If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Оо, лекоатлетки.. представям си.
При нас имаше от шорт трека.. ама тогава не съм имал успехи..
В сауната в забавно, всичко е ясно и се вижда, няма грим даже
В сауната е върхът, нали? Едно време, по време на масовия спорт, бяхме юноши старша преди казармата на 100 и 200 метра. Имаше една сауна и няма мъже и жени отделно. Тренерът вика - намятайте по една хавлия и вътре. Намятайте, намятайте, ама вътре като удари жегата и - то, дивото зове.
Мисля, че дори са закъснял със загубата на слуха. Аз имам избирателно чуване още от мига, в който по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ми си врече.
Наздраве!
Това с "1/3-та" в кеша на паметта ли го държиш и го копираш във всяко мнение?
Не смирение, а смиряване на желанията - ограничаване, спиране, забавяне, когато го усетиш, че е предозирано, за да не се ядосваш. А за стрелата на времето - то си върви и напред, и назад, няма никакви проблеми с това в теоретичната физика. Е, звучи абстрактно, но математиката е абстрактна наука, не е бакалска.
пинокчо, оня ден, докато обикалях кабинетите за медизинско, да си подновя книжката
ушната ми каза, че съм пооглушал с едното ухо
какви упражнения е полезно да правя
Т'ва щото дружиш прекалено много с лордчето, а оня само вика и пцува по мене, кат' го ядосам!
Тц. Едни и същи енергийни процеси са. За никакво смирение не говори пичът.
Стрелата на времето в обратна посока не е ли разработена вече от някой физик поне теоретично?
Ще поровя.
Не смирение, а смиряване на желанията - ограничаване, спиране, забавяне, когато го усетиш, че е предозирано, за да не се ядосваш. А за стрелата на времето - то си върви и напред, и назад, няма никакви проблеми с това в теоретичната физика. Е, звучи абстрактно, но математиката е абстрактна наука, не е бакалска.
аз вече започнах да свиквам
и дори намирам предимства
Мисля, че дори са закъснял със загубата на слуха. Аз имам избирателно чуване още от мига, в който по-едрата 1/3-та пълноправен член на домочадието ми си врече.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Будистките техники са свързани със смиряване на желанията. Този говори за подобни неща - ако си наточил шпагата и видиш, че няма да стане, нй-добре е да си я прибереш. За стрелата на времето - това е, ако А плюс Б води до Ц плюс Д, то и обратно - Ц плюс Д трябва да води до А плюс Б. Тук не се визират процеси като да влезеш в утробата на майка си, а става въпрос за събития в пространствовремето, които са взаимосвързани.
Тц. Едни и същи енергийни процеси са. За никакво смирение не говори пичът.
Стрелата на времето в обратна посока не е ли разработена вече от някой физик поне теоретично?
Голяма грешка, във фитнесите най-много връзва, има супер готини мадами, само да не изглеждаш като гол охлюв..
В сауната на фитнеса съм имал точка даже
В сауната е върхът, нали? Едно време, по време на масовия спорт, бяхме юноши старша преди казармата на 100 и 200 метра. Имаше една сауна и няма мъже и жени отделно. Тренерът вика - намятайте по една хавлия и вътре. Намятайте, намятайте, ама вътре като удари жегата и - то, дивото зове.
Коментар