IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Леле, Евго, то ако може и децата виртуално да си направите и това ще свършиш Вземи се стегни и престани вече с тези виртуални истории, всички ти пишем какво да правиш ти и чеиза си показвал виртуално, че и какво готвиш вместо да я поканиш на вечеря и да сготвиш.. Шокирана съм да ти призная.
    Нищо лошо няма във виртуалното общуване. Така хората се опознават и вече като се срещнат на живо знаят доста неща за другият и имат общи теми за разговор. Естествено след определен период от време виртуалното общуване трябва да премине в общуване на живо.Евго не е казал,че иска само виртуално да си общува,но я кани на кино,на разходка и така нататък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Да не е виски, че е рано, но едно руйно червено рибера де дуеро имате от мен, дами и господа!!!

Да полеем бъдещите успехи на Евго.

Нека да послушаме съветите на доктор Радева. Една скоросмъртница в случая си е абсолютно на място.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

доколкото схванах ситуацията, момата продължава да добавя към чеиза, като бродира и преде.
        все пак крайната цел е да се съберат 2 древни чеиза а не да се похаби
        Една голяма ракла ще си требе. Сандък от истинските.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Ако трябва да отговори реципрочно, ще му изпрати снимки на макрамето и гоблените на баба си.
          доколкото схванах ситуацията, момата продължава да добавя към чеиза, като бродира и преде.
          все пак крайната цел е да се съберат 2 древни чеиза а не да се похаби
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Пуканките - добре. Обаче, като чета последните коментари, все ми се струва, че трябва да си налея нещо високоградусно. На трезв акъл дискусията стана трудно смилаема.
            Наздраве!
            Да не е виски, че е рано, но едно руйно червено рибера де дуеро имате от мен, дами и господа!!!

Да полеем бъдещите успехи на Евго.

Коментар

Наздраве и на теб ! Взимаме пуканките вече
              Пуканките - добре. Обаче, като чета последните коментари, все ми се струва, че трябва да си налея нещо високоградусно. На трезв акъл дискусията стана трудно смилаема.
              Наздраве!
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

Леле, Евго, то ако може и децата виртуално да си направите и това ще свършиш Вземи се стегни и престани вече с тези виртуални истории, всички ти пишем какво да правиш ти и чеиза си показвал виртуално, че и какво готвиш вместо да я поканиш на вечеря и да сготвиш.. Шокирана съм да ти призная.
                Тя харесва бродирани и ръчно шити неща. За това й ги показах. Аз ги качвам и в групите за интереси, просто да видят хората творчество и да взаимстват идеи.

Не съм нахалник. Ако бях нахален, щях да натръшкам 2 дузини мадами на 20+.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ние все пак сме се опознали доста виртуално, дори съм й показвал снимки на нещата, които готвя и чеиза ми от баба ми - красиви, ръчно правени неща без забележки. И какви книги съм чел.

Остава само да я понатисна, като дойде у нас,
                  Ако това я впечатлява дома имам страшни го̀блени от домочадието - всичко по Вилер. Мога да бутна едно рамо.

Действай да не изпуснеш момата.
                  Last edited by Arana; 20.10.2022, 17:06.

Коментар

Наздраве!
                    Наздраве!

Коментар

Инфлуенсър, кво да го прайш.
                      Наздраве!
                      Наздраве и на теб ! Взимаме пуканките вече

Коментар

Инфлуенсър, кво да го прайш.
                        Наздраве!
                        Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

а тя пращала ли ти е нейни снимки по бански
                          Ако трябва да отговори реципрочно, ще му изпрати снимки на макрамето и гоблените на баба си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Правим каквото можем, засега изясняваме какво искат някои мъже

Наздраве!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Ние все пак сме се опознали доста виртуално, дори съм й показвал снимки на нещата, които готвя и чеиза ми от баба ми - красиви, ръчно правени неща без забележки. И какви книги съм чел.

Остава само да я понатисна, като дойде у нас,
                              а тя пращала ли ти е нейни снимки по бански
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Хубаво, гледай само тая амбиция за натискане да не приключи с крясъци и ограничителна заповед
                                Както е тръгнал напълно вероятно да се случи

Коментар

Working...
                                X