Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнение
Брато, на глас съм се смял, разбираш ли колко е зле положението
освен това евго е делови човек
не бих се учудил ако занесе и той една чашка с матрЯл на докторапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе ти учил ли си непипала да прави френска - 3 часа се мъчи, 3 дена ми беше син, 3 седмици ме болеше. Не бих повторил никогиш. Като я усетиш че не мое, па Ко нема и желание - луп, луп и кой откъде е... Една и надървен я изхвърлих и си ударих една. Бях студент още. Ако те иска и харесва жена чудеса ще направи, Ко е залюхана и страда от зверски предразсъдъци грам ти не трябва. Цял живот ще тъпчеш в нищото - цък,цък, язък
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Тя не е сексуална жена и не вървеше да и прошепна:
"Зайо, много си сладка, хайде да ходим в спалнята, нямам търпение"
И аз млад и неопитен още. С мадамата почваме и я питам така харесва ли ти? а така? По- бързо искаш ли? Така удобно ли ти е? Исках да съм сигурен, че всичко, което правя й харесва. И тя накрая ми вика, "абе ще само ще ми говориш ли или ще ме е*еш."
Така, че действай без много приказки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Мъжът трябва да е активният, ако чакаш жената да направи първата крачка, ще има да чакаш
"Зайо, много си сладка, хайде да ходим в спалнята, нямам търпение"
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Хахаха-викаш щом не съм си търсел жена,която да е правила свирки на десетки мъже,то съм неуверен в себе си.Или съм комплексиран,щото не съм се оженил за два пъти разведена жена.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
В крайна сметка, ако е искала да се жени за мен, трябваше да се прежали.
Подозирам, че и розичката не е била чиста и гладка (което не е ОК за мен).
Аз ако бях жена......друго щях да направя. Веднага да разкопчая панталоните на мъжа,
Подозирам че сериите ще свършат с болднатото някой ден
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo".
Казах й, че съм готов да се оженя за нея, но да работим за бебенце и да се потръди от лекар. Иначе нямам интерес от другите варианти.
И на другия ден тая ме изтри от ф.б. и не съм се занимавал с нея.
.
- 3 Харесвания
Коментар
-
В крайна сметка, ако е искала да се жени за мен, трябваше да се прежали.
Аз ако бях жена......друго щях да направя. Веднага да разкопчая панталоните на мъжа,
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Това е история от 2016 г.
Колеги сме от един ВУЗ, тя е една година по-малка, запознахме се в елмаз.
2 пъти сме ходли на кино, няколко пъти на кафе и навън, един път е идвала у нас накрая.
Тя обаче е много хитра, искаше да правим срещите късно в 5 часа следобед, за да може да се прибере към 6-6:30 у тях.
Беше ходила във Франция за няколко дни и дори една тениска от 5 евро не ми донесе (от тези, които се продават на туристите).
Гледахме "Гръцка сватба 2" и след филма както се разхождахме, тя ми предложи да се оженим. Казах й "ОК", но все пак ще го обсъдим.
И като дойде у нас, аз я попитах "Не искаш ли да бъдем заедно и в интимния смисъл", а тя "Предпочитам да се отложи".
Казах й, че съм готов да се оженя за нея, но да работим за бебенце и да се потръди от лекар. Иначе нямам интерес от другите варианти.
Много ми харесва, че леко ги натискаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Еми, това "искаш ли да бъдем заедно в интимния смисълъл" хич не ми звучи добре. Много си културен. Що не й предоожи да нощува у вас, имаш серизони намерения, не си сериен изнасилвач, няма да я нараниш и т.н. Да я предразположиш с думи. Да се почувства на сигурно място с теб. Жените обичат с ушите, мъжете с очите.
Last edited by Evgo; 29.03.2023, 16:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Това е история от 2016 г.
Колеги сме от един ВУЗ, тя е една година по-малка, запознахме се в елмаз.
2 пъти сме ходли на кино, няколко пъти на кафе и навън, един път е идвала у нас накрая.
Тя обаче е много хитра, искаше да правим срещите късно в 5 часа следобед, за да може да се прибере към 6-6:30 у тях.
Беше ходила във Франция за няколко дни и дори една тениска от 5 евро не ми донесе (от тези, които се продават на туристите).
Гледахме "Гръцка сватба 2" и след филма както се разхождахме, тя ми предложи да се оженим. Казах й "ОК", но все пак ще го обсъдим.
И като дойде у нас, аз я попитах "Не искаш ли да бъдем заедно и в интимния смисъл", а тя "Предпочитам да се отложи".
Много ми харесва, че леко ги натискаш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Опасно е това с девствеността. Да не се окаже, че на онзи свят те очакват ислямски фундаменталисти...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнениеЦитат на Шекспир за девствеността:
“…Да видим. Моят съвет е — не чакайте оня, който никога няма да ви я поиска! Девствеността е стока, която губи от залежаване: колкото повече стои на склад, толкоз повече й пада цената. Отървете се от нея, додето я търсят! Не изпускайте момента!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Бабината ти трънкина и на тебе. Девствена е. Първо брак и после секс. Хайде холан с двойния аршин. Елмаз още ли съществува, че ме досмеша.
Коментар
Коментар