Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Добро утро,
таман мислех да ви споделя,
Вчера си писах с една приятелка, познаваме се от 2003 г и благодарение на мен е на хубава работа в СФ.
Мома е, на 42 г. Честитих й Новата година и й предложих нещо по моите въпроси.
Обаче не иска, занимава се с разни старомомински неща, преди с колело, сега с китара, а в пирамидата й не е влизано от 3 петилетки вероятно. Уникално пасивна е и с нея няма да стане нищо.
Един друг приятел, на 34г се е видял в чудо и си снима колко е подреден гардероба му и колко хубава зимнина е приготвил. Иначе е висок мачо с катинарче,
Поздрави
Този твой приятел ... Вярно е, че междуполовите роли отдавна са с размити граници - мъжете с "топки" намаляват, а девиците с такива - нарастват, ама чак пък снимки на гардероб и зимнина!? Вай, вай!!!
Наздраве!
П.П. Рекох ти аз, че не си мъжкар. Продължаваш да коментираш пирамиди и прочие.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Годината се преобърна, а ти нищо не разказваш. Спорна да е.
таман мислех да ви споделя,
Вчера си писах с една приятелка, познаваме се от 2003 г и благодарение на мен е на хубава работа в СФ.
Мома е, на 42 г. Честитих й Новата година и й предложих нещо по моите въпроси.
Обаче не иска, занимава се с разни старомомински неща, преди с колело, сега с китара, а в пирамидата й не е влизано от 3 петилетки вероятно. Уникално пасивна е и с нея няма да стане нищо.
Един друг приятел, на 34г се е видял в чудо и си снима колко е подреден гардероба му и колко хубава зимнина е приготвил. Иначе е висок мачо с катинарче,
Поздрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеЧестито Рождество Христово!
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Иии, да те еба!
Много добър план.
Ше требва да го премисля и да си го представа.
Най-малкото ше требе да и кажа ако иска да ме шамари да каже да си свала очилата.
Не съм така уверен, че планът е толкО добър.
Огледай я добре. Ако забележиш издуване на дънките й отпред, това може да се дължи на няколко фактора и няма да останеш до край очарован (мислА аз)...
Възможна причина за подутина отпред може да е наличието на.... трети телефон. Ако звънне третият, в предния джоб, няма шанс да изпълниш тоя план, с намалената "защита"...
В този случай - звъни телефона в преден джоб, извади единият от телефоните в задните джобове и нежно й го подай в ръката - като жест на внимание...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Щом ти е колежка, не може да не знаеш поне единият от телефонните й номера.
Знаеш кога отива някъде и е САМА!
Вървиш зад нея и й набираш телефона, а тя вади звънящият от джоба си.
Започваш разговор с нея от близо - нещо такова: "Марче, когато водиш разговор по телефона - си наполовина защитена..., а аз имам свободна ръка! Предлагам, с твоята свободна ръка да ме направляваш."
Правиш необходимото, за да хванеш свободната й ръка (или друго)...
Много добър план.
Ше требва да го премисля и да си го представа.
Най-малкото ше требе да и кажа ако иска да ме шамари да каже да си свала очилата.Last edited by mibova; 26.12.2021, 19:23.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнениеЯд ме е на една колежка че има два телефона.
Носи ги отзад в дънките.
Е как да те фана за газо викам.
Е нема а ме фащаш вика.
Е отпред ли да те фана?
Мълчи и тръгна надоле по коридоро.
Аз я гледам отзад в дупарата и си мисла е са кво иска да я фащам ли отпред или дя не я фащам?
Ако не иска и я фана ше ми отпере некой шамар за смех на другите колешки.
Ако па иска и аз не я фащам отпред секи път в коридора ше ме изкара педерас пред колегите и колешките и па ше ми се смеят.
Кво ше кажете да пробвам ли че трети ден го мисла пришки като на тинеджар ми илезнаа па и ръката ме сърби?
Щом ти е колежка, не може да не знаеш поне единият от телефонните й номера.
Знаеш кога отива някъде и е САМА!
Вървиш зад нея и й набираш телефона, а тя вади звънящият от джоба си.
Започваш разговор с нея от близо - нещо такова: "Марче, когато водиш разговор по телефона - си наполовина защитена..., а аз имам свободна ръка! Предлагам, с твоята свободна ръка да ме направляваш."
Правиш необходимото, за да хванеш свободната й ръка (или друго)...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Яд ме е на една колежка че има два телефона.
Носи ги отзад в дънките.
Е как да те фана за газо викам.
Е нема а ме фащаш вика.
Е отпред ли да те фана?
Мълчи и тръгна надоле по коридоро.
Аз я гледам отзад в дупарата и си мисла е са кво иска да я фащам ли отпред или дя не я фащам?
Ако не иска и я фана ше ми отпере некой шамар за смех на другите колешки.
Ако па иска и аз не я фащам отпред секи път в коридора ше ме изкара педерас пред колегите и колешките и па ше ми се смеят.
Кво ше кажете да пробвам ли че трети ден го мисла пришки като на тинеджар ми илезнаа па и ръката ме сърби?
- 1 like
Коментар
-
Не си избивай комплексите.
На твоите години (55-60г), няма достатъчно тяга......нито да вдигнеш, нито да паркираш самолетоносача.
Ти за това се заяждаш с младите мъже,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от chan_tura_naga Разгледай мнение
Веганка.
Духовно извисена по книги на разни умници.
Няма лично мнение.
Цветя, рози, небеса, прераждане във фея (или фей).
Самовнушение за сметка или срещу реалността.
Мир и любоф!
Мисълта създава реалността, затова
тя живее в реалност, паралелна на гореспоменатата. Живее в най- красивата и творческа година от началото на този живот, да е споделено с всички вас. Мир в сърцата!
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не си избивай комплексите.
На твоите години (55-60г), няма достатъчно тяга......нито да вдигнеш, нито да паркираш самолетоносача.
Аналогията, с вдигането на самолета - е ясна. За самолетоносача ще е нещо ново, нали?
По същество, не мисля, че възрастта е причината, някой да се заяжда с "по-млади мъже".
Все едно Евго да се заяжда по тази причина с 15-20 годишните? Погледнато през женското мислене, има определена (малцинствена) група на нимфоманките, но това по-често обясняват като вид девиация.
На всичко отгоре, нещата (като желания и възможности) са прекалено индивидуални, за да може да се дават общовалидни рецепти.
Иначе, "паркирането на самолетоносача" не би трябвало да представлява трудност... (сигурно и тук има индивидуални особености, за да бъде позициониран правилно...)...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Не не не си бе...Ха ха ха колкото и да отричаш действителността не може да я промениш...Скоро очаквай някой хлапак пред блока да ти каже я дядо Евго си е дошъл....
Коментар
Коментар