IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Абе ти учил ли си непипала да прави френска - 3 часа се мъчи, 3 дена ми беше син, 3 седмици ме болеше. Не бих повторил никогиш. Като я усетиш че не мое, па Ко нема и желание - луп, луп и кой откъде е... Една и надървен я изхвърлих и си ударих една. Бях студент още. Ако те иска и харесва жена чудеса ще направи, Ко е залюхана и страда от зверски предразсъдъци грам ти не трябва. Цял живот ще тъпчеш в нищото - цък,цък, язък
    как ги учиш
    на морков ли им показваш
    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Гладен_Брокер Разгледай мнение

Брато, на глас съм се смял, разбираш ли колко е зле положението
      не
      освен това евго е делови човек
      не бих се учудил ако занесе и той една чашка с матрЯл на доктора
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Абе ти учил ли си непипала да прави френска - 3 часа се мъчи, 3 дена ми беше син, 3 седмици ме болеше. Не бих повторил никогиш. Като я усетиш че не мое, па Ко нема и желание - луп, луп и кой откъде е... Една и надървен я изхвърлих и си ударих една. Бях студент още. Ако те иска и харесва жена чудеса ще направи, Ко е залюхана и страда от зверски предразсъдъци грам ти не трябва. Цял живот ще тъпчеш в нищото - цък,цък, язък
        Тази дето я изхвърли какво не й беше наред?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Тя не е сексуална жена и не вървеше да и прошепна:

"Зайо, много си сладка, хайде да ходим в спалнята, нямам търпение"
          Сега се сетих за една случка. Бях слушал някаква да обяснява какво искат жените в секса и казваше нещо от сорт:. Погалете вашата партньорка по бедрото, питайте дали й харесва, ако да, продължете. Така ще сте сигурни, че действиятя ви й харесват.

И аз млад и неопитен още. С мадамата почваме и я питам така харесва ли ти? а така? По- бързо искаш ли? Така удобно ли ти е? Исках да съм сигурен, че всичко, което правя й харесва. И тя накрая ми вика, "абе ще само ще ми говориш ли или ще ме е*еш."

Така, че действай без много приказки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Мъжът трябва да е активният, ако чакаш жената да направи първата крачка, ще има да чакаш
            Тя не е сексуална жена и не вървеше да и прошепна:

"Зайо, много си сладка, хайде да ходим в спалнята, нямам търпение"

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха-викаш щом не съм си търсел жена,която да е правила свирки на десетки мъже,то съм неуверен в себе си.Или съм комплексиран,щото не съм се оженил за два пъти разведена жена.
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

В крайна сметка, ако е искала да се жени за мен, трябваше да се прежали.

Подозирам, че и розичката не е била чиста и гладка (което не е ОК за мен).

Аз ако бях жена......друго щях да направя. Веднага да разкопчая панталоните на мъжа,
                и продължава сериала, аааааа припадам
                Подозирам че сериите ще свършат с болднатото някой ден

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo
                  ".

Казах й, че съм готов да се оженя за нея, но да работим за бебенце и да се потръди от лекар. Иначе нямам интерес от другите варианти.

И на другия ден тая ме изтри от ф.б. и не съм се занимавал с нея.

.
                  Брато, на глас съм се смял, разбираш ли колко е зле положението

Коментар

Аз ако бях жена......друго щях да направя. Веднага да разкопчая панталоните на мъжа,
                    Мъжът трябва да е активният, ако чакаш жената да направи първата крачка, ще има да чакаш

Коментар

Това е история от 2016 г.

Колеги сме от един ВУЗ, тя е една година по-малка, запознахме се в елмаз.

2 пъти сме ходли на кино, няколко пъти на кафе и навън, един път е идвала у нас накрая.

Тя обаче е много хитра, искаше да правим срещите късно в 5 часа следобед, за да може да се прибере към 6-6:30 у тях.
                      Беше ходила във Франция за няколко дни и дори една тениска от 5 евро не ми донесе (от тези, които се продават на туристите).

Гледахме "Гръцка сватба 2" и след филма както се разхождахме, тя ми предложи да се оженим. Казах й "ОК", но все пак ще го обсъдим.

И като дойде у нас, аз я попитах "Не искаш ли да бъдем заедно и в интимния смисъл", а тя "Предпочитам да се отложи".

Казах й, че съм готов да се оженя за нея, но да работим за бебенце и да се потръди от лекар. Иначе нямам интерес от другите варианти.

Много ми харесва, че леко ги натискаш.
                      Прекалено делово подхождаш.Не че жените не искат тия неща,но се плашат ако им се кажат директно. Затова действаш,без да питаш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение

Еми, това "искаш ли да бъдем заедно в интимния смисълъл" хич не ми звучи добре. Много си културен. Що не й предоожи да нощува у вас, имаш серизони намерения, не си сериен изнасилвач, няма да я нараниш и т.н. Да я предразположиш с думи. Да се почувства на сигурно място с теб. Жените обичат с ушите, мъжете с очите.

Last edited by Evgo; 29.03.2023, 16:32.

Коментар

Това е история от 2016 г.

Колеги сме от един ВУЗ, тя е една година по-малка, запознахме се в елмаз.

2 пъти сме ходли на кино, няколко пъти на кафе и навън, един път е идвала у нас накрая.

Тя обаче е много хитра, искаше да правим срещите късно в 5 часа следобед, за да може да се прибере към 6-6:30 у тях.
                          Беше ходила във Франция за няколко дни и дори една тениска от 5 евро не ми донесе (от тези, които се продават на туристите).

Гледахме "Гръцка сватба 2" и след филма както се разхождахме, тя ми предложи да се оженим. Казах й "ОК", но все пак ще го обсъдим.

И като дойде у нас, аз я попитах "Не искаш ли да бъдем заедно и в интимния смисъл", а тя "Предпочитам да се отложи".

Много ми харесва, че леко ги натискаш.
                          Еми, това "искаш ли да бъдем заедно в интимния смисълъл" хич не ми звучи добре. Много си културен. Що не й предоожи да нощува у вас, имаш серизони намерения, не си сериен изнасилвач, няма да я нараниш и т.н. Да я предразположиш с думи. Да се почувства на сигурно място с теб. Жените обичат с ушите, мъжете с очите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Опасно е това с девствеността. Да не се окаже, че на онзи свят те очакват ислямски фундаменталисти...
                            Благата ракия мюсюлмани ли са я пили?Или нашите предци?

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
                              Цитат на Шекспир за девствеността:

“…Да видим. Моят съвет е — не чакайте оня, който никога няма да ви я поиска! Девствеността е стока, която губи от залежаване: колкото повече стои на склад, толкоз повече й пада цената. Отървете се от нея, додето я търсят! Не изпускайте момента!
                              Опасно е това с девствеността. Да не се окаже, че на онзи свят те очакват ислямски фундаменталисти...

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Бабината ти трънкина и на тебе. Девствена е. Първо брак и после секс. Хайде холан с двойния аршин. Елмаз още ли съществува, че ме досмеша.
                                Ама ти яко набра. Що първо брак и после секс? Това не е ли отживелица, както твърдиш е отживелица жената да отговаря за домакинството? Сега ти се връщаш в 10ти век май.

Коментар

Working...
                                X