Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Вие със Селена сте лелки (над 40 г) и каквото и да напишете, не отразява настоящата ситуация в БГ.Щото аз не съм като моите приятели от групата дето спазват учтив и взискателен тон. Те така си пишат щото и жените им чат пат четат темата и да не ги хванат в крачка . Аз съм си разведен и хич не ми пука кво говоря и пиша. Веднага да се извиниш още сега !!!!!!!!!!!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ще й предам.
(струва си да се види ипредаването на целувки между две жени!)
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Добре казано.
Виж сега, ако не можеш да намериш партньор за тая, дето Евго не я е харесал, пусни тук офертата.
Хората ТУК - СМЕ готини и коректни. Може да й излезе късмета на дамата с някой колега (пишеш или четящ)... А?
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнение
Маа му стара! Имам чувството, че всяка жена трябва да ходи с етикет като на компютрите в магазина - такива и такива характеристики и цена.
Ти решаваш дали характеристиките и цената те устройват, плащаш и получаваш.
Ми не става. Проба, грешка, настроения, емоции, караници, сдобрявания (или не), харчове тук-там, болка, щастие, рай и ад (две в едно+)....
В някъв момент слагаш главата в торбата. После може да се радваш, може да съжаляваш, квото е тва. След като се родиш, нищо не е гарантирано на тоя свят, освен смъртта и данъците. Всичко друго - квото е писано.
Има много неща в живота, дето мозък и разсъждения не помагат - връзката с жена е едно от тях.
Жената не обича разсъждения, обича действия. Е тва основно искат.Last edited by Selena; 17.06.2020, 12:13.
- 1 like
Коментар
-
Загубена кауза, аз лично се отказах
Всеки има право да си живее живота както намери за добре.
Виж сега, ако не можеш да намериш партньор за тая, дето Евго не я е харесал, пусни тук офертата.
Хората ТУК - СМЕ готини и коректни. Може да й излезе късмета на дамата с някой колега (пишеш или четящ)... А?
Коментар
-
Вие със Селена сте лелки (над 40 г) и каквото и да напишете, не отразява настоящата ситуация в БГ.
Ми не става. Проба, грешка, настроения, емоции, караници, сдобрявания (или не), харчове тук-там, болка, щастие, рай и ад (две в едно+).... и тва не е всичко, което ще ти дойде на главата.
В някъв момент слагаш главата в торбата. После може да се радваш, може да съжаляваш, квото е тва. След като се родиш, нищо не е гарантирано на тоя свят, освен смъртта и данъците. Всичко друго - квото е писано.
Има много неща в живота, дето мозък и разсъждения не помагат - връзката с жена е едно от тях.
Жената не обича разсъждения, обича действия. Е тва основно искат.Last edited by Kildirim_Bei; 17.06.2020, 12:14.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ddb Разгледай мнение
ама ти всички, които не проявяват видимо желание да ти раждат деца ги отказваш и ги вадиш от списъка.
Трябва да ги уважаваме, ако и да не сме съгласни с тях.
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Само, защо държиш на "ма" - пред дама? Сигурно, за да МУ влезеш в тона...
Всеки има право да си живее живота както намери за добре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеаз съм си супер мадама. И тнм подозирам тоже.
Коментар
-
Вие със Селена сте лелки (над 40 г) и каквото и да напишете, не отразява настоящата ситуация в БГ.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от The Matrix Разгледай мнение
Абе ти акъл има ли, бе ??Как може да кажеш на една жена дори и да на 40 +, че е лелка ???????????? Ма твоя акъл май наистина е на 15 годишен хлапак, баси задръстения мозък имаш, що се чудим тогава вся и все тука, че не ти върви с жените !!! Да не говорим, че така кръвно ги обиждаш
Коментар
-
Лелка е майка ти, аз съм си супер мадама. И тнм подозирам тоже.
За нас е афтърпарти, за теб е детски рожден ден. Всичко е в главата.
Коментар
-
Имай предвид, че с всичко, което е под тяхната възраст - си жив зян!
Ако щеш ми вярвай!
Коментар
Коментар