Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Ришението на сериозни въпроси с "емоционална интелигентност" може да струва много на дадена "интелектуалка", но ето колко струва в пари при избор на телефон, например:
Неотдавна си купих телефон от еМаг. Избирах с обикновена интелигентност, обикаляйки по интернет доста места и сравнявайки няколко параметъра по отделно и в комплекс.
Телефона се предлагаше в два цвята - черен и "аврора", който е преход от електрическо синьо в долния край до електрическо зелено в горния.
На страницата за купуване по дефолт беше показан черния - цена 240 лева, но ако избереш шаренкия, хоп, в полето за цената става незабележима промяна - 270 лева. Само за цвета, имеджън...
Та ето колко струва, в дадения случай, емоционалната тъпотия... ъъъ... интелигентност, де.
Но има продължение: тъй като любимата тука "Спиди" забави драстично доставката, а не беше ясно тогава кой я бави, отидох да поръчам същия телефон от друга фирма, която бях вече сканирал, но т-фонът беше малко по-скъп.
Там хватката беше обратната! С 30 лева беше по-скъп черния.
Загледах се и видях, че тази фирма продава, общо взето, на мъже, и вероятно ги изиграва с 30 лева заради обратното, заради отвращението ни към тъпотията, наречена женска "емоционална интелигентноз".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Емоционална интелигентност?
Безсмислица, измислена от кухите феминистки като тая горе, и пропагандирана и насаждана от либерастите, джендърите и славното <LGBTQиощестоосъмнайсесекса>.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Емоциите и интелекта често си пречат у _нормалния_ човек, като връзката е в това, че първите пречат на второто.
Решенията на интелектуални задачи не трябва да се влияят от емоциите, защото тогава решенията са неправилни или не най-добрите.
Са кво, ако в контролно по геометрия ме питат кой от двата триъгълника е равнобедрен, аз да кажа "ми който ми харесва повече!", така ли?
Смешно е, но имаше и такива попълзновения у женките в класа, ама поне помнеха правилото от горния абзац и не се осмеляваха да "решават" така задачите, ами си напрягаха главичките в науката.
Избор на телефон с "емоционална интелигентност":
-- Ах, какъв е розовичък... Него ще взема!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Честито. Значи, подходът е точно обратният на твоя, за да се получат нещата. Някои го наричат “емоционална интелигентност”.
Започни годината с един добър курс по емоционална интелигентност. Какво са чувствата? Как да ги разпознаваме? Как да ги управляваме. Как да не се страхуваме от тях.
Гюстав Флобер - “Възпитание на чувствата” е едно добро начало.
https://biblioman.chitanka.info/books/6074
Безсмислица, измислена от кухите феминистки като тая горе, и пропагандирана и насаждана от либерастите, джендърите и славното <LGBTQиощестоосъмнайсесекса>.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнениеВземаш я богата, с добра работа, гледа те в очите. Но фалира. Остава без пари и се разболява от рак.
Как ще постъпиш с нея?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Детето ще е добре осигурено и обгрижено, не се притеснявай.
При теб емоционалността липсва. Оттам и проблемите. Жените го усещат и бягат като от прокажен. Много важно как изглеждаш и какви пари и мускули имаш.
Я да те видим. Тест:
Вземаш я богата, с добра работа, гледа те в очите. Но фалира. Остава без пари и се разболява от рак.
Как ще постъпиш с нея?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
A за детето помисли ли? При този нарцисизъм ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАз му предложих да си наеме, но каза че му е скъпо.
И все пак смятам, че в случая е оптимално решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеАз му предложих да си наеме, но каза че му е скъпо.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Все ще намеря някоя другарка,
В реалния живот много се разбирам с лелите, държа се културно, уважително, те си ме харесват, правят ми искрени комплименти, че съм готин и възпитан (стегнат и изтупан) и се чудят как такова хубаво и добро момче не е женено.
Те обаче са от друго време, а младата българка съм ви казвал каква е.....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеТърсиш просто утроба, а не любов и приятелство.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеСега не, че съм разбирач, ама давай жмиш с двете очи и каквото ти се падне и да си строшиш неколко пъти главата, голема работа. Тъй или иначе немаш за къде да чакаш. Пък жените се усмиряват много лесно правиш две чавета и нема мърданеАе. С чаветата нема кой да ти я земе друг споко, никой не ще тежести, като с имотите е
Коментар
-
Сега, не че съм разбирач, ама давай жмиш с двете очи и каквото ти се падне и да си строшиш неколко пъти главата, голема работа. Тъй или иначе немаш за къде да чакаш. Пък жените се усмиряват много лесно, правиш две чавета и нема мърданеАе. С чаветата нема кой да ти я земе друг споко, никой не ще тежести, като с имотите е
Last edited by pepe1234; 08.01.2021, 22:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
Имам съмнения, че от ранна възраст са му набивали в главата колко коварни са жените.
Коментар
Коментар