Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Интересно ми е да чуя защо точно след 10г
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Както и предполагах. Твоите ядове предстоят, но след около десет години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не е наопАки работата при Аранчето бе , просто трябва ЛибоФ !
- 1 like
Коментар
-
При тебе май е наопаки работата(спрямо при нас), за това те избива в срещуположна посокаИначе 9г. разлика имаме.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Гледай сЯ , надявам се да не се разчувстваш . Няма такъв мъж дето цял живот да е бил кораво копеле и всички връзки да е приключвал той. По писанията ти за личните ти неща има несъответствия при това не едно ,да коментирам само един факт твой, няма как да съществува дългогодишна връзка в която мъжа да доминира и женската да не се е опитвала да му се качи на главата и да се е стигало до сълзи ,сополи и още нещо .Ти пишеш ,че всичко е по мед и масло 10г . Ми братко , сценарии пишеш за роман , но бъди сигурен ,че няма да се продава , ама хич .
Перфектен е бракът на родителите ми.Направо бетон.Не и моят.
Коментар
-
Стига мъжО да не е от Перник, че Селенка не е голяма фенка на любовта от споменатия регион
- 1 like
Коментар
-
Не е наопАки работата при Аранчето бе , просто трябва ЛибоФ !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kaizen9 Разгледай мнение
Хахах, същите битки водя вкъщи. Аз се ядосвам като ми нахвърли шноли, ластици, кремчета и разни коземтики навсякъде. Аз съм си малко перфекционист и обичам всичко да ми е прибрано по шкафове и гардероби. Като ѝ кажа да си прибере нещо и чувам: "Офф, омръзна ми от твоите правила"
В тоя ред на мисли да не говорим за колите, че...се сетих за една снимка от нета
Жалко, че не знам как да я постна по-голяма, ама мисля, че я знаеш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Какъв нонсенс-отношенията ми с бивши гаджета не са се развивали както искам и затова съм ги прекратил.А не са били на ниво,щото не съм бил достатъчно властен с тях Какво точно не разбра?
А отношенията в една връзка зависят основно от това как се отнася мъжът към жената, дали поема отговорност и е решителен.За да иска някоя жена да са в една лодка с мъжа, то той трябва да е спечелил уважението й.
- 2 Харесвания
Коментар
-
При тебе май е наопаки работата, за това те избива в срещуположна посокаИначе 9г. разлика имаме.
Last edited by pa4anga; 27.06.2023, 22:14.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
За автомобила иди Доди - ама всички ремонти ги организирам, капарирам, плащам и оправям аз, така че много зависи.
Ей го сега правя два, пия си дайкирито на костата тази седмица, чакам едри плочки и контролирам два ремонта в два апартаИначе 9г. разлика имаме.
Last edited by Bad_Bear; 27.06.2023, 22:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Нонсенс: хем не си бил (достатъчно) властен, хем пък си прекратявал отношенията с дамите. Това би трябвало да бъде Четвърто следствие...
Все пак в момента си "наникъде", щом живееш при Второто следствие, а именно: "достатъчно властен " си, а на нея й е все едно като какъв се самоопределяш или представяш в нета, щом семейството движи в посоката, която тя е определила. Достатъчно властен или свръх-властен - прилича на поведението на петела, който догонва кокошката, защото тя забавя темпото. Преценила е, че това е необходимо за битието.. Петльо се мори да тича (скача в нета), после се кротва до нея с въпроса: "Скъпа, как мислиш? Достатъчно властен ли съм?"
Тя отговаря"смирено": това е сред твоите приоритети, скъпи. Ако решиш, че си достатъчно - , а ако решиш, че си свръх - властен това е твое решение, което аз адмирирам!
А отношенията в една връзка зависят основно от това как се отнася мъжът към жената, дали поема отговорност и е решителен.За да иска някоя жена да са в една лодка с мъжа, то той трябва да е спечелил уважението й.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Никоя не ме е изритвала от живота си.Аз съм прекратявал отношенията, защото не са ми харесвали как се развиват. А не са се развивали както трябва, щото не съм бил достатъчно властен.
И от какъв зор да се връщам при лелки по на 45-50 години някои и с деца?Каквото е било,останало е в миналото.
Както виждаш търся вината в себе си.Ако отношенията с една жена не вървят както трябва само мъжът си е виновен.
Все пак в момента си "наникъде", щом живееш при Второто следствие, а именно: "достатъчно властен " си, а на нея й е все едно като какъв се самоопределяш или представяш в нета, щом семейството движи в посоката, която тя е определила. Достатъчно властен или свръх-властен - прилича на поведението на петела, който догонва кокошката, защото тя забавя темпото. Преценила е, че това е необходимо за битието.. Петльо се мори да тича (скача в нета), после се кротва до нея с въпроса: "Скъпа, как мислиш? Достатъчно властен ли съм?"
Тя отговаря"смирено": това е сред твоите приоритети, скъпи. Ако решиш, че си достатъчно - , а ако решиш, че си свръх - властен това е твое решение, което аз адмирирам!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
За организирането на ремонтите ...
. Преди няколко години дори се качих на покрива на гаражите да приема обекта, така да се каже.
Както и преди съм писала, не трябва всички да се слагат под общия знаменател - както жените, така и мъжете.
Наздраве!
"Преди няколко години ДОРИ се качих на покрива...." - това е жестока фраза! Заслужавало е да се документира. Подобна лента сега (след няколкото години) би струвала милиони... Щеше да бъде озаглавена с многозначителното: "Когато субектът-габроУчанката - приемаше обекта-гараж!". Шедьовър от световна величина!
Коментар
Коментар