Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
в Европейския съюз и Ханс и Юрген, и Иво и Кристиян се отдават на страстта и правят същите неща като Стоил и Горан, за които бях писал.
Аз нямам такъв опит. Рядко се стига до срещи с мацките и не могат да проверят колко е хубаво у нас и колко е вкусна баницата ми,
Правят гадни номера на срещите и в единични случаи се стига до гостуване у нас.
Ще е интересно ти да разкажеш за твоите Ганки,
Усеща се колебание и нерешителност във всяка твоя дума.
Вземи да поканиш в къщи Стоил или Горан. Ако не можеш да прецениш точно кой е правилният - покани ги двамата, заедно.
Почти съм сигурен, че ще харесат обстановката "У ВАС"!
Така и не стана ясно - КОИ И КОЛКО СТЕ ХОРАТА, КОИТО ЖИВЕЕТЕ "У ВАС". Очевидно - у вас живеете повече, нали правилно разсъждавамЕ... (да не прихванЕМ, без да искаме това множествено число...)...
Почти съм сигурен още, че нито Стоил, нито Горан "ще правят гадни номера" У ВАС и със сигурност ще имат по едно голямо парче (ще им го дадеш - от хубавата баница)...
А, ако Горан харесва повече кекса? Толкова си учил - сигурен съм, че знаеш как се приготвя.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с баницата не трябва да се прибързва
по моя край, женското мете и прави баница на следващата сутрин
Освен това, не всеки може да направи вкусна баница. Като купите баница навън, рядко е вкусна (като за 6).
През 2019 г. една комшийка на село ме черпи с парче баница сутринта. Тя е лекарка, но баницата не беше супер, малко недопечена и ми беше дала малко парче. Горе долу беше добре, но би трябвало да е майсторка предвид големия й стаж като домакиня.Last edited by Evgo; 04.11.2024, 11:23.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Изглежда Евгич е имал успех днес след баницата. Дано само не я е правил за някой добре изглеждащ и културен, който също все не случва.
в Европейския съюз и Ханс и Юрген, и Иво и Кристиян се отдават на страстта и правят същите неща като Стоил и Горан, за които бях писал.
Аз нямам такъв опит. Рядко се стига до срещи с мацките и не могат да проверят колко е хубаво у нас и колко е вкусна баницата ми,
Правят гадни номера на срещите и в единични случаи се стига до гостуване у нас.
Ще е интересно ти да разкажеш за твоите Ганки,
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
с баницата не трябва да се прибързва
по моя край, женското мете и прави баница на следващата сутрин
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнениеЕвгич да не е зает с правенето на неделната баница? Това е революционен подход в свалянето на мадами, внушаващ благост и ненатрапчивост в едни последващи, но съмнителни откъм резултат, сексуални отношения. Баницата е неутрален продукт, можем да съзрем релация с посрещането с хляб и сол и опит за сговорчивост при повдигането на фундаменталния въпрос за репродукцията в опитна постановка. Ако сготви шкембе чорба с три глави чесън и престоял оцет с парцали, открит при разчистването на мазето, това вече е доста агресивно действие на готвач-стръвник, който се опитва с два мощни огнедишащи залпа да парализира жертвата си, която няма време да извади флакона си с нервнопаралитичен газ от дамската чанта.
по моя край, женското мете и прави баница на следващата сутринпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Правенето на баница (след секса) е по-вероятно да се е случвало в по-младата възраст на въпросния индивид.
Фактът, че не се е стигнало до крайната цел (репродукция) - сам по себе си показва, че някои дами бързо (т.е. - светкавично!) са преценили човека, с когото предстои да живеят...
В по-ново време нещата са се променили. Героят е станал - по собствената му преценка - хубав (и все по-млад). Те (дамите) - вместо да го харесват - все повече "не стават" (синдром на киселото грозде)...
А в сайтовете за запознанства се оказва, че се появяват съмишленици, задължително от мъжки пол, които страдат от същия синдром. Това е и варианта - отново някой да хареса нечии баници.
- 1 like
Коментар
-
Евгич да не е зает с правенето на неделната баница? Това е революционен подход в свалянето на мадами, внушаващ благост и ненатрапчивост в едни последващи, но съмнителни откъм резултат, сексуални отношения. Баницата е неутрален продукт, можем да съзрем релация с посрещането с хляб и сол и опит за сговорчивост при повдигането на фундаменталния въпрос за репродукцията в опитна постановка. Ако сготви шкембе чорба с три глави чесън и престоял оцет с парцали, открит при разчистването на мазето, това вече е доста агресивно действие на готвач-стръвник, който се опитва с два мощни огнедишащи залпа да парализира жертвата си, която няма време да извади флакона си с нервнопаралитичен газ от дамската чанта.
- 1 like
Коментар
-
На дървен интелектуалец като мен - сетивата са широко отворени.
- 2 Харесвания
Коментар
-
На дървен интелектуалец като мен - сетивата са широко отворени.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Влюбен си, нали?
Коментар
-
https://vm.tiktok.com/ZGdLdtHgP/
Най-непринуденият смях на света, когато мъж с 17 жени разбра, че репортера има само една.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Откакто прочетох това, не мога да мисля за друго.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Искам да кажа, че нямат хубава визия и мъжкарско поведение, но са се пласирали.
Двете жени, с които си писах наскоро, са били женени на 30+ и после са се развели. Така че сигурно не лъжат по онзи въпрос.
Евго, трябва да държиш на твоето - МЪЖКАРСКО ПОВЕДЕНИЕ! Не се отдалечавай от истината за жените. Не стават и не те заслужават!
Още в Древна Гърция - гърците са открили удоволствието от секса.
Римляните им стъжнили живота и унищожили това върховно удоволствие, защото са добавили жената... (секс с жена - що за удоволствие - ужасии някакви !?!)
Да де, ама в Древна Гърция НЕ са имали нет, а ние живеем в 21 век!
Евго, не оставяй да те объркат някакви гадни жени - 30+... - те са на страната на римляните, защото искат насила да се впишат в удоволствието, което по условие не разбират. Мама (даскалката) ще потвърди всичко това. Не се давай на жени в нета! Ама и тати е подозирал нещо..., май...
Игнорирай жените и си пиши само с "мъжете", които те разбират! 21 век - не забравяй!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Искам да кажа, че нямат хубава визия и мъжкарско поведение, но са се пласирали.
Двете жени, с които си писах наскоро, са били женени на 30+ и после са се развели. Така че сигурно не лъжат по онзи въпрос.
- 1 like
Коментар
Коментар