари бяс в реброто!?
Какво й остава тогава на домакинята - да му търпи изневерите или да се оттегли и гордо да мизерства, защото си и положила професионалното израстване и живота като цяло, в името на семейното благополучие и осигуряване на удобства от различен характер на един неблагодарник.
Наздраве!
Не си схванала какво имам предвид. Имам предвид че ще си посвети времето и усилията за други хора, не за семейството и децата.Написах мъж,щото в случая пренебрегва своя мъж и нуждите му за сметка на друг. Нямам предвид в сексуален план.Макар че имам познати бизнесмени и знам, че си шибат почти всяка красива жена.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар