IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Жена която няма зестра имане добри доходи и не се подчинява на Евго не е достойна да бъде обичана
    Пропусна, че трябва и комплименти да му прави. Както и още 70 неща, едно от които мусака.

Коментар

Ше сервираш ракия салатка мусака бира ракия докато гледат мача
      НЕма проблем, дори ще подкрепям отбора за който викат Това не се е случвало един или два пъти, лошо няма
      В семейните отношения обаче съм доста консервативна.

Коментар

Дурката е сериозна жена може да и се повери тая отговорна работа
        Сигурно си прав. Аз не бих се нагърбила. Най-вече, щото трудно ще запомня, че след бирата ще трябва пак да нося ракията на масата
        Наздраве!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Леле, Пеше!!! Ама това много отговорно. Не може ли нещо, което не изисква толкова усилия?
          Наздраве!
          Дурката е сериозна жена може да и се повери тая отговорна работа

Коментар

Леле, Пеше!!! Ама това много отговорно. Не може ли нещо, което не изисква толкова усилия?
            Наздраве!
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Сакън ! Само това ми остава, да имам харем от мъжища. Какво ще ви правя тогава ?

Коментар

"Тайната, скъпа Алиса, е да се обградиш с хора, които карат сърцето ти да се усмихва. Само тогава ще намериш Страната на чудесата!"

Луис Карол - "Алиса в Страната на чудесата"
                Жена която няма зестра имане добри доходи и не се подчинява на Евго не е достойна да бъде обичана

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                  За какво сте я заяли па сега Селена, да не би, защото е решила да ползва игнора ?!
                  аз съм я заял ... не другите ... но дори и жена да си требва да мислиш с мозъка си, а не с друг анатомичен орган, а стане ли тъй езика ти да изпревари мисълта щото искаш да се направиш на оригинална .... тогава правиш кофти гаф ... кат нея ... тя си знае....

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

И откъде ти дойде наум, че говоря за "оная ми работа"?

Подобни неща са в разрез с моето мислене.

Да ти обясня по-добре смисъла на "харема", който в комичен стил обяснява защо една дама има необходимост от повече мъже (днес):

Дамата (разбрахме) си има съпруг - за съпружеските задължения..., още й трябват...

- мъж за шопинг,
                    - мъж за културни развлечения,
                    - мъж за споделяне,
                    - мъж за зареждане на кухнята,
                    - мъж-кулинар,
                    - мъж за екскурзии,
                    - приятел,
                    - любовник.....

Можеш да допълниш.... На теб ти пожелавам да си последният от изброените (ако имаш амбиции, иначе не разбирам защо споменаваш "оная ми работа"...)

Аз пак не разбрах защо ти се привиждат някакви хареми. Както и да е.

Коментар

• За какво сте я заяли па сега Селена, да не би, защото е решила да ползва игнора ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение

За сърцето става дума, не за оная ти работа.

И откъде ти дойде наум, че говоря за "оная ми работа"?

Подобни неща са в разрез с моето мислене.

Да ти обясня по-добре смисъла на "харема", който в комичен стил обяснява защо една дама има необходимост от повече мъже (днес):

Дамата (разбрахме) си има съпруг - за съпружеските задължения..., още й трябват...

- мъж за шопинг,
                        - мъж за културни развлечения,
                        - мъж за споделяне,
                        - мъж за зареждане на кухнята,
                        - мъж-кулинар,
                        - мъж за екскурзии,
                        - приятел,
                        - любовник.....

Можеш да допълниш.... На теб ти пожелавам да си последният от изброените (ако имаш амбиции, иначе не разбирам защо споменаваш "оная ми работа"...)

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Това, "да се обградиш с хора" - не е ли вариант на харем?

Въртиш-сучеш, на подсъзнателно ниво - май все в тая посока те избива!

Но ти си отричай - ние ти вярваме!
                          За сърцето става дума, не за оная ти работа.

Коментар

"Тайната, скъпа Алиса, е да се обградиш с хора, които карат сърцето ти да се усмихва. Само тогава ще намериш Страната на чудесата!"

Няма го в книгата.
                            Може би е лично съобщение на Луис Керъл до истинската Алиса?

Не!
                            Англичаните не са толкова дървени.

Най-вероятно "цитатът" е лъжлив, измислен от някоя тъпа американска милениалска снежинка.

Коментар

Това, "да се обградиш с хора" - не е ли вариант на харем?

Въртиш-сучеш, на подсъзнателно ниво - май все в тая посока те избива!

Но ти си отричай - ние ти вярваме!

Коментар

Бе как така ще харчи пари за чужди деца ти чуваш ли се какво говориш

Коментар

Working...
                                X