Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЯвно не се разбира понятието наследяване- бащата гений- сина също, внуците също..Има ли такива факти..Ами няма..Ако има дайте примери..Таланта и гениите са само от Господ и се раждат много рядко по няколко всеки век..
А има и достатъчно примери за деца,наследили и таланта на родителите си- фамилията Щраус,Кюри,Филип и Александър Македонски,Чингис хан и синовете му,спортни звезди.Last edited by mirodes; 17.05.2020, 10:30.
Коментар
-
Хайде и аз да се включа в темата.
Също не съм убеден, че истроята на Криси е достоверна. Нещо не се връзва съвесем. Той я обича, грижи се за нея, осигурява й всичко материално и т.н. и т.н, ама тя го зарязва. Уж била заради секса. Ама в същто време не са пробвали нито сексолог, нито да се разходят до аптеката. На всичкото отгоре го и разнася по форума. Ами тука може да приятели на г-н Димитров и той да се окаже, че не е толкова благосклонен към такава реглама.
Ако все пак исторята е истинска, е прекрасен пример, че страшно много от жените (за съжаление и от мъжете) не знаят какво искат. В мометна, когато се почувстат, че не са щастливи за по-лестно търсят причината в партньора. Те вече са решили, че ще го зарежат, ама все пак трябва да се изберат и причина (в случая секса). Щастието обаче, най-често се крие в самия човек, а не в този до теб. Напълно съм съгласен с колегата съфорумец, който каза, че ако се беше хванала с някой, които я задоволяваше сексуално, пак след 3 години, щеше да го напусне, тъй като не може да й осигури достатъчно обувки и разходки до Тенерифе.
Last edited by конфуций; 17.05.2020, 10:34.
- 1 like
Коментар
-
Аз съм съгласен, че вътрешната мотивировка и желанието да търсиш нови решения , въпреки догмите и трудностите са много важни, но без Божията искра явно не става..Не гениите обикновено не са Щастливи, те са много неразбрани И ПОТЪНАЛИ- ОБСЕБЕНИ ОТ РАБОТАТА СИ....Last edited by Kiro; 17.05.2020, 10:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеМоля посочете ми случаи на деца наследили таланта и гениалността на родителите си..
Имам силното подозрение, че появата на т.н. гении много зависи от този път.
Май психолозите и психофизиолозите смятат, че всеки маже да е гений (е, освен ако не е дебил по рождение), стига сам да развие някоя способност от някаква силна вътрешна мотивация.
Но, извън горното, щастливи ли са самите гении?Last edited by 78-10; 17.05.2020, 10:19.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВъпроса за важността на ДНК е за какво реално влияе..На първо място според мен за наследствените заболявания и в голяма степен да кажем 50-60процента върху ума..Що се отнася до дарба в изкуството и гениалност , то няма достоверни факти да се наследяват..Леонардо, Айнщайн, Тесла, Менделеев не са наследили от родителите си своята гениалност..При писателите, художниците и музикантите е същото..За спортистите също- нито един син не наследява таланта на баща си велик футболист..Скоро четох едно изследване от САЩ за наследственост на ум и качества- Там се твърдеше, че се наследяват от майката..Ами това означава, че евреите са прави..Юдаизма е по майчина линия..
Моля посочете ми случаи на деца наследили таланта и гениалността на родителите си..
А и по принцип гениалността може да е специфична.В случая говорим за интелект.Не всеки интелигентен човек може да е гениален и обратното.Марадона и Стоичков не блестят с интелект.Last edited by mirodes; 17.05.2020, 10:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Нещо ни пообърка. Това не е мое изявление.
П. П. Оппа! Поправих бъга и в този цитат. Може и да е от софтуера.Last edited by 78-10; 17.05.2020, 10:05.
Коментар
-
Въпроса за важността на ДНК е за какво реално влияе..На първо място според мен за наследствените заболявания и в голяма степен да кажем 50-60процента върху ума..Що се отнася до дарба в изкуството и гениалност , то няма достоверни факти да се наследяват..Леонардо, Айнщайн, Тесла, Менделеев не са наследили от родителите си своята гениалност..При писателите, художниците и музикантите е същото..За спортистите също- нито един син не наследява таланта на баща си велик футболист..Скоро четох едно изследване от САЩ за наследственост на ум и качества- Там се твърдеше, че се наследяват от майката..Ами това означава, че евреите са прави..Юдаизма е по майчина линия..
Моля посочете ми случаи на деца наследили таланта и гениалността на родителите си..
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И защо да е лъжа?И мен тук няколко пъти ме обвиниха в лъжа и то единият път,защото казах,че имам приятел с шестцифрени годишни доходи,който от 15 години живее под наем.Какво толкова невероятно има в това?
По никакъв начин НЕ отъждествявам художествената измислица с лъжата! /това е повече от ясно!!!/
Коментар
-
Първоначално изпратено от 78-10 Разгледай мнение
Имам в главата няколко случая, повечето непряка информация (т.е. чул от втора ръка), от семейства с добър социален статус, осиновили още от родилния дом цигане.
Подтвърждава се казаното от теб в цитата.
Не знам и не мога да твърдя, че това е правило, че генът винаги "си показва рогата" над възпитанието - но е факт, че такива случаи има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Така е-синът на циганският барон Цветелин Кънчев ,наричан Дон Цеци учеше в Кейбридж.И го хванаха да краде някакъв метален павилион.Та кръвта вода не става и крушата не пада по далеч от дървото.
Подтвърждава се казаното от теб в цитата.
Не знам и не мога да твърдя, че това е правило, че генът винаги "си показва рогата" над възпитанието - но е факт, че такива случаи има.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнениеСложно е да се твърди, че историята, която /разбираме/ току-що започва - е докрай достоверна...
Художествената измислица е похват на добрите писатели...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеХубав ви почивник!. След малко и аз зачезвам.
Коментар
-
[QUOTE=mirodes;n3599407]Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Нищо не съм объркал.Коментирах мнение на Вал,не твое.
За теб е ясно,че не общуваш с нискоинтелигентни пещерни балкански примитиви,които не са чели вагони с книги.?
Добрият адвокат не се бъзва толкова бързо.
Коментар
Коментар