Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСлед като се вълнуваш, ще кажа. Но само за теб. Други не е редно да коментирам.
Та при теб властта е по-скоро с церемониална роляи служи за доказване на статус, не за подчинение на околните. И натиска е повече емоционален, отколкото силов. Фокуса е насочен към запазване на властта, отстояване на своите интереси, твърдост, защита, ответен удар, контраатака, владеене на положението. Такива разни неща...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеСлед като се вълнуваш, ще кажа. Но само за теб. Други не е редно да коментирам.
Та при теб властта е по-скоро с церемониална роляи служи за доказване на статус, не за подчинение на околните. И натиска е повече емоционален, отколкото силов. Фокуса е насочен към запазване на властта, отстояване на своите интереси, твърдост, защита, ответен удар, контраатака, владеене на положението. Такива разни неща...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеОтносно властта, ще ми е интересно да чуя от страничен наблюдател(при това професионалист), какви измерения и форми има при нас с Миро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНавици и поведение се възпитават до известно време, та ако приятелката ти е преминала във втората декада от живота си, можеш спокойно да забравиш за идеята...
П.С. Освен това при теб и при Миро, властта има съвсем различно измерение, въпреки че е ценност и за двама ви.
Или/или. Въпреки, че сега положението е доста по-добре отколкото преди, но има още какво да се желае.
Относно властта, ще ми е интересно да чуя от страничен наблюдател(при това професионалист), какви измерения и форми има при нас с Миро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Ключът от бараката, моето момче, е не да “споделяш” чужди мнение, а да имаш собствено мнение.
Пожелавам ти весело лято
Когато бях на 16-30 г., търсех "голяма мадама".
От 30 г. до днес се интересувам повече от вътрешната красота, не харесвам кифленската мода и търся нещо приемливо,
Също така не обичам да ме възприемат като портфейл.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнениеЧовешкото поведение и навици се възпитават посредством ескалация. Ако дадено наказание не работи, означава, че при всяко следващо нарушение, трябва наказанието да е по-солено, докато не се достигне предела на пречупване. Нали си говорим за власт. Властта определя правилата и наказанията.
П.С. Освен това при теб и при Миро, властта има съвсем различно измерение, въпреки че е ценност и за двама ви.Last edited by Ender; 28.06.2023, 12:45.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Всеки нервен първичен изблик като този говори за точно обратното. Хората с власт и авторитет на са истерични.
Вземам си почивка от форума поради стартирането на доста неща при мен в реалния свят
Пожелавам весело лято на всички форумци и модерация
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Аз споделям мнението на Миродес за теб и дон Педро,
Пожелавам ти весело лятоLast edited by Arana; 28.06.2023, 14:31.
- 1 like
Коментар
-
Всеки нервен първичен изблик от този говори за точно обратното. Хората с власт и авторитет на са истерични.
Вземам си почивка от форума поради стартирането на доста неща при мен в реалния свят
Пожелавам весело лято на всички форумци и модерация
Я да питам, нали сте юристи - когато за определено нарушение се констатира, че нарушителят продължава да гази закона, не е ли предвидена прогресивно нарастваща глоба?
Човешкото поведение и навици се възпитават посредством ескалация. Ако дадено наказание не работи, означава, че при всяко следващо нарушение, трябва наказанието да е по-солено, докато не се достигне предела на пречупване. Нали си говорим за власт. Властта определя правилата и наказанията. А другата страна има пълното право да напусне, ако не й допадат.
П.С. Весело лято и се надявам, че все пак ще се вясваш честичко тук.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Точно така.Хвърля пепелника в коша и жената разбира, че си има работа с истински мъж,а не с льольо.
Пожелавам весело лято на всички форумци и модерацияLast edited by Arana; 28.06.2023, 12:25.
- 1 like
Коментар
-
Като хвърля пепелници?
- 1 like
Коментар
-
Ти не си като всеки мъж и не е нужно да обясняваш нищо на никого.
Всичко е ясно при теб.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Хехе вероятно, в холивуд не е възможно да си известен, ако не си някакъв изкривеняк или извратеняк.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ако на моя наборка трябва да обяснявам базови неща, като например как се поддържа реда в къщата, значи нещата са много изтървани.
- 1 like
Коментар
Коментар