Първоначално изпратено от Selena2024
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Стига бе Евго, стига си се хвалил .....дали имаш корем или кофа не е от особено значение, друго си трябва. На почивката в чужбина не забърса ли нещо?
Организирано ли бяхте или самостоятелно? Ако сте били гръпа със сигурност е имало и мацки.....е ако си бил с пенсионери клуб може и да е нямало...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Съвсем "Не".
Аз съм с параметри като Лошия мечок - 187 см/95 кг и изглеждам супер в костюм и спортни дрехи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Мдам. А през 90те беше в пъти по-зле. Не е оправдание обаче. Не е вярно, по-лесно намираха работа младите.
През 90-те беше много зле, наистина.
Аз съм бил на ученически купони и рождени дни - подаряваха боклуци, а почерпката беше доста бедна, сандвичи с пасетет и крема сирене и някакво безалкохолно или СТЕП. Доста минималистично. Но пък иначе беше весело.Last edited by Evgo; 27.05.2024, 16:56.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
През 2000 г. и през 2003-2004г. имаше голяма безработица в БГ и много млади хора заминаха в чужбина да търсят препитание. Дори през 2006 г. заплатите не бяха високи, сравнено с днес. Поради тези общи макроикономически и социални причини и аз не можах да си намеря жена на 20 +.
И на никой не му пукаше за това, че ти си млад! Не се ценеше особено.
Коментар
-
А на мен ми се струва, че и ти си single and searching for a wife.
Коментар
-
Имам един приятел от морето, на 23 г. Печем се на плажа всяка година (на централния плаж) и съм приятел и със семейството му. Подарих му хубав подарък за дипломирането.
Момчето е високо, тренира, умно е, обаче е от провинциален град и няма много жени около него. И май не е спал с жена. Учи задочно и в неговата специалност потчи няма жени. И не използва високото си ниво на тестостерон.
Дали пък не е повече мъж от някой простак (тройкаджия без висше), който се занимава с ромки или магистралки?
Коментар
-
През 2000 г. и през 2003-2004г. имаше голяма безработица в БГ и много млади хора заминаха в чужбина да търсят препитание. Дори през 2006 г. заплатите не бяха високи, сравнено с днес. Поради тези общи макроикономически и социални причини и аз не можах да си намеря жена на 20 +.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За една 20г девойка си дърт пръч , а ти за кво се имаш все едно. Ако беше на ниво , нямаше да пишеш тук и да разтягаш локуми а всекидневно щеше да разтягаш женски крачета. Та ,истината боли ,но си е истина.
Коментар
-
Не се имам за дърт пръч и не съм такъв.
Повечето ми колеги от следването и от работата ми са с късна репродукция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
За една 20г девойка си дърт пръч , а ти за кво се имаш все едно. Ако беше на ниво , нямаше да пишеш тук и да разтягаш локуми а всекидневно щеше да разтягаш женски крачета. Та ,истината боли ,но си е истина.
Момчето е високо, тренира, умно е, обаче е от провинциален град и няма много жени около него. И май не е спал с жена. Учи задочно и в неговата специалност потчи няма жени. И не използва високото си ниво на тестостерон.
Дали пък не е повече мъж от някой простак (тройкаджия без висше), който се занимава с ромки или магистралки?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Няма битка. Просто природни механизми. Който ги познава е едноок цар в царството на слепите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не се имам за дърт пръч и не съм такъв.
Повечето ми колеги от следването и от работата ми са с късна репродукция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеИ накрая, за да е щастлива една връзка, трябва да има и пари и секс,
Отделно, ако един мъж не може да носи парите в семейството, той няма никакво самочувствие.Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар