IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Да си направи ДНК тест за бащинство.
    Ъхъ! Най-добре в две различни лаборатории.
    Отивам в най-близката църква, да запаля свещ и да благодаря на Бог, че не съм спала, когато съм избирала съпруг.
    Наздраве!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз имам колега, който си пуска жената по почивки в чужбина с приятелки от 5 години, а той самия работи извънредно за повече кинти, добре ли е? Имат малко дете...
      Да си направи ДНК тест за бащинство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз имам колега, който си пуска жената по почивки в чужбина с приятелки от 5 години, а той самия работи извънредно за повече кинти, добре ли е? Имат малко дете...
        От личен опит знам, че това е лоша идея. Защо ли? Ми бях студент - пишлеме на 20 години, тренирах, атлетичен. Работех на рецепция в хотел в Слънчака щот знаех английски и малко руски. Ударих, мисля, че бяха 8 парчета - основно МИЛФ-ове от братска Русия. Това за 4 месеца работа. После никога не повторих този рекорд, дори не съм и бил близо.
        Повечето бяха женени, с малки деца. Повечето сами идваха. Мъжете им ги бяха пуснали сами с децата. Имаше и много хубави. Абе направо голям келепир ударих това лято.
        Посрещах ги още от летището, с микробус, направо от самолета. И като им вкараш по някой комплимент се разтапяха. С една имах много див секс. Такава жена повече не съм срещал в живота си. Опита от такова преживяване се помни цял живот! Сега като се замисля ми изглежда много сюрреалистично цялото това нещо, дори някой път се хващам да си мисля - абе аджеба аз ли бях тоя пич?!

Така, че НИКОГА не пускайте жените си сами на море!
        Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Е кой мъж ще си пусне жената сама на дискотека?Тук не говорим за необвързани,а за изневеряващи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Този, който има добри информатори.

Майтапа настрана, ама ако ходенето на дискотека беше повод за изневяра...
            Е нали сам казваш, че по дискотеките жени забивали млади мъже.Значи мъжете им са тъпи,щом ги пускат сами по дискотеки.

Коментар

Хаха, Мирето е адаптивен, ще го понесе. Виж как бързо промени таргета от млади рускинчета на апетитни каки.
              Само аз го кандърдисвам да пробва нещо мешано - я мулатка, я азиатка, па ако не се намери и да пише някоя джуревка у тефтера, пак ще се брои.
              Ами то такива има около мен.От по-малките градове жените бягат като завършат училище и после малко се завръщат. Иначе съм пробвал с мулатка преди 20 години.Ама не са мой тип.

Коментар

Е кой мъж ще си пусне жената сама на дискотека?Тук не говорим за необвързани,а за изневеряващи.
                Този, който има добри информатори.

Майтапа настрана, ама ако ходенето на дискотека беше повод за изневяра...

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Тцъ! Взема да пропусна някого и темата ще настане древногръцка трагедията. Затова го давам обобщаващо, пък септември - каквото сабя покаже.
                  Наздраве!

​​
                  Хахах, Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

И аз ама не убивай всичко детско в Мирето
                    Хаха, Мирето е адаптивен, ще го понесе. Виж как бързо промени таргета от млади рускинчета на апетитни каки.
                    Само аз го кандърдисвам да пробва нещо мешано - я мулатка, я азиатка, па ако не се намери и да пише някоя джуревка у тефтера, пак ще се брои.

Коментар

Назовавай поименно кака, поименно...че като стане септември да не се чудим що се ослушва народа.
                      Тцъ! Взема да пропусна някого и темата ще настане древногръцка трагедията. Затова го давам обобщаващо, пък септември - каквото сабя покаже.
                      Наздраве!

​​
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Ами като мъжете им са путьовци ще забиват тъпкачи по дискотеки.От моите познати само един пуска жена си сама на дискотека, ама там вероятността за изневяра е нулева,щото пича е мъжкар.

Коментар

Не съм много убеден в удебеленото. Отраканите каки умеят да разграничават кой става за кекс и кой за партия. По дискотеките е масова практика точно такива жени да свалят младежи с поне 10г. разлика. Имам и приятелчета, които се възползват от такива оферти. После разказват как повечето са женени и репертоара винаги е един и същ - мъжете им виновни.

Коментар

Не съм много убеден в удебеленото. Отраканите каки умеят да разграничават кой става за кекс и кой за партия. По дискотеките е масова практика точно такива жени да свалят младежи с поне 10г. разлика. Имам и приятелчета, които се възползват от такива оферти. После разказват как повечето са женени и репертоара винаги е един и същ - мъжете им виновни.

Коментар

Факт даже си има една испанска поговорка в този стил: la suerte de la fea la guapa la quisiera
                              На този феномен и аз съм бил свидетел, но той си има своето обяснение. Т.н. грозни (не бих използвал такъв епитет за никоя жена), са изключително омайни за определена целева група мъже. Те са много по-добри в психологията на разбиране на срещуположния пол, вложили са интелектуални усилия, как вместо естествена физическа красота, да ги завладеят емоционално.

​​​​​​Това беше валидно, обаче за миналата епоха на 20-ти век, сега и най-големия крокодил става фея на цената на едностаен апартамент в София

Коментар

Зависи от възрастта. Грозотиите над 40 години по-рядко изневеряват.По простата причина, че те търсят мъже над тая възраст,а те не са много склонни да изневеряват с коя да е.По мен си съдя.На 30 години не прощавах на никоя, ама вече почти на 50 не е така. Трябва действително да е атрактивна,за да ми възбуди любопитството.

Коментар

Working...
                                X