IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

Толкова ли не си харесваш и обичаш жената, бат Миро? Само това не разбирам. Да не си се оженил рано, че сега така гаснеш по чуждо?
    Като станеш на моите години и жена ти на годините на моята ще разбереш .Сега няма как.
    Нали си чувал, че мъжете на средна възраст карат втори пубертет.Още повече това се отнася за мъже,които са в добра физическа форма като мен.Щото някой плондер се задоволява да се натъпче и натряска.
    Може би и затова съм толкова привлекателен за жените във възрастта 40-50 години, щото ме сравняват с връстниците ми.Днес видях един мой съученик. Беше много як на младини,сега е като буре.
    За по-младите жени не съм чак толкова атрактивен. Да не остане някой с грешни впечатления. Но наистина жените във възрастта 40-50 години много си падат по мен.
    Last edited by mirodes; 10.07.2023, 18:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Материал има колкото искаш,свобода няма. В хотела две служителки ме закачаха-една на рецепцията и една чистачка.Дойдаха и четири мадами по на 20-25 години, които разиграваха някакви танци за Тик ток.В интерес на истината те не ме заглеждаха,ама ако бях сам щях да се пробвам.В петък вечерта ходих на пиано бар и там две жени ми хвърляха погледи.Ама бяха грозни,та нищо не предприех.В града като се разхождам постоянно ме стрелкат летовнички.На видима възраст 35-45 годините. Явно на тая възрастова група много им допадам.
      Толкова ли не си харесваш и обичаш жената, бат Миро? Само това не разбирам. Да не си се оженил рано, че сега така гаснеш по чуждо?

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Мдам, мдам, продължавай с фантазиите. Гоуем си ми фантазьор , мире, мире, мире.

Пиши сега как върви лятото в петзвездния и давай препоръки за хотели, че ей го август иде
        Материал има колкото искаш,свобода няма. В хотела две служителки ме закачаха-една на рецепцията и една чистачка.Дойдаха и четири мадами по на 20-25 години, които разиграваха някакви танци за Тик ток.В интерес на истината те не ме заглеждаха,ама ако бях сам щях да се пробвам.В петък вечерта ходих на пиано бар и там две жени ми хвърляха погледи.Ама бяха грозни,та нищо не предприех.В града като се разхождам постоянно ме стрелкат летовнички.На видима възраст 35-45 годините. Явно на тая възрастова група много им допадам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вчера в магазина случайно бях на опашка с един приятел от социалните мрежи - аз съм писал за него, той също често носи ланец и много държи на външия си вид, с тен, с хубави дрехи, жена му също е така. Ланецът загатва, че мъжът има пари. Стига да не го носиш като циганите.

Скоро ще се обръсна нула номер и няма да ползвам техника на плажа,

Купих си 15 книги тези дни - предимно класики и стойностни. Някой съм ги чел, но ги нямах.
          Чак нула номер мислиш ли че е ОК?
          Какво означава "няма да ползвам техника на плажа"?

Коментар

Нали ти казах, че правя често секс.
            Ма той имаше предвид - с други хора...

Коментар

От много неща разбира бате ти Миро.Веднага разбра че си мечтаеш за силен мъж,с добре поддържано тяло на чийто гърди да сложиш глава и да усещаш сигурност. И че мечтаеш да си му сексуална робиня,да те командва и да изпълняваш всичките му желания.
              Мдам, мдам, продължавай с фантазиите. Гоуем си ми фантазьор , мире, мире, мире.

Пиши сега как върви лятото в петзвездния и давай препоръки за хотели, че ей го август иде

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

аз ще я заговоря после жената ще я довърши със сопата
                Хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

От старопланински легенди разбира наш Миро, пък ти му се връзвай на фантазиите. Сега чета пет страници назад творчество и умирам от смях.
                  От много неща разбира бате ти Миро.Веднага разбра че си мечтаеш за силен мъж,с добре поддържано тяло на чийто гърди да сложиш глава и да усещаш сигурност. И че мечтаеш да си му сексуална робиня,да те командва и да изпълняваш всичките му желания.

Коментар

Добро утро,

Интересен момент е, че тези жени, с които съм искал да имам нещо общо и сме излизали на срещи или сме контактували с цел да се вземем, но не е станало, в 70 % си остават госпожици без мъж и деца. 2 от тях успяха да родят на 40+ - те са изключеията.

И не харесвам, когато една връзка се основава на комерсиален интерес и мъжът постоянно да плаща.
                    Че той мъжът ако постоянно не плаща какъв мъж е бре, Евго?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният брoкер Разгледай мнение

Интересно, във Турция, СА, Пакистан, Куба, Индия, Индонезия, Африка, мъжете нямат проблеми със жените, липсват толкова силни джендърски и гейско-лесбийски влияния.
                      Жените нямат проблем кога, КАК и къде да правят секс със мъжете.
                      Семействата имат поне две+ деца и обикновено старите родители живеят заедно със младите, давайки им съвети и помагайки със чистенето и гледането на децата.
                      Съществува респект към най-възрастните, съседите, учителите, родителите и докторите.
                      Децата не са със пропити джендърски политики, жените не се развеждат толкова много - а би трябвало да е обратно, нали там е лошо място за живеене, според прогнилата Западна общност.
                      Нямат толкова Айфони и нови коли, но живота си върви

Съответно, всичко е обратно и зле на Запад във тия по-горе описани аспекти и не само.
                      Това е целенасочено, семейството да се разбие, после Индивида се контролира по-лесно.
                      Превръщат хората във недоволни и изнервени бройлери, който пък после посягат на достъпната дрога, алкохол и джънк храна.
                      Тласкат ги към замърсените, гъстонаселени и шумни, отчуждени, скъпи големи градове.
                      Поради високия стандарт там, Индивида е принуден да вземе поне един кредит за нещо си.
                      Поголовни са обездвижването, депресиите, престъпноста и стреса.
                      Ето, това е лъскавия и бленуван неолиберален Запад.
                      От бясното въртене във въртележката на живота, петдесетгодишният Индивид прилича на чувал, има десетина болести, кожата е сбръчкана, децата които трябва да помагат или не съществуват или самите са безпарични и нямат време, нито желание да помагат.
                      Ми оди у пакистан, докато те се избиват да додат у гнилия запад и си уреден

Коментар

Мисля, че Миро доста разбира от жени и знае кое е хубавото, добра домакиня и тигрица в леглото.
                        От старопланински легенди разбира наш Миро, пък ти му се връзвай на фантазиите. Сега чета пет страници назад творчество и умирам от смях.

Коментар

Спори се какъв е точно генотипа ни.

Обаче българският мъж има много общо с турчина, в битов план и като манталитет. Пачангата само се заяжда с мен и аз му пожелах нещо.......той помни какво,

А в последно време, с дърварската мода, младият български мъж много прилича на арабин,
                          Спорят само група съветски учени, генотипа ни е същият като на тракийските племена живели тук от хилядолетия.
                          А модата винаги е временна.

Коментар

Вчера в магазина случайно бях на опашка с един приятел от социалните мрежи - аз съм писал за него, той също често носи ланец и много държи на външия си вид, с тен, с хубави дрехи, жена му също е така. Ланецът загатва, че мъжът има пари. Стига да не го носиш като циганите.

Купих си 15 книги тези дни - предимно класики и стойностни. Някой съм ги чел, но ги нямах.
                            На плажа е идеалното място за свалки.Виждаш някоя самотна мадама или двечки и се настаняваш близо до тях. И като влезеш в морето ги молиш да ти наглеждат багажа.Като излезеш им благодариш и завързваш разговор. Та ти все пак си имотен,заможен, висок софиянец,с добра визия. Жените си падат точно по такива. Просто трябва да се промотираш добре.

Коментар

Няма нужда мъжът да се прави на такъв ,какъвто не е.Татуировки си правят пандизчиите,а дебели ланци слагат циганите и нискочелите тъпаци.
                              Жените трябва да те харесват за това, което си,а не за това, че се представяш за какъвто не си.
                              Добрата визия,стегната фигура, модерно облекло и най-вече самоувереност са достатъчни да те харесат жените.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Евго,
                                обикалям София за пореден ден пълно с жени бе човек, що не ги виждаш?
                                Гледам всякакви възрасти и визиии, красиви и не толкова, високи, ниски, слаби, пухкави...
                                Хапнах до Сан Стефано плаза ми то само жени, всякакви .

Съгласих се. Морето ли нещо не им харесва, но София пращи по шевовете от жени, обаче..., абе - не пускат - и не пускат!

Хапнах в едно заведенийце от "гоз(т)бите на баба". Вкусотия!
                                Е, кощунство щеше да бъде, ако на излизане не бях се спрял, за да похваля двете дами! И веднага събрах усмивки и благодарности. Ако човек пожелае - спокойно може да продължи с нищо неангажиращ разговор, но преди това изобщо не пускаха. Изхитриха се тия жени - все да ги ухажваш искат! Ти я питаш директно - ама нали ще ми дадеш, а тя не знаела какво имам предвид. Ти уточняваш, че трябва да си паснете, което иска от нея да ти пусне, а тя се прави на ударена с мокър парцал и съвсем сериозно те пита: ама, къде да го пусна!

​​​​​​​Цакат ни с топла бира отсЕкъде! А, на нашите плещи е легнала сериозната задача да оправим демографския дисбаланс. На дамите изобщо не им пука: вятър ги вее на бял кон!

Коментар

Working...
                                X