Първоначално изпратено от vikhunter
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ако почнете и да си въртите активната роля и в леглото съм сигурен ,че ще настане идилия пълна !А и ще сте в абсолютен синхрон със съвременните тенденции .
Например, прибрала се е след работа, сготвила е нещо и иска да отиде на фитнес. Ако аз съм свободен, не тренирам и нямам друга работа, ще измия чиниите докато тя е във фитнеса. Не виждам нищо нередно в това. Предпочитам да тренира и да е в добра форма, отколкото на всяка цена да е топ домакиня и да не обръща внимание на фигурата си. Това е идилията за мен, единият, ако няма възможност, другият да го допълни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Всъщност ти, а и повечето пишещи тук, сте една по-стара генерация, която приема, че домакинската работа е задължение само на жената. Тези наблюдения ги имам, както от познати, така и от семейството ми- и бабите ми, и майка ми вършат над 90% от домакинската работа в техните домакинства. Даже като съм споделял с дядо ми, че и аз готвя понякога, ми е казвал да не давам на жена ми да ми се качва на главата.
За съжаление в днешно време съм забелязал, че нещата не са както преди 20 години. С мойта заедно чистим апартамента уикенда, разпределяме си работата и за 1 час си чистим целия апартамент. За гответнето, тя готви повече, но и аз често се вихря в кухнята. Това не е само при мен. Говорил съм си с колеги и колежки в офиса - всички на около 30 год. - колегите се оплакват, че жените им не готвят, а колежките си признават, че не готвят на половинките си. Това е реалността, поне това, което съм видял около мен. Всъщност има резон, тъй като жената работи наравно с мъжа, а има случаи и да носи повече пари в домакинстовото. Един от мойте колеги ми е споделял, че приятелката му работи в една от най-големите кантори в София, остава след работа, прибира се късно и получава по-голяма заплата. Кога да намери време и енергия да готви или чисти?
Трябва да се вземе предвид, че има огромна разлика между това мъж и жена да си разпределят работата в домакинстовото и мъжът да е "мухльо с престилка". Ситуацията, в която жената си прави каквото иска, а мъжа чисти, готви и пере, ще е пагубна за всеки мъж, а последиците ще са точно, както си ги написал.
- 1 like
Коментар
-
Всъщност ти, а и повечето пишещи тук, сте една по-стара генерация, която приема, че домакинската работа е задължение само на жената. Тези наблюдения ги имам, както от познати, така и от семейството ми- и бабите ми, и майка ми вършат над 90% от домакинската работа в техните домакинства. Даже като съм споделял с дядо ми, че и аз готвя понякога, ми е казвал да не давам на жена ми да ми се качва на главата.
За съжаление в днешно време съм забелязал, че нещата не са както преди 20 години. С мойта заедно чистим апартамента уикенда, разпределяме си работата и за 1 час си чистим целия апартамент. За гответнето, тя готви повече, но и аз често се вихря в кухнята. Това не е само при мен. Говорил съм си с колеги и колежки в офиса - всички на около 30 год. - колегите се оплакват, че жените им не готвят, а колежките си признават, че не готвят на половинките си. Това е реалността, поне това, което съм видял около мен. Всъщност има резон, тъй като жената работи наравно с мъжа, а има случаи и да носи повече пари в домакинстовото. Един от мойте колеги ми е споделял, че приятелката му работи в една от най-големите кантори в София, остава след работа, прибира се късно и получава по-голяма заплата. Кога да намери време и енергия да готви или чисти?
Трябва да се вземе предвид, че има огромна разлика между това мъж и жена да си разпределят работата в домакинстовото и мъжът да е "мухльо с престилка". Ситуацията, в която жената си прави каквото иска, а мъжа чисти, готви и пере, ще е пагубна за всеки мъж, а последиците ще са точно, както си ги написал.А и ще сте в абсолютен синхрон със съвременните тенденции .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеСега се прибрах и гледам жена ми си пуснала Ергенът първи епизод.
Много са си хубави момичетата. Нямам забележки.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Трябва да се вземе предвид, че има огромна разлика между това мъж и жена да си разпределят работата в домакинстовото и мъжът да е "мухльо с престилка". Ситуацията, в която жената си прави каквото иска, а мъжа чисти, готви и пере, ще е пагубна за всеки мъж, а последиците ще са точно, както си ги написал.
И виновни за това положение са мъжете, които се съгласяват с жените да не се занимават с домакинството и да раждат само по едно дете.Жената търси властен мъж и като не го намери не се чувства пълноценна и щастлива и почват скандалите и изневерите.Last edited by Vergil1975; 25.02.2023, 12:41.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Фактът, че един мъж не чисти,готви и пере,не означава, че не се грижи за семейството си.Нашите предци да не би да са слагали престилките?Пък са имали успешни и щастливи семейства.
И моята жена не мечтае за секс с пират,щото има истински мъж до себе си и в леглото .А не мухльо с престилка.Точно на такива жените им изневярават и си мечтаят за секс с мъже, а не с путьовци.А и тия с престилките обикновено са дебелаци, не се поддържат във физическа форма, та и секс се затрудняват да правят.
Трябва да се вземе предвид, че има огромна разлика между това мъж и жена да си разпределят работата в домакинстовото и мъжът да е "мухльо с престилка". Ситуацията, в която жената си прави каквото иска, а мъжа чисти, готви и пере, ще е пагубна за всеки мъж, а последиците ще са точно, както си ги написал.Last edited by Kaizen9; 25.02.2023, 11:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
в устата прилича на тия наденици, дето си пека на скарата
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТъй няма да обиждаш момичето!
Ти си проз хейтър, нищо не разбираш!
мЪлчи там!препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениекак ви се занимава с тия простории
Ти си проз хейтър, нищо не разбираш!
мЪлчи там!
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
"Това" сериозно ли съществува?
Като ви разправям, че падението по нашите ширини вече е на ниво патология..... майтап ви се струват работите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБГ Барби влиза в „Ергенът“
"Това" сериозно ли съществува?
Коментар
Коментар