IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
    Пробвах...

Ще пробвам и другите неща, за които сте писали....

Жените много не са активни онлайн и по фейсбук. Ако някоя е активна, обикновено е бот или фейк профил, то личи по няколко неща. Самотни вдовици, украинки, рускини, чужденки и има мъже, които им се хващат заради хубавата снимка.

Дамите на Витоша са:

- реално съществуващи (не са фейк-образи),

- не носят със себе си снимки от младата си възраст (килограмите и снагата им са реалните),

- нямат нищо за скриване (всичко от тях виждаш 1:1)

- поздравяват и се усмихват (разбирам, че ти в центъра на София поздрвяваш всички край теб, но те не ти отговарят и вер те мислят за човек - "не с всичкия си" )

Да не кажеш сега, че нямаш екип (облекло) и обувки? Може да ползваш и някой от "скъпите" ти костюми. Пак ще те поздравяват. (тръгни поне с удобни обувки!)

Коментар

Аз пък гледах кой е онлайн и имаше няколко афроамериканци дежурни. И безплатно нищо не можеше да се ползва от функциите.

Има и сходен сайт THAICUPID.

Вчера по Канал 1 имаше предаване за прехода и промяната от 1989 г. И професорките казаха, че младите хора трябва да са благодарни за хубави живот днес, когато нямаме празни магазини и забрани за какво ли не (да не можеш да пътуваш, да не можеш да си купиш жилище и кола веднага и т.н.).
      Те са няколко сайта,които завършват на Cupid.Аз ти препоръчвам Eurocupid,ама може да се регистрираш и в другите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение

Абонамент за 1 месец в Еврокупид ти дава възможност да пращаш съобщения и да четеш съобщения от жени. Мисля че беше 40 лв месечно. Е не е някаква грандиозна сума. Аз по едно време бях активен там и направих контакт с над 10 жени. Нали и сайта трябва да печели. Работещ е и не е измама,лично мога да потвърдя.
        Аз пък гледах кой е онлайн и имаше няколко афроамериканци дежурни. И безплатно нищо не можеше да се ползва от функциите.

Има и сходен сайт THAICUPID.

Вчера по Канал 1 имаше предаване за прехода и промяната от 1989 г. И професорките казаха, че младите хора трябва да са благодарни за хубави живот днес, когато нямаме празни магазини и забрани за какво ли не (да не можеш да пътуваш, да не можеш да си купиш жилище и кола веднага и т.н.).

Коментар

Пробвах EUROCUPID, както ти ми каза и се оказа, че е продукт програмиран за пари.

Пробвам и Тиндър от 6 м. На морето пробвах да забия една украинка, но се оказа, че е семейна.

Ще пробвам и другите неща, за които сте писали. Не обичам да говоря мръснишки на жените, защото не е възпитано и по принцип не се приема добре.

Жените много не са активни онлайн и по фейсбук. Ако някоя е активна, обикновено е бот или фейк профил, то личи по няколко неща. Самотни вдовици, украинки, рускини, чужденки и има мъже, които им се хващат заради хубавата снимка.
          Абонамент за 1 месец в Еврокупид ти дава възможност да пращаш съобщения и да четеш съобщения от жени. Мисля че беше 40 лв месечно. Е не е някаква грандиозна сума. Аз по едно време бях активен там и направих контакт с над 10 жени. Нали и сайта трябва да печели. Работещ е и не е измама,лично мога да потвърдя.

Коментар

• Пробвах EUROCUPID, както ти ми каза и се оказа, че е продукт програмиран за пари.

Пробвам и Тиндър от 6 м. На морето пробвах да забия една украинка, но се оказа, че е семейна.

Ще пробвам и другите неща, за които сте писали. Не обичам да говоря мръснишки на жените, защото не е възпитано и по принцип не се приема добре.

Last edited by Evgo; 05.11.2024, 11:10.

Коментар

..... каза да ходиш на Витоша, където може да се запознаеш с жени.Не си го направил, а лятото мина...
              На планина се ходи целогодишно, не само лятото!

Вместо да го ядат 2 души тоя тиквеник Евго да го беше взел, да се качи на 1 хижа, да почерпи всички с тиквеника и ще се запознае със сума народ!

Ама Евго е стиснат!
              Като се научи да дава /ама от сърце, а не със задни мисли/ - и животът ще почне да му връща!
              Last edited by Julius_BG; 05.11.2024, 11:04.

Коментар

Добро утро,

сутринта станах 6 часа и направих тиквеник (с много материал и хубаво изпечен). Стана много вкусен, ще го ядем 2-ма души, и сме поканили и една гостенка и тя да го пробва.

Нарочно съм скрил приятелите си във фейсбук, след като един палавник се опита да сваля семейна колежка и се получи малко конфузно. За по-голяма безопасност. Иначе може да погледнеш кой ми лайква снимките от морето, обикновено ги лайкват хора от реалния живот и малко от Интернетските ми приятели и приятелки.

Ти също търсиш младо гадже от няколко години и не става. Със Селена изобщо не сте прави да правите такива намеци.

Поздрави
                Не го казвам с лоши чувства или да ти се подигравам. Но ти за себе си трябва да си изясниш кои наистина харесваш,жените или мъжете. Постоянно пишеш как много мъже правили секс помежду си,прави ти впечатление как изглеждат мъжете. Общо взето всеки втори ти коментар е на тая тема.
                Ние тук ти даваме съвети как да сваляш жени,ама веднъж не си казал, че си пробвал даден съвет. И нямам предвид само моите съвети.Ето Михо ни каза да ходиш на Витоша, където може да се запознаеш с жени.Не си го направил, а лятото мина.Всичко си зависи от теб.
                Last edited by Vergil1975; 05.11.2024, 10:56.

Коментар

Цитирам те:"Едно пиле иска да се разкрие, но не му стига смелост да го направи ".
                  Мисля че нещата са ясни ,но пък форума е публичен и ако някой мъж иска да ползва съветите, които даваме ,то ще са му от полза. Не само моите, но и на всички мъже в темата.
                  Добро утро,

сутринта станах 6 часа и направих тиквеник (с много материал и хубаво изпечен). Стана много вкусен, ще го ядем 2-ма души, и сме поканили и една гостенка и тя да го пробва.

Нарочно съм скрил приятелите си във фейсбук, след като един палавник се опита да сваля семейна колежка и се получи малко конфузно. За по-голяма безопасност. Иначе може да погледнеш кой ми лайква снимките от морето, обикновено ги лайкват хора от реалния живот и малко от Интернетските ми приятели и приятелки.

Ти също търсиш младо гадже от няколко години и не става. Със Селена изобщо не сте прави да правите такива намеци.

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Вече не помня обаче там покойният форумен психолог отдавна бе поставил диагноза.

Не е лошо момчето, но има да работи по себе си.

Ех, Ендър, къде ли скиташ сега …
                    Цитирам те:"Едно пиле иска да се разкрие, но не му стига смелост да го направи ".
                    Мисля че нещата са ясни ,но пък форума е публичен и ако някой мъж иска да ползва съветите, които даваме ,то ще са му от полза. Не само моите, но и на всички мъже в темата.
                    Last edited by Vergil1975; 05.11.2024, 08:18.

Коментар

Напълно реален си е.Друг въпрос е какво точно търси и дали не се опитва да се самозаблуди,че търси нещо друго.
                      Селена веднъж се изказа най-компетентно като включи метафора с пиле.
                      Вече не помня обаче там покойният форумен психолог отдавна бе поставил диагноза.

Не е лошо момчето, но има да работи по себе си.

Ех, Ендър, къде ли скиташ сега …

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

Пак не разбра. )

Не казвам, че лъжеш умишлено, а че може да си подведен да мислиш, че той е реален. И в неведението си да се опитваш и нас да убедиш.
                        Напълно реален си е.Друг въпрос е какво точно търси и дали не се опитва да се самозаблуди,че търси нещо друго.
                        Селена веднъж се изказа най-компетентно като включи метафора с пиле.
                        Last edited by Vergil1975; 04.11.2024, 22:37.

Коментар

Ами сам си прецени дали можеш да ми вярваш и дали съм лъгал в този форум. Ако смяташ,че лъжа така да е-твое си право да смяташ така.
                          Пак не разбра. )

Не казвам, че лъжеш умишлено, а че може да си подведен да мислиш, че той е реален. И в неведението си да се опитваш и нас да убедиш.

Коментар

Касае нас, щото твърдиш, че е реален, а аз продължавам да си мисля, че е бот!
                            Ами сам си прецени дали можеш да ми вярваш и дали съм лъгал в този форум. Ако смяташ,че лъжа така да е-твое си право да смяташ така.

Коментар

Ако референцията няма подпис и печат - не важи!
                              според мен важат само ако са със задна дата
                              препоръка е

Коментар

Двете мишки к'во се заиграхте - ти и бай Мики маус?
                                бай мико е мой човек
                                малко пропуска тънките пинизи /или ме надиграва/
                                но е ок отвсякъде
                                Last edited by ratten; 04.11.2024, 21:54.
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X