IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
    Че какво толкова, нали не са женени..?
    Именно. Абе тази Ани Владимирова нали разказва за случаи от реалната си практика на психолог. Не е зле тази година нашият “млад” Вертер да я посети, за да спре да страда, защото малко професионална помощ няма да му е във вреда.

Коментар

• Ришението на сериозни въпроси с "емоционална интелигентност" може да струва много на дадена "интелектуалка", но ето колко струва в пари при избор на телефон, например:

Неотдавна си купих телефон от еМаг. Избирах с обикновена интелигентност, обикаляйки по интернет доста места и сравнявайки няколко параметъра по отделно и в комплекс.

Телефона се предлагаше в два цвята - черен и "аврора", който е преход от електрическо синьо в долния край до електрическо зелено в горния.
      На страницата за купуване по дефолт беше показан черния - цена 240 лева, но ако избереш шаренкия, хоп, в полето за цената става незабележима промяна - 270 лева. Само за цвета, имеджън...
      Та ето колко струва, в дадения случай, емоционалната тъпотия... ъъъ... интелигентност, де.

Но има продължение: тъй като любимата тука "Спиди" забави драстично доставката, а не беше ясно тогава кой я бави, отидох да поръчам същия телефон от друга фирма, която бях вече сканирал, но т-фонът беше малко по-скъп.
      Там хватката беше обратната! С 30 лева беше по-скъп черния.
      ​​​​​​​
      Загледах се и видях, че тази фирма продава, общо взето, на мъже, и вероятно ги изиграва с 30 лева заради обратното, заради отвращението ни към тъпотията, наречена женска "емоционална интелигентноз".

Коментар

• Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение

Емоционална интелигентност?
        Безсмислица, измислена от кухите феминистки като тая горе, и пропагандирана и насаждана от либерастите, джендърите и славното <LGBTQиощестоосъмнайсесекса>.
        ​​​​​​
        Да ама помага да си вървежен сред жените
        Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Емоциите и интелекта често си пречат у _нормалния_ човек, като връзката е в това, че първите пречат на второто.

Решенията на интелектуални задачи не трябва да се влияят от емоциите, защото тогава решенията са неправилни или не най-добрите.

Са кво, ако в контролно по геометрия ме питат кой от двата триъгълника е равнобедрен, аз да кажа "ми който ми харесва повече!", така ли?
          Смешно е, но имаше и такива попълзновения у женките в класа, ама поне помнеха правилото от горния абзац и не се осмеляваха да "решават" така задачите, ами си напрягаха главичките в науката.

Избор на телефон с "емоционална интелигентност":
          -- Ах, какъв е розовичък... Него ще взема!

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Честито. Значи, подходът е точно обратният на твоя, за да се получат нещата. Някои го наричат “емоционална интелигентност”.

Започни годината с един добър курс по емоционална интелигентност. Какво са чувствата? Как да ги разпознаваме? Как да ги управляваме. Как да не се страхуваме от тях.

Гюстав Флобер - “Възпитание на чувствата” е едно добро начало.

https://biblioman.chitanka.info/books/6074
            Емоционална интелигентност?
            Безсмислица, измислена от кухите феминистки като тая горе, и пропагандирана и насаждана от либерастите, джендърите и славното <LGBTQиощестоосъмнайсесекса>.
            ​​​​​​

Коментар

Вземаш я богата, с добра работа, гледа те в очите. Но фалира. Остава без пари и се разболява от рак.

Как ще постъпиш с нея?
              Че какво толкова, нали не са женени..?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Детето ще е добре осигурено и обгрижено, не се притеснявай.
                Не ме притеснява материалната страна. В това вярвам 200%. Детето има нужда от емоционална топлина и съпричастност. От емпатия.

При теб емоционалността липсва. Оттам и проблемите. Жените го усещат и бягат като от прокажен. Много важно как изглеждаш и какви пари и мускули имаш.

Я да те видим. Тест:

Вземаш я богата, с добра работа, гледа те в очите. Но фалира. Остава без пари и се разболява от рак.

Как ще постъпиш с нея?

Коментар

A за детето помисли ли? При този нарцисизъм ...
                  Детето ще е добре осигурено и обгрижено, не се притеснявай.

Коментар

Аз му предложих да си наеме, но каза че му е скъпо.
                    И все пак смятам, че в случая е оптимално решение.
                    A за детето помисли ли? При този нарцисизъм ...

Коментар

Емоционално кастриран.

Коментар

В България не е разрешено законно, а в чужбина е скъпо.

Все ще намеря някоя другарка,

В реалния живот много се разбирам с лелите, държа се културно, уважително, те си ме харесват, правят ми искрени комплименти, че съм готин и възпитан (стегнат и изтупан) и се чудят как такова хубаво и добро момче не е женено.

Те обаче са от друго време, а младата българка съм ви казвал каква е.....

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Търсиш просто утроба, а не любов и приятелство.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                            Сега не, че съм разбирач, ама давай жмиш с двете очи и каквото ти се падне и да си строшиш неколко пъти главата, голема работа. Тъй или иначе немаш за къде да чакаш. Пък жените се усмиряват много лесно правиш две чавета и нема мърдане Ае. С чаветата нема кой да ти я земе друг споко, никой не ще тежести, като с имотите е
                            +1

Коментар

• Сега, не че съм разбирач, ама давай жмиш с двете очи и каквото ти се падне и да си строшиш неколко пъти главата, голема работа. Тъй или иначе немаш за къде да чакаш. Пък жените се усмиряват много лесно, правиш две чавета и нема мърдане Ае. С чаветата нема кой да ти я земе друг споко, никой не ще тежести, като с имотите е
                              Last edited by pepe1234; 08.01.2021, 22:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Имам съмнения, че от ранна възраст са му набивали в главата колко коварни са жените.
                                И аз. Оттам тръгват нещата. Началното калибриране.

Коментар

Working...
                                X