Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Виж сега..., въпреки че няма да влизам в диалог...
Очевидно и твоят опит не може да обхване палитрата от разсъждения и начини на мислене на дамския състав. Аз също не се имам за спец, а който много "знае" и обобщава теоретично - обикновено не му се отваря парашута... Наистина не искам да обидя никого, а темата е дълбока, ако и някои тук да я неглижират...
При конкретния случай - ако се обадя на въпросната дама - това едва ли ще бъде, за да ѝ говоря за някой друг мъж. Не зная, дали това важно изречение може да се осмисли от всеки, защото подхождаме по различен начин в отношенията си с противоположния пол. Някой ще каже - какво толкова? Сваляш.... и чао.
Оставям настрани онова, което имат предвид дамите в една връзка.
Отивам в друга посока, която не касае въпросната дама.
Още по-сигурен съм, че здрава, права, обичаща децата, усмихната, привлекателна... дама - може да произнесе репликата (например): "Защо са ти деца (дете), и така сме си добре, нали!", абе, общо взето - темата е ОК формулирана: "Какво искат жените?!?"... И връзката продължава (някой ще каже, че това са идеални взаимоотношения, без ангажименти..., "клатиш там" и т.н...)..., може би се изчерпва някак връзката..., но всичко би трябвало да е "добре", докато някой каже "чао"... И нещата остават недоизказани. Няма караници, нито скандали. Наоколо е пълно с хора, но някой си е въобразил, че околните не представляват нищо и очаква... Какво очаква? Може би - позвъняване, например - за Рожден ден.
Това е втори случай. Ще мисля, защото наистина наближава празник...
Мисля, че става ясно, че ако се обадя на въпросната дама - едва ли нейните очаквания ще бъдат свързани с това - да ѝ говоря за някакъв, когото не познавам. Опитах да "режисирам" нещата, което си дадох сметка - не е добрият вариант. Никой не е "изпаднал" до нивото - да скимти за вниманието на отсрещния пол. Убеден съм, че е така.
Коментар