Първоначално изпратено от shokova terapia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнение
Той не намесва семейство, казва че вероятно не си женен което и аз предполагам, темата е за жените, ти не позворяваш никакви коментари ли за тебе, come on
С тия поне два ника тука как да ти остане време между дебненето и злобните коментари, даже и куците жени се борят за фонда "и аз съм човек".
цитирах Христо Ботев, да не си помислиш нещо
Не е препоръка
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
За пореден път ще помоля, да не замесваш семейството ми в драканиците си, както аз не замесвам майка ти. Що се отнася до впечатленията ти, доказал си, че те нямат връзка с реалноста. Желая ти успешна и спокойна нова година, през която да обърнеш повече внимание на психичното си здраве!
С тия поне два ника тука как да ти остане време между дебненето и злобните коментари, даже и куците жени се борят за фонда "и аз съм човек".
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
Останах с впечатлението, че ерата на "куците коне" е приключила, след като твоята съпруга най-после се е съгласила да те вземе при себе си...
Да не ни казваш, че още не си женен?
Оффф... вЕрно бе - ти беше от групата на "принцовете", които се превръщат в жаби (или обратното май беше..)
Принцесите ще споделят впечатления от последователността на повествованието....
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеА за момиченцата - повече принцове и по-малко куци коне!
Останах с впечатлението, че ерата на "куците коне" е приключила, след като твоята съпруга най-после се е съгласила да те вземе при себе си...
Да не ни казваш, че още не си женен?
Оффф... вЕрно бе - ти беше от групата на "принцовете", които се превръщат в жаби (или обратното май беше..)
Принцесите ще споделят впечатления от последователността на повествованието....
- 2 Харесвания
Коментар
-
ЧНГ на Всички !
И понеже темата е за Жените - да пуснем нещо за Мъжете :
https://www.youtube.com/watch?v=P3b55P93oJw
Ciao Stefano. Un persona d'esmpio per tutti noi. Insegna agli angeli a suonare la batteria
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
А песничка ? За лакомите
ЧНГ за всички!
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
На жените пожелавам през Новата година много щастие и любов и безброй прекрасни моменти изпълнени с положителни емоции, бъдете обаятелни, съблазнителни и великолепни да омайвате мъжете и да разтопите сърцата им. Бъдете желани и обичани и нека мъжете умират за вас
На пичовете тука пожелавам да не ви пада през цялата година, ако секса сте го правили досега за 30 минути,, вече да го правите по 1 час.. Който си няма жена и дургарка до себе си през тая година 2 да си намери
И както е писано в дебелата книга - плодете се и се множете
- 1 like
Коментар
-
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА
На жените пожелавам през Новата година много щастие и любов и безброй прекрасни моменти изпълнени с положителни емоции, бъдете обаятелни, съблазнителни и великолепни да омайвате мъжете и да разтопите сърцата им. Бъдете желани и обичани и нека мъжете умират за вас
На пичовете тука пожелавам да не ви пада през цялата година, ако секса сте го правили досега за 30 минути,, вече да го правите по 1 час.. Който си няма жена и дургарка до себе си през тая година 2 да си намери
И както е писано в дебелата книга - плодете се и се множете
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗа Много Години!
Бъдете живи и здрави. Нека има повече спящи красавици, червени шапчици и снежанки и по-малко кисели снежни кралици (стари моми).
Наздраве,
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар