Първоначално изпратено от Selena
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Нямам представа с какъв се състезаваш, но и мъжа ми ако ходи с костюм извън задължителният дрес код ще го изям с парцалитеТой това го знае и не прави подобни грешки
Нали не ходиш по срещи костюмиран ?! Не мога да се съглася с теб относно компютарджиите да си призная.
Ако не бях вече харизана си го вземам Евго барабар с костюма. Даже има една още по-секси версия: риза и елече, като английски играч на билярд.
Last edited by Selena; 04.04.2022, 21:13.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Един пуловер със скандинавски мотиви в комплект с леко износени дънки смъкват 10 години от възрастта на съпругът ми и му предават приятен фриволен вид
Наздраве!
Ей на - що имало смисъл да се пише във форума...
В метрото - Се разни лелки пускат крадешком погледи и ми заглеждат леко износените джинси, та се чудех аз ли си въобразявам, а то - що било...
...........
Внимавай с негативите! Да не те обвинят в сексуален тормоз на малолетен (с тоя - с 10години по-млад съпруг..., ти нали каза, че си на 25 ?)
.............
На Евго не му давайте акъл - как да се облича. Той си знае как и има стил на обличане - може да давате акъл на хората около вас....(до 10-годишната им възраст)
Евго е тактик: ако го вземат за дЕдИ - може разни млади гаджета да мислят, че скоро "дЕдИ ще хвърли топа" и повече ще му се лепят заради апартамента. И точно така ще направи бройката СИ от млади мацки, преди да се кротне... Ето - сезона се задава...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
В стил Колин Фърт от 'Дневника на Бриджит Джоунс' ли!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеЕдин пуловер със скандинавски мотиви в комплект с леко износени дънки смъкват 10 години от възрастта на съпругът ми и му предават приятен фриволен видНаздраве!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеНямам представа с какъв се състезаваш, но и мъжа ми ако ходи с костюм извън задължителният дрес код ще го изям с парцалитеТой това го знае и не прави подобни грешки
Нали не ходиш по срещи костюмиран ?! Не мога да се съглася с теб относно компютарджиите да си призная.
П.С. Присмял се хърбел на щърбел...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Мхм, трябва да е поне ръководителят на обекта
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Не мога да си спомня името на прочута феминистка, която навлизайки в определена възраст от живота си, споделя сред последователките си, че жените са спечелили войната между половете. Единственият резултат от победата обаче е, че оттук нататък трябва да се грижим за военнопленниците и да ги храним.
Наздраве!
Ама то едно време амфората е била модел за подражание, сега закачалка или подпухнала дъскаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Има друго, което пропускаш.
Сравни се с тоя и ще видиш какво има селянина в повече.
p.s.
Жената предпочита мъжа да е активен и тя по-скоро да играе спирачка и да го удържа, отколкото той да е пасивен и тя да го ръчка за каквото и да било.Тъй че ти ако си колеблив - не чакай сами да ти капят като круши в краката само щото имаш апарт + вила и костюмче.
Казах ти - наеми си агент, очевидно не можеш да се продадеш добре..
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 4 Харесвания
Коментар
-
Нямам представа с какъв се състезаваш, но и мъжа ми ако ходи с костюм извън задължителният дрес код ще го изям с парцалитеТой това го знае и не прави подобни грешки
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ако срещата е през седмицата след работа, мога да отида костюмиран, като "Ергенът". Той сега рекламира костюмите на Теодор.
Хубаво момче е и вероятно му пускат лесно,
- 7 Харесвания
Коментар
-
Хубаво момче е и вероятно му пускат лесно,
Коментар
-
Да ви кажа, че съвременната българка ще предпочете някой нахакан селянин със стари мараотнки, с изтъркани дънки, с високо вдигната глава, наточен и нахакан, отколкото костюмиран и културен, образован пич на същата възраст.
Казвам ви го от собствен опит.
Сравни се с тоя и ще видиш какво има селянина в повече.
p.s.
Жената предпочита мъжа да е активен и тя по-скоро да играе спирачка и да го удържа, отколкото той да е пасивен и тя да го ръчка за каквото и да било.Тъй че ти ако си колеблив - не чакай сами да ти капят като круши в краката само щото имаш апарт + вила и костюмче.
Казах ти - наеми си агент, очевидно не можеш да се продадеш добре.
- 7 Харесвания
Коментар
-
Този от моя пример не е ИТ.
От ИТ сектора са малко с лоша хигиена и неспретнати. И не се държат нахакано, а все гледат в монитора,Той това го знае и не прави подобни грешки
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
То в Русия един мачизъм, пълно с алкохолици и наркомани.
Я виж и Орбан как ги изгони тия:
ЛГБТИ-общността напуска Унгария
Ако можеше и при нас......
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар