IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Що, за "образователните" ще се навиеш ли?
    Наздраве, Преци!
    За кои "образователни" предавания по точно ?
    Ако имаш предвид "Том и Джери за възрастни", Преци вече е образовано ....
    Нооо, все още не е наясно откоя страна е.....

пп Преци, шегичка !

Наздраве !

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ум Белия делфин, нерде османлии, нерде араби - нищо общо нямат и като език
      Мдам. Само дето “османлиите” са писали на арабски има няма от VIII век та чак до Ататюрк. Виждал ли и стари турски гробища? Има културен пренос от араби към турци естествено минаващ през религията, но докосващ обичаите на всяко едно ниво.
      Last edited by Selena; 04.11.2020, 22:29.

Коментар

Наздраве, Преци!
        Да да, там не ми трябва много време за да се навия.
        Особено от онези дето ги разказва Морган Фрийман
        Aма в интерес на истината се замислих и констатирах, че понякога засичах с по едно око и комедйните сапунки. Може би защото всяка серия е доста различна, Дадох си сметка, че ми се е случвало да засека по нещо от "Приятели", "Женени с деца", "Двама мъже и половина" а много много отдавна и Алф.(даже не помня кога) От другите шир-потребни имам спомен за по някоя случайна серия от Мълдър и май повече за др. Хаус наздраве

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

никак не може за тв-сапунка

Наздраве, Преци!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение

Ако си женско, може да се уреди
            никак не може за тв-сапунка

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение

Ами - абала дабала 24 бр не се издържат лесно не е препоръка освен за надраве !
              Трябва да ме вържат, за да издържа една серия
              Ако си женско, може да се уреди

Коментар

Не съм ги гледала. За мен дори 24 серии са много за един сериал.
                Наздраве!
                Ами - абала дабала 24 бр не се издържат лесно не е препоръка освен за надраве !
                Трябва да ме вържат, за да издържа една серия

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

така си е.
                  ти, докъде я докара с твоита? започна ли да изпълнява 2-те условия?
                  Още не, но има интерес към мен и не е като онези стари моми, за които ви бях разказвал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Да, че никой нищо не отнася на оня свят.

На мен ми бяха интересни "Великолепният век" и "Кюсем Султан",
                    Не съм ги гледала. За мен дори 24 серии са много за един сериал.
                    Наздраве!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Зависи къде си гледал "Великолепния век" - ако е по би ти виту или друга медия,нищо не си видял! Ако е по дейлимоушън - там да,сериите отдавна са изтрити - бяха 100% без изрезки и с много качествени субове на български (имах добри виртуални контакти с една от преводачките и админа който се занимаваше с процеса ,която дори имаше познания по османски - т.е староарабски,мъртъв език) с доста нелицеприятни истини за нас българите и изобщо християните.Но да кажем, че това е плод на пропагандата на ранния ердоган.

Но нека да не се отклоняваме от темата за жените.Според легендата - всички мъже умираме чираци!Т.е калфа и майстор никой не доживява да стане.
                      Ум Белия делфин, нерде османлии, нерде араби - нищо общо нямат и като език

Коментар

Значи по БТВ умишлено са го цензурирали.

Относно коментара на Килдирим Бей, много млади чичовци на 40+ (семейни) си влачат гаджетата по вилите, дискретно, за да се почувстват мъже и да задоволят нагона си,

Явно си е в реда на нещата да заведеш мръсница на вилата си,
                        така си е.
                        ти, докъде я докара с твоита? започна ли да изпълнява 2-те условия?
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение

Зависи къде си гледал "Великолепния век" - ако е по би ти виту или друга медия,нищо не си видял! Ако е по дейлимоушън - там да,сериите отдавна са изтрити - бяха 100% без изрезки и с много качествени субове на български (имах добри виртуални контакти с една от преводачките и админа който се занимаваше с процеса ,която дори имаше познания по османски - т.е староарабски,мъртъв език) с доста нелицеприятни истини за нас българите и изобщо християните.Но да кажем, че това е плод на пропагандата на ранния ердоган.

Но нека да не се отклоняваме от темата за жените.Според легендата - всички мъже умираме чираци!Т.е калфа и майстор никой не доживява да стане.
                          Значи по БТВ умишлено са го цензурирали.

Относно коментара на Килдирим Бей, много млади чичовци на 40+ (семейни) си влачат гаджетата по вилите, дискретно, за да се почувстват мъже и да задоволят нагона си,

Явно си е в реда на нещата да заведеш мръсница на вилата си,

Коментар

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Затова, както казва един приятел, от живота остава това, дето си боднал на вилицата и на ....
                              Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                              ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

Има една много интересна легенда за трите желания на Сюлейман Великолепни, относно погребението му.

Коментар

Working...
                                X