Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Асото сподели, че са разкрепостена двойка.
А младите жени си прелитат от цвят на цвят, изобщо не са верни, дори мъжът да е готин, умен, културен, с пари, тя ще се прасне с някой мърляч, както сме го коментирали,
Иначе е верно че с съпругата ми сме доста сексуално разкрепостени и сме отдадени на на сексуални фриволности и на ... ъъъ ... неприличен сексНо секса си го правим един с друг, нито аз й изневерявам, нито тя. И през ума ни не ни минава да си изневеряваме, за нас това не съществува дори кат понятие. Евго знаеш нашето минало, ние сме си всичко един за друг.. То аз съм си домошар, ама тя е 1000 пъти отгоре , обича къщата, двора, зорлем насила не мога да я накарам да отиде до София да се види с приятелки на кафе. То затуй не можем да се оттървем от гости, всеки ден някой идва и се мъкнат в нас. Уж избегахме да живеем на село, а къщата ни на хан се е превърнала баси, всеки ден некой ни идва на гости. Вчера учудващо бехме сами
Ама по празниците ще ни идват 3 семейни двойки общо с 4 деца и нашето общо 5 хлапетии, сметай ква лудница ще бъде
Last edited by Асо Пика; 16.09.2020, 16:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеСелена, умна си,
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Какво фамилиарничене бре, персонал - писах. Те са на работа, ти си там за кефа си
- 1 like
Коментар
-
+1000.
Селена, умна си,
И сега, опитай да си спомниш, пред колко от последните ти дами си произнесъл това свое прозрение и по колко пъти на всяка от тях?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Значи не знам останалите участници в дискусията на какво мнение са - хора разни, но ако седя с кавалер в ресторант и той започне да се лигави на сервитьорката прави изключително лошо впечатление. Говоря за поведение извън нормален делови разговор и нюансът се хваща моментално. Ако съм мъж и го направи дамата, която съм поканил на заведение ще се подразня и ще си направя извод за нивото на дамата.
Визирам лигавене, флиртуване и излишно фамилиарничене. Случва се често. И е проява на много лош вкус и липса на възпитание. Така, че по този пункт съм с Евго.
Селена, умна си,
- 2 Харесвания
Коментар
-
Значи не знам останалите участници в дискусията на какво мнение са - хора разни, но ако седя с кавалер в ресторант и той започне да се лигави на сервитьорката прави изключително лошо впечатление. Говоря за поведение извън нормален делови разговор и нюансът се хваща моментално. Ако съм мъж и го направи дамата, която съм поканил на заведение ще се подразня и ще си направя извод за нивото на дамата.
Визирам лигавене, флиртуване и излишно фамилиарничене. Случва се често. И е проява на много лош вкус и липса на възпитание. Така, че по този пункт съм с Евго.
Коментар
-
Напротив.
Аз вече я бях черпил в ресторант на предишна среща.
Тя е стисната и нямаше да почерпи.
Не приемай всичко за чиста монета. Мисля, че това ти е голям проблем. Ти си готин, поддържан, възпитан, имаш възможности, държиш си на думата, но трябва малко майтап (дори със себе си), заигравка, премерена грубост понякога дори, ей такива неща. Асото ти го каза в дългия пост от днес. Жената е интрига, но тя не харесва мъж, дето е 100% прозрачен, трябва да й е интересно, нещо неочаквано (тук се включват хубави и премерено лоши неща, медала има две страни).
Отсега ти казвам, че на жените няма да им е интересно да хойкаш обаче. В общия случай настава драма. Ти как ще се почувстваш примерно, ако тя отиде на някой служебен семинар некъде, и там някой твой познат случайно я видял, и ти разправи как са й обръщали хастара навън три дена и нощи подред?
Всъщност, кво пък толкова... Баджанаците са като братя, само дето не са излезли от една жена, а са влезли вътре.Last edited by Kildirim_Bei; 16.09.2020, 16:14.Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
~ Enfant Sanssouci de Monde ~
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Дефинирай "занасям се с келнера"? Никой не сваля сериозно персонал. Усмихнала се е на някой, голяма работа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Асото сподели, че са разкрепостена двойка.
А младите жени си прелитат от цвят на цвят, изобщо не са верни, дори мъжът да е готин, умен, културен, с пари, тя ще се прасне с някой мърляч, както сме го коментирали,
Коментар
-
+100. Обаче, в защита на Евго, ако се е занасяла с келнера и тя е била евтина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от караКольо касапина Разгледай мнениеБудала. Тя е искала да те почерпи бе.
Аз вече я бях черпил в ресторант на предишна среща.
Тя е стисната и нямаше да почерпи.
Коментар
-
Мерси за подробния анализ. Трябва да отвориш бюро за съвети към необвързани,
Преди 19г. бях младо студентче и си бях намерил работа (part ime job) при един чичо, собственик на вестник, който май вече не излиза. Чичото имаше син на моите години и беше малко похотлив.
И ми вика: "Виждам, че си високо и хубаво момче. Имаш ли си приятелка." Казах му, че нямам. А той: "Трябва повече да им настояваш."
Наистина жените на 35-40г са улегнали, хитри, но и са вече последен влак. Тя като не е била с мъж от години, допуска трудно и много често си остава стара мома. Аз също гледам езика на тялото и по време на срещата ми става ясно накъде вървят нещата.
Много ми беше неприятно онази с Аудито е излязла с мен, аз й нося подарък, плащам сметката, а тя обръща внимание на сервитьора в сладоледената къща и блее насам натам, а не насочва вниманието си към мен. По невербалния й език усетих, че вероятно няма да стане нищо. И към края на срещата ми вика, може да се отбием в един хубав и скъп ресторант наблизо. Аз се направих, че не съм я чул. И така,
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар