IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

слагай ама внимавай
    Отвсякъде дебнат хомобандити.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Хубавото е, че няма ромки и изпаднали жени в Тиндър. Но има ботове.
      На морето Тиндър не ти трябва. Пълно е със загорели българки и чужденки. Ама не трябва да стоиш на вилата,а да отидеш в някой курорт. Най-добре Слънчев бряг или Приморско.Там са най-много. И на други места има,но повечето са семейни. Но е пълно с украинки.Една днеска ме стрелкаше-руса,висока,слаба-точно мой тип.Ама си останах с погледите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Така е.В това отношение Тиндър са капути. Не знам за жените дали е така, щото са ми писали жени,без да съм ги харесал.
        Хубавото е, че няма ромки и изпаднали жени в Тиндър. Но има ботове.

Коментар

Но трябва да имаме и match, за да й пиша.
          Така е.В това отношение Тиндър са капути. Не знам за жените дали е така, щото са ми писали жени,без да съм ги харесал.

Коментар

Автоматично ти дава местоположението. Хубаво е да си платиш за Тиндър голд,та да видиш ако някоя ти е харесала профила и да й пишеш.
            Но трябва да имаме и match, за да й пиша.

Коментар

Като отида на морето, Тиндър ще разпознае ли къде съм или аз трябва да го настроя.

Дънките бяха хубава кройка, не се изтъркваха бързо и стояха много добре, удобни и комфортни, ако човек паркира голям джип в гаража си.
              Автоматично ти дава местоположението. Хубаво е да си платиш за Тиндър голд,та да видиш ако някоя ти е харесала профила и да й пишеш.

Коментар

Давай го по-сериозно.Ластични дънки и тем подобни със сигурност не са подходящо облекло за един истински мъж.Жените харесват мъжкарско излъчване, не фини мъже.Аз един път си купих едни дънки, които бяха по-широки в таза. Жената орева света, че тия дънки ми правели задника голям като жена. Представям си какво ще е ако сложа ластични дънки.
                Като отида на морето, Тиндър ще разпознае ли къде съм или аз трябва да го настроя.

Дънките бяха хубава кройка, не се изтъркваха бързо и стояха много добре, удобни и комфортни, ако човек паркира голям джип в гаража си.

Коментар

Външно, не личи че са ластични.

Изобщо не стягат.
                  Давай го по-сериозно.Ластични дънки и тем подобни със сигурност не са подходящо облекло за един истински мъж.Жените харесват мъжкарско излъчване, не фини мъже.Аз един път си купих едни дънки, които бяха по-широки в таза. Жената орева света, че тия дънки ми правели задника голям като жена. Представям си какво ще е ако сложа ластични дънки.
                  Last edited by Vergil1975; 17.07.2024, 10:38.

Коментар

Изобщо не стягат.
                    абе жените ти казват че е ЛГБТейско че БЪЛГАРСКАТА ДУМА ЩЕ Я ИЗТРИЯТ ти настояваш да си такъв
                    Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

няма да разваляш еротичните фантазии на евго сега
                      Ще си прецака срока на годност на рибките От пусто прехласване по външен вид.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Абе щом прилепват не ми ги хвали. Между другото на мъж стоят комично. Не са секси. Прекалено женствени.

Изобщо не стягат.

Коментар

Чък Норис от кого се е учил според теб?
                          Естествено, че мога да се бия, но избягвам конфликти,щото конфликт между двама силни мъже може да завърши трагично.Естествено ако някой ме нападне ще се възползвам от правото си на неизбежна отбрана по чл.12 от НК.Има няколко такива желаещи заради предишната ми работа, но ако искат могат да се пробват да ме нападнат.

Коментар

конфликтен си, като нищо ще те опердашат
                            освен ако не знаеш хватки
                            Чък Норис от кого се е учил според теб?

Коментар

Но това не са ластичните дънки от началото на 90-те.

Тези просто прилепват хубаво, нищо не притискат и са много здрави. И удобни за надарените мъже,
                              Абе щом прилепват не ми ги хвали. Между другото на мъж стоят комично. Не са секси. Прекалено женствени.

Коментар

Водят до импотентност поради пресиране на циркулацията.
                                Но това не са ластичните дънки от началото на 90-те.

Тези просто прилепват хубаво, нищо не притискат и са много здрави. И удобни за надарените мъже,

Коментар

Working...
                                X