Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Всички жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2288 Разгледай мнение
Само простите жени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, мерси, това го знам, Джонка. Пак личи че познаваш момите, за 100тен път го казвам. Не, аз съм зряло копеле, и това е така, те не са достатъчно зрели да отсеят таткото в един мъж от мъжа който би ги накарал да се чувстват жени. Това го осъзнават по-късно. Няма такова нещо, бикините на един мой приятел на мед сестрите бяха на гардероба високо горе в дежурната стая с месеци събирани без някоя да си ги търси. Тя тази ме подсети кога не носи бельо, зависи от дрехата. Убеди ме лично. Не, надживели сме драмите и разделите, поне аз. Когато страдах за подобни неща бях на 25-35. Сега само се чудя как да мина метър с една фармацевтка, друга кака. Човекът, лъвът, човекоподобните изобщо са полигамни същества, пак повтарям, за да намерим отговор за нас самите трябва да познаваме биологията и еволмцията си. При раздяла три дена мъка, ама якаи после живота е пак тласкащ. Ако спреш, умираш.
И после що имало само кифли златотърсачки. Щото има уникално много мъже КОМПЛЕКСАРИ дето си го избиват с пачкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 6 Харесвания
Коментар
-
Още едно потвърждение, че жените си падат по лошите момчета. Златка сигурно още щеше да го издържа ако тоя не я беше заразял. Прави деца на различни жени,не участва в отглеждането им,не плаща сметки,жените го издържат и винаги има нови кандидатки да се омъжат за него.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И какво му харесват: с тая брада и татуси се е загрозил.
Без тях наистина е готин пич.Last edited by mirodes; 20.09.2022, 11:10.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
българските мъже много често са "само на приказки" за много неща, както готиният Джони ни лъже редовно,
Иначе смятам, че има платени услуги и по-добре там, отколкото да купуваш коли и апартаменти на въртиопашки,
Нали?
Много правилно ги е преместило модито на точното място.
Както намеква и Пачангата, бурното вълнение не винаги води до добри резултати.
Ето тука нали знаеше испански. Проследи текста на песничката
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още едно потвърждение, че жените си падат по лошите момчета. Златка сигурно още щеше да го издържа ако тоя не я беше заразял. Прави деца на различни жени,не участва в отглеждането им,не плаща сметки,жените го издържат и винаги има нови кандидатки да се омъжат за него.
Без тях наистина е готин пич.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИма всякакви случаи..Внимавайте..
"От днес нататък ще вижда сина ми, само след като съдът реши", закани се Райкова, която продължи с обидите към бившия. "Издръжките на децата му и частното училище на дъщеря му ги плащах аз. Кредите и заемите ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поела аз. Не спях и работих.. Нямам думи колко съм обидена", изплака тя.
https://vtorifront.bg/…/zlatka-byasna-ne-spyah-za-da…
VTORIFRONT.BG
Златка бясна: Не спях, за да издържам децата на Благой
Приказките, че Благой и Златка са заровили томахавките в името на малкия си син, се оказ
Коментар
-
Има всякакви случаи..Внимавайте..
"От днес нататък ще вижда сина ми, само след като съдът реши", закани се Райкова, която продължи с обидите към бившия. "Издръжките на децата му и частното училище на дъщеря му ги плащах аз. Кредите и заемите ги плащах аз. Сметките вкъщи и дрехите на децата му съм поела аз. Не спях и работих.. Нямам думи колко съм обидена", изплака тя.
https://vtorifront.bg/…/zlatka-byasna-ne-spyah-za-da…
VTORIFRONT.BG
Златка бясна: Не спях, за да издържам децата на Благой
Приказките, че Благой и Златка са заровили томахавките в името на малкия си син, се оказ
Коментар
-
От бурното вълнение бая народ се оказа с пусната котва в открито море...и ни пристан се види, нито попътен вятър духа.
Затова не съм съгласен с изчакващата позиция, касаеща мъжа. Дори да дойде някоя мадама и да свърши работата от А до Я, задоволството след лесна плячка е кратко.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнениеДобро утро,
българските мъже много често са "само на приказки" за много неща, както готиният Джони ни лъже редовно,
Иначе смятам, че има платени услуги и по-добре там, отколкото да купуваш коли и апартаменти на въртиопашки,
Нали?
Нещата са различни ако с някоя жена се създаде семейство и деца, моите пари ще са за семейството,както е сега.Ама на някоя дето ми прави свирки да й подарявам коли ,няма как да стане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Хвърляш котва. Временна. И да те отнесе има и други пристанища. Място за заблуди нема.
Особено тия с тигърските нокти.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Тъй де , женската трябва да съумее да задържи кораба в пристанището ...но днешната женска еманципаЦия разглежда пристанището като плаващ кораб , та дори и в тоя случай трябва осъзнаване ,че на пристанището му трябва кораб !!!Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар