IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айдеееее да ни е честит, първи болен депутат.днес един... Утре 1000 има Господ има..

https://m.dnevnik.bg/bulgaria/2020/0...bolen_deputat/

Коронавирусът в България: Първи болен депутат, заседанията на парламента се отлагат засега

Коментар

• Немците изкаха крайни цифри за деня вече са на 1.1 смърност с +130 от общото + 600 критични днес до 2600+ (гледаме мача )

mWPCloud.com

Коментар

• https://www.facebook.com/inyanshared...1261265619034/

+100 Подкрепям !

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение

Аз съм с маска навън и понякога ръкавици както и всички от семейството ми, бабата даже не излиза навън, всичко и се носи до дома и. Какво да отричам. Говоря за прекаленото преекспониране на маски най висок клас все едно навън има някакъв смъртоносен газ от който се умира на мига.
          Благодаря че мислиш за другите Просто реагирах по остро за поста щото си водя кампания про маските
          mWPCloud.com

Коментар

А ти откъде знаеш че никой не е умрял от корона вирус. Може би си бил в болниците в Италия, Испания, Китай, САЩ и знаеш от първа ръка че това е един цирк с актьори дето се гънат по пода защото са във филма нов световен ред. И се изявяваш като авторитет от последна инстанция?

Направо се изумявам колко лесно се хващате на пропагандата на разни маргинали и профани, които печелят пари на ваш гръб. Всички тия странички дето четете за конспирации за плоска земя и прочие се издържат от трафика на информацята си.

Това е подигравката с паметта на хората
            От къде знам ли? Ами от официалната статистика. Всичко това е публична информация, аз просто я анализирам и си правя изводите. После виждам че и много други хора по света са стигнали до същите изводи. Една част от тези хора са и самите доктори в болниците които също потвърждават че 99% от жертвите на корона вирусът има други тежки заболявания или просто са на преклонна възраст около и над средната продължителност на живота за даденият регион. В близо 50% от случаите става въпрос за комбинация от няколко рискови фактора. Получава се естествен подбор колкото и неприятно да ни звучи, природата (или Господ) си знае работата.

Тук не става въпрос дали умират хора или не. То е ясно че всеки ден умират по най различни причини.
            Става въпрос обаче за това че нещата относто заплахата за цялото население се преувеличават и се създава излишна паника.
            Фактите не са такива каквито ги представят медиите.
            Обстрелват ни с някакви числа и плашат колко е сташно положението. Добре ама разни такива "идиоти" като мен решават да проверят от къде идват тези числа, и решават да анализират статистиките в дълбочина и в процеса откриват нещо друго което медииите и политиците някак удобно спестяват да го кажат.

А сега ми кажи аз на кое да вярвам? На лъжливите медии и лъжливите политици, или на собствения си разум и на числата които виждам пред себе си?

Коментар

• Първоначално изпратено от benassi Разгледай мнение
              Утре е 1 Април, картината по Европа не показва спад,
              САЩ и Нидерландия оставят карантината до 30 Април.
              Въпроса е, още четири седмици карантина как ще се отразят на БГ ?
              Като не искат маски хората ще е крантина световния опит показва това

Нидерландия кога се отказаха от стадния имунитет - пропуснал съм този моментт ?
              mWPCloud.com

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И аз
                http://m.focus-news.net/?action=news..._StOkXv74qWKxc

Не пипам никой, в къщи не пускам никой.
                На сайта на института нямало такава новина - и на друго ми казаха че това е дебънкнато като фалшива новина преди два месесца

https://www.ukbnewsroom.de/wichtige-...m-coronavirus/
                mWPCloud.com

Коментар

• Утре е 1 Април, картината по Европа не показва спад,
                  САЩ и Нидерландия оставят карантината до 30 Април.
                  Въпроса е, още четири седмици карантина как ще се отразят на БГ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение

За вас мислим - отречи това

Аз съм с маска навън и понякога ръкавици както и всички от семейството ми, бабата даже не излиза навън, всичко и се носи до дома и. Какво да отричам. Говоря за прекаленото преекспониране на маски най висок клас все едно навън има някакъв смъртоносен газ от който се умира на мига.

Коментар

• Първоначално изпратено от alphaomega Разгледай мнение

Да и ти сигурно лично си ходил да инспектираш масовите гробове и моргите в Италия.
                      Направо се изумявам колко лесно се хващате на пропагандата и политическите лъжи.
                      То вярно че страхът парализира мозъка, ама вашето вече си е диагноза и не се усещате как тънко ви манипулират. Все едно гледам ония дементирали пенсионери дето мятат пачки от балконите щото "сержант Георгиев" от полицията им е наредил....

След някой друг месец като се успокоят страстите и като излезе истината на яве ще си припомните за тази тема и сами ще се смеете на паникьорските глупости които сте писали.
                      А ти откъде знаеш че никой не е умрял от корона вирус. Може би си бил в болниците в Италия, Испания, Китай, САЩ и знаеш от първа ръка че това е един цирк с актьори дето се гънат по пода защото са във филма нов световен ред. И се изявяваш като авторитет от последна инстанция?

Направо се изумявам колко лесно се хващате на пропагандата на разни маргинали и профани, които печелят пари на ваш гръб. Всички тия странички дето четете за конспирации за плоска земя и прочие се издържат от трафика на информацята си.

Това е подигравката с паметта на хората

Коментар

Попаднах на няколко африкански коментара за корона вируса. Хората се молят президентите им да правят локдауни, да затварят граници, за да оцелеят защото си знаят здравната система - една нула. Тук шепа драскачи пищият как не искали мерки и сипят подигравки към хората решили да са заедно в това. Да има хора дето прекаляват и тук във форума с някакви фанатични защитни маски все едно е радиационно замърсяване. Корона вирус не е толкова заразен та да ни трябват чак скафандри за улиците. Но всеки си решава и знае за себе си. Аз лично не се меся с какви средства искат да се защитят, всеки с каквото може

За другите мислим

Last edited by marketleverage; 01.04.2020, 00:43.
                        mWPCloud.com

Коментар

• Попаднах на няколко африкански коментара за корона вируса. Хората се молят президентите им да правят локдауни, да затварят граници, за да оцелеят защото си знаят здравната система - една нула. Тук шепа драскачи пищият как не искали мерки и сипят подигравки към хората решили да са заедно в това. Да има хора дето прекаляват и тук във форума с някакви фанатични защитни маски все едно е радиационно замърсяване. Корона вирус не е толкова заразен та да ни трябват чак скафандри за улиците. Но всеки си решава и знае за себе си. Аз лично не се меся с какви средства искат да се защитят, всеки с каквото може

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

И аз
                            http://m.focus-news.net/?action=news..._StOkXv74qWKxc

Не пипам никой, в къщи не пускам никой.
                            ...Ама иначе, корназ. ХвалА на таквизи смелчаци !

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ми нека си лаят.Аз им се кефя а Путин не е чул за тях..Идиоти кво да ги правиш
                              Само те да бяха... и теб, какво да те прави човек.

Коментар

• Първоначално изпратено от mia11 Разгледай мнение
                                На италите май спира да им пука..

https://24novini.bg/world/item/26726...ni-v-sitsiliya
                                След програмата за затваряне дали са обмислили добре и програмата за изхранване. Гладът е по-силен от страха

Коментар

Working...
                                X