IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Да си говорим за жени. Какво искат жените ?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Както и ще да го възпитават,това дете няма да има общи гени с осиновителите си. А в крайна сметка природата ни е създала, за да се възпроизвеждаме и да предаваме гените си на следващите поколения. Аз лично ако не можех да създам деца по някаква причина бих подпомагал финансово моите племенници .И те биха ме наследили. А не да ме наследи чужд човек, с който нямам никаква родствена връзка.Поради същата причина и никога не бих имал сериозна връзка с жена с деца.Чужди деца не бих отглеждал при никакви обстоятелства.
    Ако нямам и племенници бих подпомогнал децата на братовчедите ми.

И аз не бих гледал жена с чужди деца - тя си е правила кефа преди години, с мъжа й да си ги гледат, това е тяхна отговорност, не моя.

В съвремения свят има случаи мъж да се навие на връзка с такава жена, ако децата не са при тях и имат техни собствени деца.

Много ми е интересно това, което разказваш как кварталните момичета преспиват с половин дузина мъже или с една дузина и забременяват от тях (и после го махат),

Наистина го има и това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има една професорка по английски от СУ. Преди няколко години тя и мъжът й си осиновиха дете (когато те бяха на 50+).

Не съм сигурен, но май нямат други деца. Това дете ще даде смисъл на живота им, ще ги наследи и те ще го отгледат и възпитат добре. Жената е доста мила, културна и се държи добре със студентите.

Така че има смисъл от осиновяването, когато не можеш да имаш или няма партньор.

Девствената ми писа, че е болна и си е вкъщи.
      Както и ще да го възпитават,това дете няма да има общи гени с осиновителите си. А в крайна сметка природата ни е създала, за да се възпроизвеждаме и да предаваме гените си на следващите поколения. Аз лично ако не можех да създам деца по някаква причина бих подпомагал финансово моите племенници .И те биха ме наследили. А не да ме наследи чужд човек, с който нямам никаква родствена връзка.Поради същата причина и никога не бих имал сериозна връзка с жена с деца.Чужди деца не бих отглеждал при никакви обстоятелства.
      Ако нямам и племенници бих подпомогнал децата на братовчедите ми.
      Last edited by mirodes; 21.10.2022, 10:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Има огромна разлика между племенник и осиновено дете.С племенниците ти имате общи предци и носите общи гени.И те са гаранция, че родът ви няма да се затрие.Докато осиновеното дете няма нищо общо с твоите предци и няма никаква логика човек да отделя време и ресурси, за да отгледа деца, с които няма родствена връзка. Това се отнася не само до осиновени деца,но ако мъж се ожени за жена с деца .
        Така че много добре правиш, че отделяш внимание на племенниците си.И аз много си играех с племенницата ми,докато беше в България и я гледаше майка ми една година.
        Има една професорка по английски от СУ. Преди няколко години тя и мъжът й си осиновиха дете (когато те бяха на 50+).

Не съм сигурен, но май нямат други деца. Това дете ще даде смисъл на живота им, ще ги наследи и те ще го отгледат и възпитат добре. Жената е доста мила, културна и се държи добре със студентите.

Така че има смисъл от осиновяването, когато не можеш да имаш или няма партньор.

Девствената ми писа, че е болна и си е вкъщи.

Коментар

Добро утро,

мисля тези дни да дам координатите на девствената на приятеля ми Миродес, Попитах я какви планове има за уикенда и ако отново се измъкне, няма да се занимавам с нея.

Обаче ми се струва, че Миродес няма да може да я покори. Той търси сексуална жена, а тази е дърво.

Ага,

ние с теб също сме приятели, знаеш, че съм успял като за България, предвид общата ситуация. Просто исках колегата да се представи, а не само да коментира и да се подиграва.
          На тоя етап съм замразил търсенето.Но ако се разведа и си търся нова връзка точно такъв тип жена ми трябва. Не ми трябва някоя,която е овършала половината квартал или някоя принцеса с претенции.
          Така че ако нищо не стане между вас може да ми дадеш координатите й.Евентуално ако се наложи ,да я имам предвид.

Коментар

Добро утро,

мисля тези дни да дам координатите на девствената на приятеля ми Миродес, Попитах я какви планове има за уикенда и ако отново се измъкне, няма да се занимавам с нея.

Обаче ми се струва, че Миродес няма да може да я покори. Той търси сексуална жена, а тази е дърво.

Ага,

ние с теб също сме приятели, знаеш, че съм успял като за България, предвид общата ситуация. Просто исках колегата да се представи, а не само да коментира и да се подиграва.
            Евго, не знам какво си представяш под успял човек, много ми е интересно да кажеш според теб, какво означава ? После ще ти напиша мнението си и аз за да имаме обща представа от възприятията си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo

Тази жена на 52 г. може да си осинови дете и да предотврати лошия край, който ще дойде.

Аз имам 2-ма племеника и много им се радвам, като на мои деца, И правя доста неща, които един баща прави - сглобявам, ремонтирам и купувам играчки и книги за тях.
              Има огромна разлика между племенник и осиновено дете.С племенниците ти имате общи предци и носите общи гени.И те са гаранция, че родът ви няма да се затрие.Докато осиновеното дете няма нищо общо с твоите предци и няма никаква логика човек да отделя време и ресурси, за да отгледа деца, с които няма родствена връзка. Това се отнася не само до осиновени деца,но ако мъж се ожени за жена с деца .
              Така че много добре правиш, че отделяш внимание на племенниците си.И аз много си играех с племенницата ми,докато беше в България и я гледаше майка ми една година.
              Last edited by mirodes; 21.10.2022, 10:30.

Коментар

• Добро утро,

Ага,

Коментар

А иначе готин ли си? Успял ли си?
                  Евго,

успелият човек никога не говори за успехите си - те сами говорят за него.
                  А ако някой често пита другите дали са успели, то това най-вероятно значи, че самият той не се смята за успял човек, и непрекъснато търси база за сравнение (която така или иначе няма да намери).
                  Не се заяждам никога и с никой, но... истината винаги боли.
                  ~ Enfant Sanssouci de Monde ~

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Няма как, ние сме в графа НК, а ... е в графа социал. Отделно, че там се пишат самотни майки...т.е. не се знае кой е бащата.
                    Това са митологеми. Аз просто предупреждавам. Онзи ден на автобусна спирка в моите земи гледам четири момиченца - видима възраст 13-14 годишни. Внезапно спира кола с батковци по на 25 и започват да ги закачат. Само им казах, че момичетата са малолетни и набързо се изнизаха. Навсякъде може да стане късо съединение, а децата са си деца, особено в тази опасна възраст.
                    Last edited by X_Y; 20.10.2022, 22:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение

Това за самотните майки не е вярно. Нека не клеветим братята-роми...
                      Те си имат своите основания за ранни бракове, без значение дали това ни харесва или не.
                      Не ги знам какви основания имат, но циганка на 70 години може да има над 100 потомци, а нейната връстница българка само двама-дете и внуче. Демографски превземат България. Ако не беше голямата циганска емиграция в последните години, до 30-40 години щяха да са мнозинство в България.
                      Иначе българките са много куул,образовани,правят кариера и в крайна сметка това води до изчезване.Имам едно познато семейство пенсионери. Те двамата са едно дете в семейството.Имат една дъщеря, която вече е на 52 години,т.е няма да роди.И след смъртта й родът им погива. А такива случаи са масови.
                      Last edited by mirodes; 20.10.2022, 21:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Няма как, ние сме в графа НК, а ... е в графа социал. Отделно, че там се пишат самотни майки...т.е. не се знае кой е бащата.
                        Това за самотните майки не е вярно. Нека не клеветим братята-роми...
                        Те си имат своите основания за ранни бракове, без значение дали това ни харесва или не.
                        Last edited by X_Y; 20.10.2022, 22:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пише, да
                          циганките на 15 са с по 2 деца, но не съм видял опандизен "татко"
                          Глупости. Бърза справка в Интернет показва, че само за 3 години и само в сливенския районен съд са осъдени 109 души за секс с малолетни и незаконно съжителство с лица под 16 годишна възраст. Което означава, че осъдените в цялата страна за годините на прехода са хиляди. Щом в "Социално подпомагане "някоя циганка подаде искане за социални помощи и има дете под 17 годишна възраст социалните пращат сигнал в прокуратурата и се образува дело .
                          Това,че ти не си запознат, не означава, че подобни действия не се санкционират.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Но ако е българин с българка гори.
                            Last edited by X_Y; 20.10.2022, 22:00.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

пише, да
                              Но ако е българин с българка гори.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

На бикините им пише “прокурор”
                                пише, да
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X