Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз съм я коментирал преди тук.
И вече е минало. И не иска да свири, а дрънка доста глупости, включително за екскрементите си (което много ме издразни).
просто не е била на кеф.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
по тая част спор няма
но подозирам, че евго излишно се е забавил да показва къщата и да черпи с баница
и може малко да и е попреминал мерака
И вече е минало. И не иска да свири, а дрънка доста глупости.Last edited by Evgo; 23.02.2023, 15:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Изобщо не трябва да се подлага на съмнение, че влизайки в къщата , жената вече е "готова" и чака зелена светлина като пернишки голф на полусъединител.
но подозирам, че евго излишно се е забавил да показва къщата и да черпи с баница
и може малко да и е попреминал меракапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Е, стига де, тъкмо си представях един прекрасен свят, изпълнен с красиви свободни жени...които никой не ги иска за годеж
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Типично изказване на неуверен в себе си мъж. Това, че е красива не я прави автоматично лоша или развратна. Характерно за комплексирания мъж е да се жени за безлична слугиня.
Има поговорка"Красивата жена е чужда жена",защото й се натискат много мъже и жената като слабо същество поддава на тези ухажвания.Или ако не поддаде почва много да си вири носа.Естествено един уважаващ себе си мъж няма да се ожени за крокодил или хипопотам, ама и прекалената красавица не е много препоръчителна.Такава като Мегън е идеална за съпруга. Не е крокодил, ама не е и мис Свят.
Иначе ако една жена не се грижи за домакинството и децата за какво ми е?Аз ще жертвам свободата си и да съм само с една жена, а тя няма да си изпълнява съпружеските задължения. Тегля й шута в задника на такава принцеса и да си търси някой мухльо,който да командва.
А тези жени, които не са"безлични слугини"или остават стари моми,или се развеждат бързо и си търсят някой пухчо да им гледа децата. А в повечето случаи си остават сами след развода.Last edited by mirodes; 23.02.2023, 13:45.
- 3 Харесвания
Коментар
-
може да е имала няква форма на вагинизъм?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Типично изказване на неуверен в себе ви мъж. Това, че е красива не я прави автоматично лоша или развратна. Характерно за комплексирания мъж е да се жени за безлична слугиня.
Коментар
-
Изобщо не трябва да се подлага на съмнение, че влизайки в къщата , жената вече е "готова" и чака зелена светлина като пернишки голф на полусъединител.
Коментар
-
и аз помислих, че може да не е било готово момичето
но реших, че евго си знае работата
Коментар
-
и аз помислих, че може да не е било готово момичето
но реших, че евго си знае работата
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Татуировки,джуки, големи професионални амбиции.Знам как напредват някои жени в кариерата. Определено не бих я избрал. И без много да му мисля бих избрал Меган. Веднага си личи,че е скромно момиче. Може и да не е голяма красавица,но е симпатична, ама на един мъж много красива жена не му трябва.Освен това се интересува и от класическа музика, а не е някоя чалгаджийка.
Ако не я избере този Евгени,то препоръчвам на другия Евгени да й издири координатите и да действа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Па да те ограмоти още малко чичо ти Гошо. Каза ли ти колко време е необходимо на една жена да е "готова" за физически контакт? Питай го. Ще се учудиш, че трудно става от вратата за краката.
но реших, че евго си знае работатапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Беше си "неорана отдавна градина".
Преди малко гугъл ме ограмоти за "вагинизма". И че се преодолява с лубриканти.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Беше си "неорана отдавна градина".
Преди малко гугъл ме ограмоти за "вагинизма". И че се преодолява с лубриканти.
Не съм чел дискусията, но попаднах на това мнение.
Евго, правиш ПОРЕДНАТА груба грешка и разпространяваш абсолютно неверните си разсъждения. Току-що си научил от Гугъл...
Няма пи-опасно тълкуване на казуса от твоето. (Гугъл често си прави подобни експерименти с лековерните: )
Мнооооого, преди лубриканти - подобни проблеми се преодоляват с посещениЯ при сексолог. Мноооого посещениЯ!
С директен лубрикант положението може да се влоши дотолкова, че никакъв друг начин за помощ повече да не сработи!
Стига си ни пълнил главите с твоите (в случая!) глупави тълкувания. Ситуацията е много по-сериозна, за да се обръщаш към Гугъл за "решение" и да умуваш, че лубрикантът щял да помогне...
- 1 like
Коментар
Коментар