IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
    Искам да кажа на Evgo, че всяка една жена, когато излиза на публично място сама, всъщност излиза на лов ..... на лов за мъже.....

В нейния мозък непрекъснато се сблъскват и се бият едно с друго една камара противоречия:
    1. Достатъчно разсъблечена ли съм?
    2. Показвам ли достатъчно много от циците си?
    3. Въртя ли си дупето достатъчно качествено?
    4. Достатъчно красива ли съм?
    5. Прическата ми перфектна ли е? Дали да не я пооправя малко?
    6. Усмихвам ли се достатъчно добре и достатъчно съблазнително?
    7. Да хвърля ли закачлив поглед на мъжа, с който се разминавам?
    8. Да се оближа ли съблазнително?
    9. Какво друго да направя, щото да го заинтересовам да ме изчука сега веднага, страстно и пред погледите на 1000 други мъже и жени?

Освен това тя непрекъснато си представя следното:
    1. За всеки един срещнат мъж си представя как са легнали с него в леглото и как се гушкат.
    2. Представя си как тя се чекне в различни пози и как той и го вкарва бавно, но дълбоко и в упор ....
    3. Представя си как той я мачка по гърдите, а после ги ближе, заравя лице в тях и т.н. За какво иначе са тези гърди?
    4. Представя си как я обарва по дупето, как го притиска с двете си огромни ръце и как спомага за по-доброто нанизване на оная му работа ...

Въобще жените са обсебени на тема секс, особенно след дефлорацията и първият истински секс, който им се е харесал. След това има период, в който са буквално нимфоманки (искат по 5 пъти на ден) и този период при някои жени продължава не 5-6 месеца, а 5-6 години.

Такива жени се разпознават от 1 километър. Те винаги са по-разголени от нормалното и средностатистическото. Те гледат другите жени и се обличат с една идея по-разголено. Показват една идея повече цици. Въртят си задниците, оправят си прическата, сутиена и въобще дрехите, доколкото ги има. Хвърлят загадъчни погледи към мъжете и им се усмихват, ако срещнат техния поглед. Мечтаят си как днес най-после ще имат успешен лов и как вечерта ще правят див и неубоздан секс с някого, при това не веднъж, а цялата нощ.

И въобще в този период, в който жените съзнателно излизат на лов, те буквално са готови да изкрещят на всеки един що-годе свестен мъж "Ела и ме изчукай, сега, веднага ..... "
    Изглежда си изял набързо два големи шоколада въпреки високата захар.

Коментар

• Искам да кажа на Evgo, че всяка една жена, когато излиза на публично място сама, всъщност излиза на лов ..... на лов за мъже.....

В нейния мозък непрекъснато се сблъскват и се бият едно с друго една камара противоречия:
      1. Достатъчно разсъблечена ли съм?
      2. Показвам ли достатъчно много от циците си?
      3. Въртя ли си дупето достатъчно качествено?
      4. Достатъчно красива ли съм?
      5. Прическата ми перфектна ли е? Дали да не я пооправя малко?
      6. Усмихвам ли се достатъчно добре и достатъчно съблазнително?
      7. Да хвърля ли закачлив поглед на мъжа, с който се разминавам?
      8. Да се оближа ли съблазнително?
      9. Какво друго да направя, щото да го заинтересовам да ме изчука сега веднага, страстно и пред погледите на 1000 други мъже и жени?

Освен това тя непрекъснато си представя следното:
      1. За всеки един срещнат мъж си представя как са легнали с него в леглото и как се гушкат.
      2. Представя си как тя се чекне в различни пози и как той и го вкарва бавно, но дълбоко и в упор ....
      3. Представя си как той я мачка по гърдите, а после ги ближе, заравя лице в тях и т.н. За какво иначе са тези гърди?
      4. Представя си как я обарва по дупето, как го притиска с двете си огромни ръце и как спомага за по-доброто нанизване на оная му работа ...

Въобще жените са обсебени на тема секс, особенно след дефлорацията и първият истински секс, който им се е харесал. След това има период, в който са буквално нимфоманки (искат по 5 пъти на ден) и този период при някои жени продължава не 5-6 месеца, а 5-6 години.

Такива жени се разпознават от 1 километър. Те винаги са по-разголени от нормалното и средностатистическото. Те гледат другите жени и се обличат с една идея по-разголено. Показват една идея повече цици. Въртят си задниците, оправят си прическата, сутиена и въобще дрехите, доколкото ги има. Хвърлят загадъчни погледи към мъжете и им се усмихват, ако срещнат техния поглед. Мечтаят си как днес най-после ще имат успешен лов и как вечерта ще правят див и неубоздан секс с някого, при това не веднъж, а цялата нощ.

И въобще в този период, в който жените съзнателно излизат на лов, те буквално са готови да изкрещят на всеки един що-годе свестен мъж "Ела и ме изчукай, сега, веднага ..... "
      Last edited by Mateev; 21.05.2024, 08:20.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ама на гръцки щото са измислили секса? Дай на латински, те все пак са добавили жената.
        Гърците НЕ са го измислили, а открили съвсем случйно..... при това 100 години ПРЕДИ да открият жените!

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Ама на гръцки щото са измислили секса? Дай на латински, те все пак са добавили жената.
          Unum volant

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И на мен ми се струва, че на 57 г става дума за кратък полет и нещата отиват към спиране на летене.

Нали ви споменах, че след години търсене, един готин пич ще става татко за пръв път на 44 г.
            Тююю, изтърва го готиния пич.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ένα μόνο πράγμα Θέλουν.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Защо така злобно.Намери си мъж да обере паяжината и ще се успокоиш.

Туй горното вече си е злобно. Та не е много ясно къде са тъкали точно паяците
                Last edited by Selena2024; 18.05.2024, 23:31.

Коментар

Не ме занимавай с личните си предпочитания молим.

Ние тука с Евго си приказваме културно.
                  Защо така злобно.Намери си мъж да обере паяжината и ще се успокоиш.

Коментар

И на мен ми се струва, че на 57 г става дума за кратък полет и нещата отиват към спиране на летене.

Нали ви споменах, че след години търсене, един готин пич ще става татко за пръв път на 44 г.
                    Навъртел съм бая летателни часове.

Коментар

Предлагам да отоворим тема "какво искат мъжете".Стига с тая дискриминация
                      Ένα μόνο πράγμα Θέλουν.

Коментар

Лубрикант за ,дупе ли?
                        Не ме занимавай с личните си предпочитания молим.

Ние тука с Евго си приказваме културно.

Коментар

Тая аптекарка калпава ще излезе накрая щом барем един лубрикант ѝ се е досвидял и да ти подари. Пък и да ти обясни как се ползва.

Не ѝ влизай повече по профилите.

Лубрикант за ,дупе ли?

Коментар

• Предлагам да отоворим тема "какво искат мъжете".Стига с тая дискриминация

Коментар

Ще те послушам.

Мен ми беше интересно дали ще успее да се справи с трудната ситуация, но тя е хитра и успя.
                              Коя таз трудна ситуация бре Евго?

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Никакъв "полет" по отношение на ония, които не могат да определят ЕДНОЗНАЧНО своята полова идентичност! Никакъв "полет" и никакви фантазии не подхранвам - с никакви факти! Не може да нямаш "специални изпълнения" след подобни коментари.

Добре опитах ситуацията с твоето "любопитство" и ме изтриха. БЕЗ ОБИДИ МЕ ИЗТРИХА! (ти си се разпростира наоколо и търси "материал")...

На твоя "приятел" (Миро) му кажи, че трябва да си направи операция на хернията! Тоя, щом има проблема си от 7 години - вероятно е диагностиран, но се притеснява от операции - типично мъжка черта... "Умирам!" - и "умира" от 7 години!

ВМЕСТО ДА ОТИДЕ ПРИ ХИРУРГ С ТИЯ СИМПТОМИ! ДО СЕГА ДА ЗАБРАВИЛ! ТЕЖЪК Е ЖИВОТА НА МЪЖЕТЕ, които гледаме хоризонта...

..........

Взех решението си. Прекъсвам участието си във форума - сменям паролата и толкова. Няма да давам АКЪЛИ - никакъв смисъл - само дразги и заплахи (още си стоят, а, когато отговоря - моят отговор се изтрива! Майтапчии!)... така да се каже - мислете си, че съм изчерпан и няма какво повече да кажа, а и време се губи...
                                Здрави и щастливи!

(хората се срещат, запознават се, харесват се, обичат се и БЕЗ ФОРУМИ В НЕТА - просто се срещат и разбират, че това е човекът, който ще бъде до тях!)

Айде, живот и здраве от мен!
                                Много лалаш и разтягаш локуми , дай по сбито и съдържателно а не като мома преди лягане.

Коментар

Working...
                                X