Първоначално изпратено от Дюри
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да си говорим за жени. Какво искат жените ?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Да не е виски, че е рано, но едно руйно червено рибера де дуеро имате от мен, дами и господа!!!
Да полеем бъдещите успехи на Евго.
Нека да послушаме съветите на доктор Радева. Една скоросмъртница в случая си е абсолютно на място.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
доколкото схванах ситуацията, момата продължава да добавя към чеиза, като бродира и преде.
все пак крайната цел е да се съберат 2 древни чеиза а не да се похаби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
Ако трябва да отговори реципрочно, ще му изпрати снимки на макрамето и гоблените на баба си.
все пак крайната цел е да се съберат 2 древни чеиза а не да се похабипрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Пуканките - добре. Обаче, като чета последните коментари, все ми се струва, че трябва да си налея нещо високоградусно. На трезв акъл дискусията стана трудно смилаема.
Наздраве!
Да полеем бъдещите успехи на Евго.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Наздраве и на теб ! Взимаме пуканките вече
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 3 Харесвания
Коментар
-
Леле, Евго, то ако може и децата виртуално да си направите и това ще свършишВземи се стегни и престани вече с тези виртуални истории, всички ти пишем какво да правиш ти и чеиза си показвал виртуално, че и какво готвиш вместо да я поканиш на вечеря и да сготвиш.. Шокирана съм да ти призная.
Не съм нахалник. Ако бях нахален, щях да натръшкам 2 дузини мадами на 20+.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние все пак сме се опознали доста виртуално, дори съм й показвал снимки на нещата, които готвя и чеиза ми от баба ми - красиви, ръчно правени неща без забележки. И какви книги съм чел.
Остава само да я понатисна, като дойде у нас,
Действай да не изпуснеш момата.Last edited by Arana; 20.10.2022, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Инфлуенсър, кво да го прайш.
Наздраве!
- 1 like
Коментар
-
Леле, Евго, то ако може и децата виртуално да си направите и това ще свършишВземи се стегни и престани вече с тези виртуални истории, всички ти пишем какво да правиш ти и чеиза си показвал виртуално, че и какво готвиш вместо да я поканиш на вечеря и да сготвиш.. Шокирана съм да ти призная.
Наздраве!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а тя пращала ли ти е нейни снимки по бански
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Правим каквото можем, засега изясняваме какво искат някои мъже
Мечо
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ние все пак сме се опознали доста виртуално, дори съм й показвал снимки на нещата, които готвя и чеиза ми от баба ми - красиви, ръчно правени неща без забележки. И какви книги съм чел.
Остава само да я понатисна, като дойде у нас,препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Хубаво, гледай само тая амбиция за натискане да не приключи с крясъци и ограничителна заповед
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар