IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Работата не е на добре, щом двама яки мъжаги тук започнаха да обсъждат сапунки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Не съм го следил предаването подробно. То по принцип на такива предавания аудиторията са основно жени.И за мъжа нямам впечатления как се е държал. Но жените на външен вид, поведение и като интелект не ставаха за съпруги.Такива никога не бих си взел за жена,даже не съм и е.. такива. Като видя някоя с изкуствени бозки и джуки и се отвращавам.
      В Тиндър има доста плеймейтки, нарочно качили провокативни снимки. И доста са над 40 г. Младички по-рядко.

Явно такава е модата и такава е тенденцията.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Наистина, и в двата сезона на предаването все шантонерки участваха, (комерсиално ориентирани и без никаква база и знания, едни опаковки само). Не струват и 5 ст.

Алек няма мъжкарско излъчване, малко е путьо и му казваха в ухото какво да им говори.
        Не съм го следил предаването подробно. То по принцип на такива предавания аудиторията са основно жени.И за мъжа нямам впечатления как се е държал. Но жените на външен вид, поведение и като интелект не ставаха за съпруги.Такива никога не бих си взел за жена,даже не съм и е.. такива. Като видя някоя с изкуствени бозки и джуки и се отвращавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Как пък го е разбрал това?Аз пък чух слухове,че ги е минал повечето от участничките и изобщо няма да де учудя ако е истина, щото си личи,че са курветини.
          В подобни предавания трябва да участват момичета, които стават за съпруги, не парцали.

Наистина, и в двата сезона на предаването все шантонерки участваха, (комерсиално ориентирани и без никаква база и знания, едни опаковки само). Не струват и 5 ст.

Алек няма мъжкарско излъчване, малко е путьо и му казваха в ухото какво да им говори.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

А кво значение има какво иска майката на еди кой си, не е ли важно, какво иска той?
            Понякога не е зле да се даде разумен съвет на детето ти.И на мен дъщерите ми да ми представят някой боклук и аз ще им кажа, че не е за тях.
            В случаят майката беше права ,че не му трябва по-дърта жена и жена с дете.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Ох,котьо.

Коментар

Един опитен пич го е надушил, че не е спал с жена (за Алек става дума) и го коментира по ф.б.
                Как пък го е разбрал това?Аз пък чух слухове,че ги е минал повечето от участничките и изобщо няма да де учудя ако е истина, щото си личи,че са курветини.
                В подобни предавания трябва да участват момичета, които стават за съпруги, не парцали.

Коментар

Тоя опитния от левия бряг ли е?
                  Не е и има опит с жените, възможно е малко да преувеличава за успехите си. Чака бебе.

Коментар

Един опитен пич го е надушил, че не е спал с жена (за Алек става дума) и го коментира по ф.б.
                    Тоя опитния от левия бряг ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и в двата случая ще ѝ доведе зет.

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

А кво значение има какво иска майката на еди кой си, не е ли важно, какво иска той?
                          и в двата случая ще ѝ доведе зет.
                          препоръка е

Коментар

Вземат материал от мъжа до 45 г., но за мен не е вариант това.

Има един момент, че след определена възраст на жената (40 г. или 45 г.) .......... мъжете не искат връзка с такава жена и губят интерес. Единствено някой стар чичо или мъж с деца може да има интерес.

Вижте майката на Алек колко е строга - не иска жена с деца, не иска "стара" снаха, момчето й е добро и иска да го ожени хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Той вече не става за донор. Изискванията са доста стриктни. По преминал му е срокът на годност.
                              Вземат материал от мъжа до 45 г., но за мен не е вариант това.

Има един момент, че след определена възраст на жената (40 г. или 45 г.) .......... мъжете не искат връзка с такава жена и губят интерес. Единствено някой стар чичо или мъж с деца може да има интерес.

Вижте майката на Алек колко е строга - не иска жена с деца, не иска "стара" снаха, момчето й е добро и иска да го ожени хубаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение

Всички имаме срок на годност, но и да си мислиш че на мъжете е по-дълъг е илюзия. Освен ако не искаш да си донор на сперма само, пък жената да се оправя с децата.
                                Той вече не става за донор. Изискванията са доста стриктни. По преминал му е срокът на годност.

Коментар

Working...
                                X