Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Поне за две професури има мат'рял, но за съжаление, работя само с психично здрави индивиди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Направо почвай нов докторат - теми бол.
Не съм много силен в патопсихологията.Last edited by Ender; 16.04.2023, 19:21.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Е сега, не е като да царитакава идилия, ама да го кажем така, че на жените що-годе им се знае историята и километража. Това е огромно предимство за мъжете, защото дърпа ръчната на по шавливите жени. Докато в София не е така и както спомена Селенка, може да попаднеш на мъжемелачка, която да се кълне, че си й 2рия
После се обижда като му казвам, че е шаранче готово за тиганче
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
За Евго не стават - извън срок на годност са..
Само се притесняваше, дали ще е така вървежен сред тези млади “девойки”.
Направо почвай нов докторат - теми бол.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Християнски празници са все пак - отстъпи едната на ближния и я запознай с Евго.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не знам защо някои софиянци си мислят, че в по-малките градове цари някаква патриархална идилия като в турските сериали.Аз се сещам за над 30 разведени познати около моята възраст. Само на нашата улица от двайсетина къщи има над 10 човека разведени.А във всички съседни къщи има разведени.
Или пък за колите-миналия месец дойдоха служебно двама софиянци и първото нещо, което ми казаха беше,че били учудени колко много коли имало в нашият град и че половин час търсели място за паркиране.
Иначе ако усетя,че някоя жена е боклук изобщо няма да я търпя.Чао и да идва следващата. Жени много. А пък шансът да заживея с жена с деца от друг мъж е нулев.
Коментар
-
Едно си знаеш,едно си баеш.На мен разпоретина не ми трябва. Колкото и изискана да е.Нито пък жена с деца. Чужди деца нямам намерение да гледам.Ако подхвана нова връзка ще е с някое скромно момиче ,което ще ми роди деца и ще се грижи за тях и домакинството. Даже имам две набелязани.
И никога не съм твърдял,че около мен няма жени.Напротив всекидневно се срещам служебно с много жени.И имам доста фенки.С различно положение в обществото. Но те са все на 40 плюс години. Казах,че около мен няма млади жени.Та не знам дали ще съм атрактивен за тях както съм за тези на 40 плюс.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аааа, себе си въобще не слагам в сметката. Не си ми в таргет групата.
Не те презирам. Просто наивността ти е леко притеснителна. Затова и ти казах, че слепите птички Господ ги пази.
При теб проблемът въобще не е къде живееш, а че емоционално си все на пет години. И оттам ти казвам, че ако те набара някоя наистина опитна и поддържана жена ти е тотално спукана работата.
Самият ти споделяш, че около теб няма много жени. Оттам и коментарът ми, който въобще не е насочен към това кой къде живее.
И никога не съм твърдял,че около мен няма жени.Напротив всекидневно се срещам служебно с много жени.И имам доста фенки.С различно положение в обществото. Но те са все на 40 плюс години. Казах,че около мен няма млади жени.Та не знам дали ще съм атрактивен за тях както съм за тези на 40 плюс.
- 1 like
Коментар
-
Хахаха-ти нещо съвсем се самозабрави.Това,че си софиянка не те прави нито по изискана,нито по-поддържана от жените, които живеят извън София. Никога не съм имал гадже някоя повлекана,няма и да имам. А и все пак съм юрист и представа си нямаш с какви жени в тази сфера съм имал връзка и на какви позиции са сега.
Не си първата в тоя форум, която се отнася с презрение към хората, които не живеят в София.
Така че щом съдите човек по това къде живее и го презирате защото не живее в София,а не по качествата му,аз нямам място при такива хора..
Не те презирам. Просто наивността ти е леко притеснителна. Затова и ти казах, че слепите птички Господ ги пази.
При теб проблемът въобще не е къде живееш, а че емоционално си все на пет години. И оттам ти казвам, че ако те набара някоя наистина опитна и поддържана жена ти е тотално спукана работата.
Самият ти споделяш, че около теб няма много жени. Оттам и коментарът ми, който въобще не е насочен към това кой къде живее.Last edited by Arana; 16.04.2023, 17:17.
Коментар
-
Друго имам предвид аз. Не ти е пресичала на тебе път фатална изискана жена с опит, а не разни неподдържани провинциални повлекани. Плюй си в пазвата, че бели винаги стават, а си в опасна възраст.
Не си първата в тоя форум, която се отнася с презрение към хората, които не живеят в София.
Така че щом съдите човек по това къде живее и го презирате защото не живее в София,а не по качествата му,аз нямам място при такива хора.
Коментар
-
Не ми се мисли, горкото жертвено агънце какво би го сполетяло
- 1 like
Коментар
-
Какво значение има къде живея?Принципите ми си остават същите. А и в големият град изборът на жени е огромен.И какво значи имам късмет-ти постоянно ме плашиш от връзки с жени все едно ще настъпи краят на света ако имам връзки с даден тип жени.Ако не си допадаме ще се разделим,ти нали си с два развода. Значи не е толкова страшно, а пък и доста мои приятели и познати са разведени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не знам защо някои софиянци си мислят, че в по-малките градове цари някаква патриархална идилия като в турските сериали.Аз се сещам за над 30 разведени познати около моята възраст. Само на нашата улица от двайсетина къщи има над 10 човека разведени.А във всички съседни къщи има разведени.
Или пък за колите-миналия месец дойдоха служебно двама софиянци и първото нещо, което ми казаха беше,че били учудени колко много коли имало в нашият град и че половин час търсели място за паркиране.
Иначе ако усетя,че някоя жена е боклук изобщо няма да я търпя.Чао и да идва следващата. Жени много. А пък шансът да заживея с жена с деца от друг мъж е нулев.Last edited by Arana; 16.04.2023, 19:29.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Възможно е.
Иначе хвърлих едно око на резюмето в Уикипедия. Описанието е кратко, но веднага прави впечатление, че мъжа на Каренина е статичен, докато Вронски е активен образ, воден от мисълта, че няма непревземаема крепост. Изглежда доста поучително, особено за хора с опит "на терен".
- 1 like
Коментар
Коментар