If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мирко, пазара е търсене и предлагане
ти какво предлагаш на тия клети женици
дето цял ден са на работа, вечер готвят и перат за едната възможност да посвирят
Едно голо нищо общо взето. Те и за това много цени си живеят живота “необвързани” веем ти и “обвързването”.
Фантазии общо взето. Мъжки фантазии. Ма да идва в София де. Бешким получи една както казват испанците “баня с реалността”.
Да ве, Мирко/Евго вземате си слугиня и секс робиня, па со селенка ще водите ентелектуални спорове БЕЗПЛАТНО.
А продавачка е идеална за таз работа
Нямам претенции за образование, интелект и така нататък. Няма да търся и някоя много красива, естествено с хипопотам и крокодил никога няма да се хвана.Трябва ми прилично изглеждаща жена, която да ми готви,чисти и да прави свирки.
А на"пазара"е пълно с такива жени.
Пълно с необвързани жени може да означава много работи. Позамисли се.
Няма какво да се замислям.С много мислене мадами не се свалят, трябват действия. А аз съм човек на действието.
И зависи от мъжа,ако е льольо ще слага престилката.Аз за 11 години брак нито веднъж не съм готвил,чистил или прал.Нямам и намерение да го правя.
Хахаха-чудно защо като имало толкова много мъже на "пазара"в София е пълно с необвързани жени?В сайтовете за запознанства 90 процента от жените са от София.
А на моята възраст рядко има мъже в по-добра форма.Шкембето отдавна го свалих и сега съм по-слаб ,отколкото съм на снимката.
Ти за мен недей да береш грижа. Най-лесно ми е да си намеря жена.
Пълно с необвързани жени може да означава много работи. Позамисли се.
Никаква индикация не са ти сайтовете. Там изкривяването върви по друга линия.
Свършиха времената някой на някого да слугува. Споделят се задачите и се тегли общо колата.
За добър секс и да разтовариш емоционалния багаж естествено - ама чак пък слугиня да ти стане от къв зор?
Като излезе навън има още поне десет тебеподобни с по-малко претенции, по-млади и с по-малко шкембе. Пазар
Хахаха-чудно защо като имало толкова много мъже на "пазара"в София е пълно с необвързани жени?В сайтовете за запознанства 90 процента от жените са от София.
А на моята възраст рядко има мъже в по-добра форма.Шкембето отдавна го свалих и сега съм по-слаб ,отколкото съм на снимката.
Ти за мен недей да береш грижа. Най-лесно ми е да си намеря жена.
Аз ако идвам в София ще е,за да правя пари.Със сигурност няма да търся бюджетна квартира, а луксозна.
И много интересно защо ми е някоя жена,която няма да ми готви и няма да ми прави свирки.По каква причина бих живял с такава?
Луксозните квартири са към 1200 лв и нагоре.
Има мъже, които просто си искат женичка, дори да не може да им роди деца, искат да си имат другар. И заедно да преживяват нещата. Дори са готови да й слугуват малко, Колкото могат. В СФ се предлага и готова храна и много се ползва
В днешно време почти няма приятелство и всеки гледа да те наеве.
В тази връзка, Миродес като дойде в СФ и си намери бюджетна квартира, не вярвам да намери мадама, която да му готви и да му прави hawk tuah.
По-скоро ще е някоя над 45 г, той ще прави пържоли и ще й поднася храна и ще се грижи за розичката й,
Днес модерните жени не шетат и са едоистки.
Аз ако идвам в София ще е,за да правя пари.Със сигурност няма да търся бюджетна квартира, а луксозна.
И много интересно защо ми е някоя жена,която няма да ми готви и няма да ми прави свирки.По каква причина бих живял с такава?
В днешно време почти няма приятелство и всеки гледа да те наеве.
В тази връзка, Миродес като дойде в СФ и си намери бюджетна квартира, не вярвам да намери мадама, която да му готви и да му прави hawk tuah.
По-скоро ще е някоя над 45 г, той ще прави пържоли и ще й поднася храна и ще се грижи за розичката й,
Днес модерните жени не шетат и са едоистки.
Евго, те и днешните мъже не орат на нивата с плуга и воловете.
Днес не е голям проблем да си наемеш домашна помощница или фирма, която да преведе кочинката ти в порядък. Ако не си фен на почистването.
Времената отдавна не са тези, за които мечтаеш. Ще ти се наложи да се нагодиш на съвременния темп на живот.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар