Първоначално изпратено от mia11
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
получи +...
Ти получаваш алтернатива на кръста - петолъчка ★...
Коментар
-
Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
И друг път съм ти казвал по същият повод, че не съм ти конкуренция...
Намалих поста ми с около 2/3 от обема му.
Ако пак не ти харесва - може съвсем да го изтрия...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Malka Boza Разгледай мнениеЕто едно решение за всичко- пари щастие любов,
https://bg.money-amulet-official.site/
чак е чудно че и за това се намират желаещиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеБах маа му ...
За едно огледало написа 2 страници размисли.....
Какво ли пишеш, когато ти е поставена някаква задача.. ?
И друг път съм ти казвал по същият повод, че не съм ти конкуренция...
Намалих поста ми с около 2/3 от обема му.
Ако пак не ти харесва - може съвсем да го изтрия...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Пеше, те искат това, което мъжете им предлагат. Всеки си намира собственото огледало и точно това което заслужават.
Защо питаш, зная че сте се намерили с любимата жена?
Коментар
-
Ето едно решение за всичко- пари щастие любов,
https://bg.money-amulet-official.site/
чак е чудно че и за това се намират желаещи
Коментар
-
Пеше, те искат това, което мъжете им предлагат. Всеки си намира собственото огледало и точно това което заслужават.
..........................
Общо-взето - големите огледала създават илюзия за пространство, но действителността е различна... Сравнението с огледало /от гледна точка на познанията ни по физика/ - е доста противоречиво - това казвам до тук, нали стана ясно?...
За т.нар. "криви" огледала /по панаирите/ - не говоря. Може би те отразяват действителността най-реалистично, ако би трябвало да гледаме на нещата от практичната им гледна точка...
Т.е. - харесаш ли нещо /или някого/ в т.нар. "криво" огледало - ти си намерил по твоето определение /обективната/ Истина и поне няма да останеш разочарован/а: "Всеки си намира собственото огледало"......, както намира и някакъв кофти-образ, отразен в любимото /собствено/ огледало...
))
/лично мнение/Last edited by безимeн; 18.01.2021, 14:44.
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Субсидията за дка картофи в Еладата е 250 евро. Не можем да си мерим онази работа с държави, които умеят да защитават производителите си.
Наздраве, Пеше!
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
През определен период от време темата става "Какво иска и какво не иска Evgo", но има и приятни коментари.
Наздраве!
Докато в в търсене споделя някои негови тайни, от които научавам доста неща. Интересно ми е да наблюдавам човешките и не само души.
Провокаторствата също са ми интересни и от тях разбирам кой е в мир със себе си или не.
Наздраве!Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Да така е доста правим доста изхвърляме и доста раздаваме.Занесох на едни роднини в София 5 кила ракия че си купуват скъпи ментаци са искат да купуват...Ама аз няма да им продам ще и занеса пак..Това е едната страна другата е че продавам домати и картофи най вече..Тази година обаче много се сринаха цените на картофите..та догодина не знам.От доматите и картофите си изкарвам за джобни и да си платя разходите...Голям проблем са работниците.Хората не искат да работят по цял ден реват че няма работа и са безработни.Човек има предел и се наложи да си помагаме с верни приятели.Са няма да обяснявам как и къде се гледат прасета в днешно време..
Наздраве, Пеше!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Миа с удоволствие бих изслушал какво искат жените така че ако не се страхуваш заповядай думата е твоя
Защо питаш, зная че сте се намерили с любимата жена?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 1 like
Коментар
-
По принцип темата е по-скоро за това, каквои са мъжките очаквания и проекции за това, какво искат жените.
Иначе жените също обичат много зарзаватите...
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
Коментар