Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеСлед като напъдихме жените от темата за жените явно че си дрънкаме за зарзават.
ППо принцип хапвам по 30 -40 кила на месец та и това ще ме устрой.
Иначе жените също обичат много зарзаватите...Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ако искаш да знаеш, знам повече за земеделието и народното стопанство, отколкото предполагаш,
И съм трудолюбиво момче. Нито лъжа, нито крада,
- 2 Харесвания
Коментар
-
След като напъдихме жените от темата за жените явно че си дрънкаме за зарзават.
ППо принцип хапвам по 30 -40 кила на месец та и това ще ме устройва.Last edited by Todor Sabev; 18.01.2021, 13:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Оф и бизнес план ми разработи...Добре че ти ми каза как ли не бях се досетил досега?Хи хи хи ама как сам се разпозна?
И съм трудолюбиво момче. Нито лъжа, нито крада,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
То ти си скъперник........
Ако беше умен, можеше по линия на форума да си намериш клиенти за земеделска продукция и срещу пари да им пращаш колети, но ти си алчен и искаш на скъпи цени да продаваш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kildirim_Bei Разгледай мнениеМисля, че на бай Пешо парите са му последния проблем и продукцията от двора си я прави за собствен кеф и семейна консумация, както и да даде на верни приятели и добри познати.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo
Не ми се вярва да дава на някой нещо,
Имаме къщи на няколко места и съм наясно с бита на село. Навремето (преди 20-30 г) старите земеделци даваха и то не всички.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Яко скърца ли кревата,
на добре вървят нещата.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Яко скърца ли кревата,
на добре вървят нещата.
Въпреки че двойката беше симпатична (на тези години по принцип всеки е хубав), хигиента им беше отврат. То и беден да си, ако си трудолюбив, няма да е така......скромно, чистичко, по стара мода ........, а в случая беше по-зле от циганска къща.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЗдравейте,
този уикенд почивах и не съм влизал много в нета. Но е прав Асо Пика, вече съм на нова вълна, в търсене на нови хоризонти.
В събота даваха интересна тема в "Съдебен спор", за млада двойка от провинцията, той на 27 г, тя на 20 г, едвам се справят с парите, у тях страшна мизерия, живеят при дядото, завиват бебето с кирлив юрган.....направо ужас, смръдливо. Обаче леглото им яко скърца,и чакат второ бебе. Изглеждаха симпатична двойка, макар и бедни.
Поздрави и лека вечер
на добре вървят нещата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Здравейте,
този уикенд почивах и не съм влизал много в нета. Но е прав Асо Пика, вече съм на нова вълна, в търсене на нови хоризонти.
В събота даваха интересна тема в "Съдебен спор", за млада двойка от провинцията, той на 27 г, тя на 20 г, едвам се справят с парите, у тях страшна мизерия, живеят при дядото, завиват бебето с кирлив юрган.....направо ужас, смръдливо. Обаче леглото им яко скърца,и чакат второ бебе. Изглеждаха симпатична двойка, макар и бедни.
Поздрави и лека вечер
Коментар
Коментар