Първоначално изпратено от potentielle_energie
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
Няма мои и твои деца- те са наши. Мен ми пука за нашите деца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ какво смяташ да правиш с нашите деца, които не са твои?
Та онзи баща казваше, да аз възпитах своето дете, но явно трябва да се грижим и за чуждите деца. Мисля, че това визира и Мия.
Мия просто вижда отвъд хоризонта, факт трудносмилаем за викхънтъровци, груювци и прочее зурлювци.
Коментар
-
Виждам много болни и страдащи хора, и преди се втурвах да давам съвети и се мъчех да помагам но разбрах, че те всъщност не желаят помощ и си им е добре да си страдат на воля. Няма и лошо опитите да продължават, но глупостта нали се състоеше в това да правиш едни и същи неща и да очакваш различни резултати. Процесите обаче се забързват доста и сега е момента да се избират влакове и гари.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Ферарито е самоирония в контекста на друг диалог. Интересното е, че всички приеха поста буквално.
Никаква липса не запълва, реално то не е необходимо.
Доколко заслужаваме предметите на лукса и дали те заместват нещо друго от това би се получил интересен разговор.
Има мъжки и дамски “играчки”. Не винаги тези играчки са заместител. Някои хора обичат комфорта, за други е въпрос на статус и съизмерване с околните, трети запълват някакви техни емоционални дефицити.
Оттук лесно може да се скочи на другата болна за жените тема - външен вид, козметика, малоумни реклами втълпяващи анорексични канони за красота, you name it.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИ какво смяташ да правиш с нашите деца, които не са твои?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнениеНяма мои и твои деца- те са наши. Мен ми пука за нашите деца.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Мия, просто си говорим. И не бих искал да те вадя от перманентния ти транс.Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Дори да е така, приятелю, с какво ти помага на теб този твой факт за психичното и физичното ти съществувание?
И направи ли те по- щастлив днешното ти прозрение?
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Ти разбира се не знаеш истината и основно не знаеш истината за себе си.
Какво точно смяташ да правиш с децата на другите? Да ги организираш в колонии на щастието?
И ако все пак намериш истината за себе си ще разбереш, че си психично болна.
И направи ли те по- щастлив днешното ти прозрение?
Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Няма мои и твои деца- те са наши. Мен ми пука за нашите деца.
Какво точно смяташ да правиш с децата на другите? Да ги организираш в колонии на щастието?
И ако все пак намериш истината за себе си ще разбереш, че си психично болна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Мога и да продължа - след което кой ли не ни обяснява, че глезим децата си. Не че ми е запукало, кои да глезя - чуждите ли?Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Давай, дерзай......лошото че най-добрият опит продължава от преди 2000г. А резултата го виждаш....Знанието само по себе си не струва много, ако липсва въображение.
Коментар
Коментар