Първоначално изпратено от безимeн
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Не ти желая злото, Евго. Напротив, пожелавам ти да намериш жена с която да изживееш живота си с любов и да отгледате спокойни и добри деца. Това не означава да имаш комплекси от жени с деца, дори обратното може да се случи. Една, млада жена с дете ,която е видяла лошото може да е точно твоя човек ,който да оцени какъв си и да те гледа в очите с любов, което ще зависи и от теб, разбира се
- 3 Харесвания
Коментар
-
Ама ,веднагически ти слагам един голям, голям ...Плюс !!!
И на мен си ми симпатична, особено, когато ми говориш за Женева и за Женевското езеро!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Точно преди 20г едни колежки (2 бр.) имаха гаджета чичовци, 40+ и едната се ожени за него. Онези чичаци изглеждаха по-дърти от мен сега, изобщо не бяха симпатични, а сега трябва да са 60+.
Не одобрявам такава разлика, изобщо не става дума за любов, а комплекси, интереси или нещо сбъркано при колежките ми.
- 1 like
Коментар
-
Тогава 20 годишните ще му викат "мечо" ама на приятелките си ще го обозначават като "чичко-паричко" и тогава ще е прав да се притеснява да не го мамят.
Да ти отговоря все пак, никога не съм писала за инвестора , все още
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение
Ся пич кака Дъри е истинска брокерка и пише добри статии в Инвестора, не е злобна по характер, иначе тва в червеното в твоя пост супер точно си го описал ама тва се отнася за бабето Селена .... ама как си го написал само с най- точните думи еваларка пич
Не, че настоявам да зная, ама как така промени отношението си изведнъж - от "мис Селена..." - недоумявам!
Ще да ти е отказала - идва ми наум, на първо четене...
Толкова ли не си разбрал, че тук няколко ника са много "гъсти" с нея? (може и един човек да стои зад тях, но смисълът е ясен)...
Въпросът е риторичен. Взаимоотношенията са сложни и добре е да се решават, вън от реалните взаимоотношения (лично мнение)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНа мен пък си ми симпатична.
- 1 like
Коментар
-
Е, браво ! По-големи глупости не съм чела. Не е лошо да обясниш какво означава според теб да съм "живяла" хахаха
Не обичам, ако съм сбъркал, да се правя на ампили-куку. Шси призная.
Коментар
-
Тогава 20 годишните ще му викат "мечо" ама на приятелките си ще го обозначават като "чичко-паричко" и тогава ще е прав да се притеснява да не го мамят.
Не одобрявам такава разлика, изобщо не става дума за любов, а комплекси, интереси или нещо сбъркано при колежките ми.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеЧакай малко, бъркаш ме с някоя симпатична брокерка, която пише хубаво за инвестораИначе за другото си прав, не съм нито злобна, нито лоша по характер
- 1 like
Коментар
-
Ся пич кака Дъри е истинска брокерка и пише добри статии в Инвестора, не е злобна по характер,Иначе за другото си прав, не съм нито злобна, нито лоша по характер
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
Къв чичак, бе - Дурито е злобна баба, защото още не е живяла и завижда.
Дъри, за да умреш спокойно, требва да си живела.
Но ако не си живела, никой не ти е виновен и змийските ти съскания показват само, че си дърта суха студена отровна змия.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Како Дъри недей ся тъйЕвго е готин пич познаваме се, просто все още е малко стеснителен .... чичак чичак ама ако Евго кара 1 мерцедес кабрио 20 годишните кат им зная акъла срещу колата ще бягат и ще се млатят коя да седне до него ....
да използвам намалението тука и да те питам ти кога ще пишеш пак в инвестора статия да те чета ? Добре пишеш мойто момиче добре.... имаш талант
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ти от Врачанско ли си
Иначе съм софиянче, но са ми много интересни тея проклетници в Северозапада.
Майка ми също е селянче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иван Петкандраганов Разгледай мнение
"Емоционалната интелигентност" ин ги е зле.
Коментар
Коментар