Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сигурно не се интересувате По простата причина, че изобщо няма да ви отрази. Все едно мъжете да кажат, че не се интересуват от манекенки.Интерес има,ама не е взаимен.
А че е повърхностен паун тоя Благо няма спор.И изобщо не ми е мъж за пример.Въпросът е,че жените си падат точно по такива пауни.
Повечето красиви жени особено тези които имат нещо м/у ушите също няма да отразят подобни индивиди .
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Лошо няма, за всеки влак си има пътници. Като цяло жените не се интересуваме от такива мъже, от тях се интересуват младите и не толкова уверени в себе си девойки. Видно е ,че той има много жени ,но няма стабилна връзка с нито една от тях.
А че е повърхностен паун тоя Благо няма спор.И изобщо не ми е мъж за пример.Въпросът е,че жените си падат точно по такива пауни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
И накрая идва Благо Георгиев, който не притежава нито едно от описаните качества,и си тръгва с най-готината мадама.
А какво притежава той:
1.Облича се модно.
2.Има добре поддържана фигура.
3.Висок е.
4.Известен е.
5.Богат е.
6.Носи му се славата на плейбой, което за жените е голям плюс в един мъж.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
А какво притежава той:
1.Облича се модно.
2.Има добре поддържана фигура.
3.Висок е.
4.Известен е.
5.Богат е.
6.Носи му се славата на плейбой, което за жените е голям плюс в един мъж.Last edited by mirodes; 08.10.2022, 18:44.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от harpiata Разгледай мнение
Да, на приказки щото си удобен да плащаш сметките. Което предполагам би правил и ако си биеш камшика. Тя си спестява стреса от самота и грижи за децата, а ти се гърчиш в загробен брак.
Ултиматума-ще търпиш още 20-30г. само заради децата?
И аз съм пословично търпелив според близки и приятели, но всичко си има граници, т.е аз ще попадна в останалия 1%
Да не кажеш нещо, че пак съвети, ала-бала, "ало другарката". Разсъждавам си просто с болната глава
Ще помоля модераторите да изтрият всички коментари,които се отнасят до личният ми живот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodesСамо на приказки се изнася......
този ултиматум често минава.
Ултиматума-ще търпиш още 20-30г. само заради децата?
И аз съм пословично търпелив според близки и приятели, но всичко си има граници, т.е аз ще попадна в останалия 1%
Да не кажеш нещо, че пак съвети, ала-бала, "ало другарката". Разсъждавам си просто с болната глава
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
едва ли жена му би го търпяла повече
взимай случая му за пример и си прави изводите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
т.е. няма шанс да се помирите по някакъв начин?
взимай случая му за пример и си прави изводитепрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Фнимавайте какви отрочета отглеждате че гледайте какви неща правят.
This is what her 12 year old did for punishing her by taking her phone
https://www.facebook.com/giulia.kiss...64807737964225Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеАз лично не съм се засилил да живея с повече от една жена.
Да речем че има мааалка разлика от това да си постоянно с двете, т.е шията вече я разглеждаме като врат.
За филипинките-като живях в чужбина имах колега, който имаше гадже филипинка и то от доста време. Дори той обмисляше да маха всичко, което притежава и да заминават там да живеят и да купи имот.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Българските сайтове са много зле........и от там става трудно. И има много лелки и баби, които са се научили на Интернет и си търсят мъж или убиват време.
Аз не деля хората на София и провинция, а гледам конкретния човек.
А в българските сайтове е много зле.Ще взема да тръгна пак по нощните клубове, може там да забия някоя свестна.Кажи някой пиано бар в София.Last edited by mirodes; 07.10.2022, 17:01.
- 1 like
Коментар
Коментар