Първоначално изпратено от Ender
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Дори да не ми хареса резултата и да ми води дела за издръжка и да ми прави номера, ще съм доволен, че имам дете.
Може пък да стана баща от 2 жени в рамките на 1 година (аз мога да си позволя да плащам дори 3 издръжки на месец). И да имам и близнаци. Така ще бъда възнаграден за дългото чакане,
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Романтиката и сега е пак в машинитеДори и зимата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Романтиката и сега е пак в машините
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
Ама къде остана романтиката, цветята, пеперудите в стомаха.))
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не познавам жена, която не би направила всичко / за евго повтарям, всичко/
за да не се връща пеша от гората.
Наздраве!
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго, Евгооо... отварям рядко темата, но като я отворя... Ми то все едно и също.
Евго, та ти не си се променил и на йота от преди няколко години, когато само в темата за имоти списваше, а хората постоянно ти го повтарят.
За да си успешен трябва да промениш мисленето и действията си.
Забрави за сапунките, живота е суров и труден във всякакъв смисъл/сам виждаш/.
Забрави и за възмож острите и парите, които имаш, живей сега и веднага с жената, която е на хоризонта, но живей истински, не очаквай да платиш кафето й, а тя да ти пусне, не става така!
Запали колата и я заведи на разходка, ама не до вилата в Албена, а в гората, после я изпрати и така. Следващия уикенд пак и нещата се случват.
И мисли преди да говориш.
за да не се връща пеша от гората.препоръка е
- 6 Харесвания
Коментар
-
Пиша и в другите теми,
Да ти цитирам 2-ма приятели, имат деца, но не се разбират с бившите си. И двамата активно спортуват и са готини.
1) "Как ще си намериш жена, като са от боклук до боклук".
2) "Намерих един боклук и изгорях"
Мисля, че са го казали ясно.
Ако продължаваш да слушаш "приятели" ще останеш сам.
Обикновенно хората се допълват и ако си намерил" боклук" това означава, че самият ти си" боклук"Last edited by polax; 18.01.2022, 17:37.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеЕвго, Евгооо... отварям рядко темата, но като я отворя... Ми то все едно и също.
Евго, та ти не си се променил и на йота от преди няколко години, когато само в темата за имоти списваше, а хората постоянно ти го повтарят.
Забрави и за възмож острите и парите, които имаш, живей сега и веднага с жената, която е на хоризонта, но живей истински, не очаквай да платиш кафето й, а тя да ти пусне, не става така!
Запали колата и я заведи на разходка, ама не до вилата в Албена, а в гората, после я изпрати и така. Следващия уикенд пак и нещата се случват.
Да ти цитирам 2-ма приятели, имат деца, но не се разбират с бившите си. И двамата активно спортуват и са готини.
1) "Как ще си намериш жена, като са от боклук до боклук".
2) "Намерих един боклук и изгорях"
Мисля, че са го казали ясно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Два бедняка кво да правите в столицата...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Евго, Евгооо... отварям рядко темата, но като я отворя... Ми то все едно и също.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Два бедняка кво да правите в столицата...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ха ха че ме разсмиваш моята заряза София и дойде с мен на село...Нямах нищо освен дребни пари и диплома от ТУ...Първоначално и се присмиваха но от 20г никой не и се присмива...Тя дойде с мен само заради мен не за пари имоти и коли...Живее се с човека не с вещите...А и на тая възраст какво да има човек???Когато си тръгнал за парите и имотите на родителите на някого трябва да знаеш че може и да не получиш нищо..Вещите са нещо което с времето се променя....А тоя Евго още не е разбрал че една грешка с жената води до грешка с децата...Щото в тия деца ще е генът и на майката и ако той е калпав детето няма никакви шансове...За да се роди едно здраво умно и красиво дете трябва двамата много да се обичат и думичка да не си казват накриво.Природата е много взискателна и качества не раздава на Сульо и Пульо.Нашия още няма дете ама тръгнал за издръжка да се съди...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Готов съм и за романтика като в "Кораб на мечтите". Вярвам в това,
Разкажи за историите на приятелите си, пич!
- 5 Харесвания
Коментар
Коментар