If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече не съм по свежите, а съм се насочил към жените на 40 плюс. При тях много навиване не трябва.
А никоя бивша няма да отиде на погребението на мъж,още по-малко случайна бройка. И на Пищова му вярвам, щото ако знаеш как да сваляш жени не е проблем да изчукаш много.
В Тиндър има доста жени 40+, но са хитри лисици. Сложили стари снимки, мислят се за принцеси, с джуки, със стойки и трудно пускат.
Понеже стана дума наскоро, нито една манекенка не е изпратила Митьо Пищова на погребението, дори и бившите му жени не присъствали.
И тези неща, че ги порел като риби и ги пълнел като агнета са само едни хвалби и много преекспонирани факти.
Вече не съм по свежите, а съм се насочил към жените на 40 плюс. При тях много навиване не трябва.
А никоя бивша няма да отиде на погребението на мъж,още по-малко случайна бройка. И на Пищова му вярвам, щото ако знаеш как да сваляш жени не е проблем да изчукаш много.
Имам няколко познати моми, на 50+ и на 45 +, които са без мъж. Аз ги познавам от повече от 20 г и през 2004 -2005 г. си бяха в срок.
И причината да са моми я знам: не са сексуални, не са атрактивни за мъжете, не са склонни на компромис и не искат да предложат екстри на един мъж. Не искат да щетат и са мързеливи. Едната от тях се е занимавала със стар чичо. И си живеят сами и няма драма. И не са тръгнали да реват, че са без мъж.
А при жените намирането на партньор е по-лесно. Трябва само да развее бялото знаме.
Ти тогаз ревеш повече от тез женици които описваш, що бе евгич?! И що за батки говориш предимно?
Имам няколко познати моми, на 50+ и на 45 +, които са без мъж. Аз ги познавам от повече от 20 г и през 2004 -2005 г. си бяха в срок.
И причината да са моми я знам: не са сексуални, не са атрактивни за мъжете, не са склонни на компромис и не искат да предложат екстри на един мъж. Не искат да щетат и са мързеливи. Едната от тях се е занимавала със стар чичо. И си живеят сами и няма драма. И не са тръгнали да реват, че са без мъж.
А при жените намирането на партньор е по-лесно. Трябва само да развее бялото знаме.
По принцип, това е въпрос на личен избор и всеки сам си преценя.
Снощи гледах "Бог създаде жената" и днес пак ще го гледам, защото заспах към края му.
Винаги съм търсил нещо като главната героиня, макар и филмът да е сниман преди почти 70 г.
Коментар