Първоначално изпратено от troika
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Няма как за жалост да ти опиша реални казуси, защото хората са живи и разпознаваеми, но е нещо страшно. Обикновено подобни мъже търсят валидацията, която не намират в семейството, обсебени са от мисълта, че всички трябва да ги “уважават”, завиждат на приятелите си ако до тях има стойностна жена и се опитват да си легнат с тази жена. Ако жената поддаде лошо. Накуп си отиват и семейство и приятелство и остава една омраза, която е неописуема. Да кажем, че омразата е полярността на любовта и може до живот да държи една уж разведена двойка. За мен на психично ниво те не престават да са женени, не създават нови трайни партньорства, защото са обсебени от взаимна омраза. Да се наблюдава дори отстрани е страшничко. Най-гадното е, че увличат невинни деца да водят техните битки и да разрешават техните проблеми. До такава степен обременяват децата си, че децата след време са неспособни да създадат здрави семейства и обречени да повтарят порочния модел и да го предадат на внуците.
Много често такива обременени деца въобще не създават семейства.
Явно имаш повече опит с такива мъже а аз малко ги срещам, за разлика от теб. Имат си комплекси и се опитват да си ги запълнят чрез нови попълнения. Затова жените е по-важно да са стабилни, че да не поддават на такива екземпляри. По моите разбирания тези психични, поляризирани връзки между мразещи се партньори си остават и да си вървят през животите, та по-леко ще им е ако ги няма. Според мен добре си го описала какъв е процеса и какъв е резултата. Децата страдат но родителите са толкова ангажирани в собствените си болки, че не обръщат внимание на такива подробности.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Липсвам ли ти?Щом искаш да се върна ще се върна.Аз на жени не отказвам,особено на такива с големи деколтета.
- 1 like
Коментар
-
Так держать!
- 1 like
Коментар
-
Всеки допир ,с която и да е част на женското тяло ,е наслада за мен.Харесва ми как изглеждат жените ,как миришат,как говорят ,а и как правят някои други неща.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Ал Пачино нищо не виждаше и изобщо не знаеше къде стоят тиганите. Тая работа не става с филми. Всяка жена е красива, стига да погледнеш на нея по красив начин. Ако и гледаш само циците, ще изтървеш да погледнеш в очите й. Ако гледаш само в очите, ще изтървеш пък циците.
ако се чувствате непривлекателна и грозна,
заповядайте при нас, тук е тъмно а ние вече сме пияни
- 4 Харесвания
Коментар
-
Изобщо нямам предвид това.Не че не го върша с най-голямо удоволствие, ама все пак не може да подадеш тигана на всяка красива жена.Предполагам си гледал"Усещане за жена"с Ал Пачино.Точно това имам предвид относно жените.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Какво има да говорят - даваш им тигана и да бъркат запръжката. После ходи да ги миришеш.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Какво има да говорят - даваш им тигана и да бъркат запръжката. После ходи да ги миришеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
По-скоро карат дълъг пубертет. Отпуска ги точно преди да ги лепне критическата
Наздраве!
Наздраве!Last edited by pinoccio; 16.06.2023, 14:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
И за цял живот си остават петгодишни. Коко Шанел го е казала навремето.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Всеки допир ,с която и да е част на женското тяло ,е наслада за мен.Харесва ми как изглеждат жените ,как миришат,как говорят ,а и как правят някои други неща.
- 1 like
Коментар
-
Знам ли ...
Наздраве!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хмм, при повечето мъже сукателния рефлекс остава за цял живот.
Наздраве!
Коментар
Коментар