IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• mirodes, развеждай се спокойно! Не се тревожи за жената и децата!

Ние, дето сме със стабилни семейства и без това помагаме на разведените си приятелки...
    Аз имам 4 такива, и им помагам от време на време. Я някое да забера от училище, друго да заведа на спорт с моите, ползвам редовно услугите на една разведена приятелка, и винаги й оставям бакшиш, въпреки че мога да ползвам по-добра услуга и на по-добра цена...

Все ще се намерят някои и на твоята жена да помогнат да си изгледа децата...
    А ти се забавлявай на воля... с рускинки, украинки, и други красиви животинки...

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes

Дадох го като пример за мярка, с която да се преодолее демографският срив. Не че аз съм тръгнал да го правя.
      А двете рускини какво точно ще ги правиш?

Коментар

Какъв личен пример?Всеки втори брак завършва с развод. Много ясно, че имам неуредици в брака,щом си търся друга жена. Трябва да съм луд всичко да е наред и да си зарежа семейството заради друга жена.По-добре така,отколкото да започна паралелна връзка и да лъжа жена си, а на другата да давам напразни надежди.
        А в карма не вярвам. Всеки сам кове съдбата си.
        Ти си знаеш най-добре, ама чак пък многоженство …

Коментар

Нонсенс е само за такива като теб.От другият бряг на реката. Какво общо има възрастта на децата ми с евентуална нова връзка?И разлика от 15 и 17 години с жените.Едната жена е на 32 години. Не на 16 години. Какво толкова невероятно има мъж на 47 години да се обвърже с 32 годишна жена?
          И за многоженството пиша като възможност да се въведе в България като вариант за справяне с демографската криза.Не че аз съм тръгнал да правя харем.
          С личния пример, който би дал на дъщерите си според мен, но кармата си е твоя.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
            Смятай , имал две момичета на възраст 1г-6г но иска две рускини на по 20 г и 30г и говори за многоженство . Пълен нонсенс !
            Ти го каза, Пилате

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Корекция, ще речеш, че съм педант, ама обичам точността:

Две рускини на по 30 с 20 години по-млади от него. Но са само в процес на делови преговори засега.
              Смятай , имал две момичета на възраст 1г-6г но иска две рускини на по 20 г и 30г и говори за многоженство . Пълен нонсенс !

Коментар

Кои ,за многоженството и за двете рускини на по 20г ли ? Той една жена очевидно не може да "завърти" ,кВо остава за две двайски ,че и рускини . Ще го направят сам да си говори и не съм убеден ,че ще смогне и на едната , щото знаеш тия дето много "лалат" са за "раз два три" .
                Корекция, ще речеш, че съм педант, ама обичам точността:

Две рускини на по 30 с 20 години по-млади от него. Но са само в процес на делови преговори засега.
                Last edited by Arana; 10.09.2022, 14:08.

Коментар

Джендър идеологията е продължение на неомарксизма на немският философ Хърбърт Маркузе, който е считал,че буржоазното общество трябва да бъде разрушено чрез даване на привилегии на сексуални, расови и етнически малцинства. Така наречената "насилствена толерантност ".И джендър идеологията замаскира истинската си същност чрез някакви лъжи за уж "социални роли на пола",а всъщност става въпрос за хомосексуализъм.Не случайно и Конституционният съд на България счете Истанбулската конвенция за противоконституционна,защото ползва терминът "джендър".И всички жени съдии гласуваха за това решение.
                  Така че повече трябва да се чете,а не да повтаряш опорките на либерастите.
                  И за разлика от теб,имам деца.Нищо не съм им обяснявал,щото са още в детската градина. И за разлика от Западна Европа и САЩ в България не им промиват мозъка с пропаганда на хомосексуализма от деца.
                  Фундоманта е ясен , въпроса е че педалите и лесбийките са приети в обществото и няма проблем там , та за друго иде реч . А относно децата , обяснявай им тва дето пишеш тука , особенно за многоженството , ако имаш момиченце !

Коментар

Не визирам теб. Проследи диалога с Миро от снощи ако не са го тривнали. Той има някои иновативни идеи.
                    Кои ,за многоженството и за двете рускини на по 20г ли ? Той една жена очевидно не може да "завърти" ,кВо остава за две двайски ,че и рускини . Ще го направят сам да си говори и не съм убеден ,че ще смогне и на едната , щото знаеш тия дето много "лалат" са за "раз два три" .

Коментар

Рускини ли ? Бъркаш ме нещо ... а относно демографията смятам ,че резултат плодотворната връзка са децата.И освен правенето им е важно и възпитанието им във всеки един аспект от живота .
                      Не визирам теб. Проследи диалога с Миро от снощи ако не са го тривнали. Той има някои иновативни идеи.

Коментар

Беше малко консерва в един друг аспект, ама нейсе, поне не си решил да оправяш демографията с харем рускини
                        Рускини ли ? Бъркаш ме нещо ... а относно демографията смятам ,че резултат плодотворната връзка са децата.И освен правенето им е важно и възпитанието им във всеки един аспект от живота .

Коментар

Е ти пък консерве съм бил Смятам ,че мъжкото и женското начало са основа за хармонични взаимоотношения и в следствие съвместен живот .
                          Беше малко консерва в един друг аспект, ама нейсе, поне не си решил да оправяш демографията с харем рускини

Коментар

По мои спомени пачангата си имаше семейство обаче … и беше с доста консервативни възгледи.
                            Е ти пък консерве съм бил Смятам ,че мъжкото и женското начало са основа за хармонични взаимоотношения и в следствие съвместен живот .

Коментар

Хахаха-дойдохме си на думата. Като не може да намери аргументи срещу доводите на мъж,незадоволената жена го нарича импотентен.Само дето дори и един мъж да е импотентен има решение на проблема -нарича се"Виагра ".Така че ако някой ден не вдигам самолета ще взема от синьото хапче и пак ще имам сексуален живот.
                              И бъди спокойна,нито съм отхвърлен от жените, нито съм бездетен. Ти се погрижи за своята привлекателност сред мъжете. Така както ти чета злобните коментари няма да си от най-търсените.
                              Всъщност с виаграта следва да се внимава. Прекаляването води до сърдечно-съдови увреждания, а при някои заболявания не действа принципно.

Малко медицинска грамотност не вреди.

Миро, никой не те напада, успокой се де.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение

Темата се движи от мъжете без никакви успехи сред жените.
                                Успехи сред тукашните женски без да се обиждаш е глупава кауза . А мъжките чеда тук действително са покъртителни !

Коментар

Working...
                                X