Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ще се записвам и на латино танци и на народни танци, въпреки че танцувам като дърво. Таман малко ще задобрея,
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Ок, така смяташ, ама на улицата трудно ще стане. Трябва да си сред жени, много жени.
Нямаш ли някоя приятелка, която пък си има свои, да те разхожда със себе си по разни събирания?
Трябва ти контакт с много жени.
Мой приятел имаше подобен на твоя проблем, намери се със жен аси на едни танци.
Коментар
-
Според мен е грешно да чакам да ме избере. (Както аз правех дълго време.)
Трябва нахалство и постоянство. Като арогантните мачовци.
Нямаш ли някоя приятелка, която пък си има свои, да те разхожда със себе си по разни събирания?
Трябва ти контакт с много жени.
Мой приятел имаше подобен на твоя проблем, намери се със жен аси на едни танци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Според мен е грешно да чакам да ме избере. (Както аз правех дълго време.)
Недей да вървиш срещу собствената си природа. Ако си отраснал в среда, която не е изисквала нахалство... на тия години така лесно няма да си промениш характера.
Да не казвам, че изобщо няма да успееш.
- 1 like
Коментар
-
Опитвам да помогна, ама щом се обиждаш спирам.
Sorry
Коментар
-
Не можеш да живееш, без да ме обидиш.
Sorry
- 2 Харесвания
Коментар
-
Евгооо,
Тотал щета си/не се обиждай/
Толкова ли няма кака с която да споделиш тая пица?
Отивай на някви танци, йога или просто в спортен клуб, където има жени. Може да не спортува, а само да подпираш някоя стена, важното е да си в полезрението на жени. Няма да избираш, а ще чакаш да те изберат. Казваш, че си пич, не би трябвало да те игнорират по визия. После каниш на пица, бутче без да говориш много и без да искаш нищо. После каквото стане.....
Коментар
-
При нас лирическият герой не живее при мама. Рядко спи до късно. На битово ниво се оправя сам. Снощи правих страхотна пица. Имаше и студена бира. А за уикенда има агнешко бутче и грозданка,
В апартамента е чисто и подредено, все едно булка го поддържа,
Тотал щета си/не се обиждай/
Толкова ли няма кака с която да споделиш тая пица?
Отивай на някви танци, йога или просто в спортен клуб, където има жени. Може да не спортува, а само да подпираш някоя стена, важното е да си в полезрението на жени. Няма да избираш, а ще чакаш да те изберат. Казваш, че си пич, не би трябвало да те игнорират по визия. После каниш на пица, бутче без да говориш много и без да искаш нищо. После каквото стане.....
- 3 Харесвания
Коментар
-
При нас лирическият герой не живее при мама. Рядко спи до късно. На битово ниво се оправя сам. Снощи правих страхотна пица. Имаше и студена бира. А за уикенда има агнешко бутче и грозданка,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
В нашия сериал, лирическия герой не попада в твоята класификация. Той си е поспал до късно, станал е, почесъл се е... Закусил е обилно /каквото му е приготвила Мама/, пинал е кафенце... Видял, че околните се мъкнат с розички, та решил да огледа пазара. Ама ей така - критично. И започват едни оплаквания, че розичките вече поомачкани. А най-голямото разочарование е, че са с пари. Не, че има намерение да пазарува... Пък и там предлагат и други неща - тикви, зелки... Винаги може да се уреди и с голям праз.
Накратко, в това се състои дълбоката екзистенциална дилема от последните 740 страници на темата.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
Ей сега ще ви разкажа... за Големите мъже и Малките розички!
Има два типа мъже.
....
Накратко, в това се състои дълбоката екзистенциална дилема от последните 740 страници на темата.
- 3 Харесвания
Коментар
-
ЗАЗ 968 “последното отмъщение на Хрушчов”, или Заплаха за Автомобилите на Запад
https://automedia.investor.bg/a/2-no...za-1250-dolara
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение
Зависи от качеството на хората, с които контактуваш. В защита и на мъжете и на жените казвам, че минахме доста гладни години и това се отрази на психиката на хората. Иначе еснафи е имало има и ще има.
Никога не съм бил безработен и мизерен (слава богу). Въпреки това, още преди 20г работех на няколко работи, основна и като фрилансър, за да имам нормални доходи. Българските работодатели тогава бяха некоректни и правеха номера на служителите си и плащаха малко. А трябваше да се мъкна по дискотеки и да черпя студентките и да преекспонирам.И да си хвана някоя девойка от провинцията, която споделя провинциалните цености,
От един стар филм "Баш майстора" може да се направят изводи за хората дори по онова време.
Имало е специалистки по старци (лелки) - другарката Руска и Мими (чиновничката от сервиза, която той черпеше по ресторанти).
То и сега има специалистки и дори работят в по-голям мащаб.
Коментар
-
Не знам дали си забелязъл, но българските мъже не са по плащането и не черпят много много.
Като ги поканиш на гости, не връщат посещението. Дори между приятели им се свиди едно кафе или сладолед.
И това е така от 32 г. насам.
Аз черпя и съм ларж, но към когото преценя.
Коментар
Коментар