IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten

мирко, пазара е търсене и предлагане
    ти какво предлагаш на тия клети женици
    дето цял ден са на работа, вечер готвят и перат за едната възможност да посвирят
    Едно голо нищо общо взето. Те и за това много цени си живеят живота “необвързани” веем ти и “обвързването”.

Фантазии общо взето. Мъжки фантазии. Ма да идва в София де. Бешким получи една както казват испанците “баня с реалността”.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Да ве, Мирко/Евго вземате си слугиня и секс робиня, па со селенка ще водите ентелектуални спорове БЕЗПЛАТНО.
      А продавачка е идеална за таз работа
      Нямам претенции за образование, интелект и така нататък. Няма да търся и някоя много красива, естествено с хипопотам и крокодил никога няма да се хвана.Трябва ми прилично изглеждаща жена, която да ми готви,чисти и да прави свирки.
      А на"пазара"е пълно с такива жени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Пълно с необвързани жени може да означава много работи. Позамисли се.

Никаква индикация не са ти сайтовете. Там изкривяването върви по друга линия.

Свършиха времената някой на някого да слугува. Споделят се задачите и се тегли общо колата.
        Да ве, Мирко/Евго вземате си слугиня и секс робиня, па со селенка ще водите ентелектуални спорове БЕЗПЛАТНО.
        А продавачка е идеална за таз работа
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Няма какво да се замислям.С много мислене мадами не се свалят, трябват действия. А аз съм човек на действието.
          И зависи от мъжа,ако е льольо ще слага престилката.Аз за 11 години брак нито веднъж не съм готвил,чистил или прал.Нямам и намерение да го правя.
          Last edited by mirodes; 30.06.2024, 11:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Хахаха-чудно защо като имало толкова много мъже на "пазара"в София е пълно с необвързани жени?В сайтовете за запознанства 90 процента от жените са от София.
            А на моята възраст рядко има мъже в по-добра форма.Шкембето отдавна го свалих и сега съм по-слаб ,отколкото съм на снимката.
            Ти за мен недей да береш грижа. Най-лесно ми е да си намеря жена.

Никаква индикация не са ти сайтовете. Там изкривяването върви по друга линия.

Свършиха времената някой на някого да слугува. Споделят се задачите и се тегли общо колата.
            Last edited by Selena2024; 30.06.2024, 11:56.

Коментар

За добър секс и да разтовариш емоционалния багаж естествено - ама чак пък слугиня да ти стане от къв зор?

Като излезе навън има още поне десет тебеподобни с по-малко претенции, по-млади и с по-малко шкембе. Пазар
              Хахаха-чудно защо като имало толкова много мъже на "пазара"в София е пълно с необвързани жени?В сайтовете за запознанства 90 процента от жените са от София.
              А на моята възраст рядко има мъже в по-добра форма.Шкембето отдавна го свалих и сега съм по-слаб ,отколкото съм на снимката.
              Ти за мен недей да береш грижа. Най-лесно ми е да си намеря жена.
              Last edited by mirodes; 30.06.2024, 11:47.

Коментар

И теб те питам същият въпрос-поради каква причина бих имал връзка с жена, която не ми готви и не ми прави свирки?Защо ми е?
                да ти вдига кръвното .
                Иначе по добре 2 пъти свирки дневно отколкото 2 манджи. Естествено трябва да е мераклийка
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

И теб те питам същият въпрос-поради каква причина бих имал връзка с жена, която не ми готви и не ми прави свирки?Защо ми е?
                  За добър секс и да разтовариш емоционалния багаж естествено - ама чак пък слугиня да ти стане от къв зор?

Като излезе навън има още поне десет тебеподобни с по-малко претенции, по-млади и с по-малко шкембе. Пазар
                  Last edited by Selena2024; 30.06.2024, 11:39.

Коментар

Аз ако идвам в София ще е,за да правя пари.Със сигурност няма да търся бюджетна квартира, а луксозна.
                    И много интересно защо ми е някоя жена,която няма да ми готви и няма да ми прави свирки.По каква причина бих живял с такава?
                    Луксозните квартири са към 1200 лв и нагоре.

Има мъже, които просто си искат женичка, дори да не може да им роди деца, искат да си имат другар. И заедно да преживяват нещата. Дори са готови да й слугуват малко, Колкото могат. В СФ се предлага и готова храна и много се ползва

То не може нон стоп да тропаш тенджери и тигани,

Коментар

Гаранция

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В днешно време почти няма приятелство и всеки гледа да те наеве.

В тази връзка, Миродес като дойде в СФ и си намери бюджетна квартира, не вярвам да намери мадама, която да му готви и да му прави hawk tuah.

По-скоро ще е някоя над 45 г, той ще прави пържоли и ще й поднася храна и ще се грижи за розичката й,

Днес модерните жени не шетат и са едоистки.
                        Аз ако идвам в София ще е,за да правя пари.Със сигурност няма да търся бюджетна квартира, а луксозна.
                        И много интересно защо ми е някоя жена,която няма да ми готви и няма да ми прави свирки.По каква причина бих живял с такава?

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Разбирам те, нямам сблъсък с поколението от новото хилядолетие, но с оглед на разговора и щенията на евго едва ли става въпрос за набор от 00 нагоре.

Мечо, има ли си вземане даване с набор 00 нагоре. На мен са ми малки и жената ще ме бие
                          Така се получава, че волю-неволю, се трупа опит не само със съвременните технологии, но и със съвременните мадами.

Щом си намерил жена на нормална възраст и се слушате, силно препоръчвам да се въздържаш от опита на пилот изпитател.

Отделно, че риска от семеен побой след това, не е за пренебрегване.

Коментар

Гаранция
                            Сега вече ми харесваш,

Виждал съм всякакви мадами, и от новите, и от Аналоговата ера, и еснафки и разкрепостени.

Една преподвателка от СУ по английски казваше: "Кандидат студентите не са много наред. И за секс пишат и си мислят, че ще ме впечатлят."

Според мен Мечо е бил с жени в диапазона 16-33 г. , т.е. след 1990 г.
                            Last edited by Evgo; 30.06.2024, 10:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Полаксчо, зависи колко е модерна и дали идва директно от дома на мама и тате. Ако набора е от новото хилядолетие, нещата са доста интересни.
                              Разбирам те, нямам сблъсък с поколението от новото хилядолетие, но с оглед на разговора и щенията на евго едва ли става въпрос за набор от 00 нагоре.

Мечо, има ли си вземане даване с набор 00 нагоре. На мен са ми малки и жената ще ме бие

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

В днешно време почти няма приятелство и всеки гледа да те наеве.

В тази връзка, Миродес като дойде в СФ и си намери бюджетна квартира, не вярвам да намери мадама, която да му готви и да му прави hawk tuah.

По-скоро ще е някоя над 45 г, той ще прави пържоли и ще й поднася храна и ще се грижи за розичката й,

Днес модерните жени не шетат и са едоистки.
                                Евго, те и днешните мъже не орат на нивата с плуга и воловете.
                                Днес не е голям проблем да си наемеш домашна помощница или фирма, която да преведе кочинката ти в порядък. Ако не си фен на почистването.
                                Времената отдавна не са тези, за които мечтаеш. Ще ти се наложи да се нагодиш на съвременния темп на живот.
                                Наздраве!
                                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X