И, разбира се, най-важното, което забравих - статистиката на Швеция доказва, че строгостта на мерките няма корелация с негативния ефект от заразата. Поне това признайте.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Човек без антитела също може да има имунитет, просто няма как да се докаже. Това, че тестът за тях е отрицателен не означава, че човекът не е отдавна прекарал. Струва ми се, че статистиката им ще продължи да пада, ако ще и 1% да са с антитела.
Много сте упорити, иначе интелигентни хора, но отказвате да приемете реалността.
Ако толкова държите да се притеснявате за нещо, притеснявайте се за престоящия икономически погром - той ще е много по-лош от този вирус. Голямата депресия е уморила от глад няколко пъти повече хора /включително младежи и деца/ от тези 500 000 старци за половин година, които имаме сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение5000 починали за 6% с антитела на 10 милиона държава. За да станат 60% починалите ще са поне 50 000
Отделно, африканците и азиатците са по-податливи на Ковида.
Същото е за А групата, спрямо 0-та кръвна група.
Отделно, със мъжете и жените е различно.
Тези 5000 може да от предимно стари хора и т.н., тоест стойноста му за мен е под 10% като новина.
Не си ли вдянал, че въпреки всики писаници и изследвания, не знаем и ПОЛОВИНАТА относно Ковида ???
Това не е математика или статистика, това е медицина
Едно е да изследваш 5000 французи дето НЕ страдат от сърдечни проблеми, понеже пийват много червено винце (и на обед),
друго е да изследваш 5000 датчани, дето рупат мазно свинско като за световно (нищо че са морска нация) и са първенци по сърдечни болести в ЕС.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеAnalysis of samples collected at Week 21 shows that antibodies to covid-19 are detected in 6.3 percent of the studied population. Antibodies continue to be lowest among older adults 65-95 years with 3.9 percent and higher among adults 20-64 years with 7.6 percent and among children 0-19 years with 7.5 percent.
Data at the regional level is presented only for Stockholm, Västra Götaland and Skåne as the number of samples collected for the other regions is less than 100 and therefore cannot give reliable results. In the Stockholm region, Week 21 had the highest proportion of antibody positives with 10.0 percent, followed by Skåne with 4.5 percent and Västra Götaland with 2.7 percent.
http://outbreaknewstoday.com/sweden-...-donors-98648/
5000 починали за 6% с антитела на 10 милиона държава. За да станат 60% починалите ще са поне 50 000Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
За Швеция бройките даже биха били със 30-40% по малко, ако имаше твърда ръка със мигрантите,
по-обширна медийно разясняване за старите хора ДА НЕ излизат от дома си месец-два (а не да ходят до магазина),
същите да спазват дистанция и да носят маски и
занижения контрол във домовете им за стари хора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Доколкото си спомням, пневмониите бяха няколко вида. Лошото е, че когато човек се отнесе небрежно към това заболява, може да последва още нещо по-тежко.
П.П. Заинтригува ме с тези упражнения.
https://bg.konafamilyhealthcenter.co...pnevmonii.html
Помагат МНОГО - аз вдигах по 10 сатурацията след 20-30 мин. с 3-4 почивки че получаваш хипервентилация и замайване. Като получиш спираш за 1-2 мин и пак. докато направиш поне 3 и накрая всичкиНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Analysis of samples collected at Week 21 shows that antibodies to covid-19 are detected in 6.3 percent of the studied population. Antibodies continue to be lowest among older adults 65-95 years with 3.9 percent and higher among adults 20-64 years with 7.6 percent and among children 0-19 years with 7.5 percent.
Data at the regional level is presented only for Stockholm, Västra Götaland and Skåne as the number of samples collected for the other regions is less than 100 and therefore cannot give reliable results. In the Stockholm region, Week 21 had the highest proportion of antibody positives with 10.0 percent, followed by Skåne with 4.5 percent and Västra Götaland with 2.7 percent.
http://outbreaknewstoday.com/sweden-...-donors-98648/
5000 починали за 6% с антитела на 10 милиона държава. За да станат 60% починалите ще са поне 50 000
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
Ъхъ, едната е и лекар, писала за Ню Уорк Таймс и Уолстрийт Джърнъл, едната е учила в Харвард и има награди зца научни статии , другата Принстън - с диплома по химично инженерство.
Ти какво си завършил, и къде са публикували писанията ти
като CDC (Здравното министерство) и FDA (Министерството за храните) се управляват от корумпирани персони и
лобизма е професия.
Ето, FDA отдавна е решила, че хлорираните бързо растящи хормонални пилета не са вредни за Американците, както и мутиралите храни.
И още стотици примери.
Ккава е ползата от Харвард ???
Коментар
-
Според мен това ще стане. Е няма да са само възрастни хора, ще има и доста в активна възраст. Реално при хоспитализациите има хора на всякакви години. Но по-младите имат по-висок шанс да се оправят. Така зависи дали болниците ще издържат. Ако болниците не издържат смъртността сред всички ще е доста по-висока. То това е в основата на цялото изглаждане на кривата - да умрат под 1% от младите и 6 или 7% от заразените възрасттни. А не поради липса на здравно обслужване процента на смъртност да се вдигне петорно, да кажем. Нямам идея дали това е добра оценка, но в общи линии сериозно болните са около 5 пъти повече от починалите.
Ако обаче преднамерено пришпорваш болестта, ами това вече си е кофти начин за справяне, защото с цел икономическа изгода убиваш хора, които иначе може и да не умрат, - ако болниците не бяха претъпкани.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Да но това е крайния етап.
разболяваш се - реакция - пневмония (вижда се на томограф като стъкло), увеличено налягане за преодоляване на съпротивлението - пукане на капиляри - съсирване на течовете - тромб - емболия може и в сърцето, мозъка да удари.
Човек не може да диша още при натрупването на съединителната тъкан - затруднена обмяна на кислорода, па и не може да разгъне и дроба че да го напълни с въздух - няма еластичност от съединителната тъкан. Правят се упражнения - разтягане и дишане (и аз съм правил)
П.П. Заинтригува ме с тези упражнения.Last edited by tnm; 08.07.2020, 18:07.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Не му е това целта. Просто навсякъде управляващите са наясно, че колкото по-бързо мине, толкова по-малки икономически вреди има. За голямо съжаление не могат да пробутват циничния мотив, бе кво ми пука за някакви старци, важното е алъш вериша да върви.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
При нас за момента поне едва ли ще има сериозни социални сътресения. Твърде инертни сме и дори тези, за които няма вирус, са се покрили на село да гледат кокошки. Вероятно точно с подобна "възпитателна" цел ще го оставят да покоси маса народ: "Видите ли какво става, когато не слушате".
А както видяхме и от онези записи, да се правиш на прост е най-лесния начин да си пробутваш глупостите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мачу Пикчър Разгледай мнение
Това къде са учили и недоучили в техния случай няма значение, защото единствените им публикации са в големи и малки медийни парцали, а не в научни списания.
Контрирах твоята гордост с "научен" линк, писан от журналя.
Не ми се занимава да ти преведа по смисъл кратките им биографии, за да видиш колко са жалки.
Завършил съм първо на първо самостоятелно мислене.
ПП. И четирите са дългогодишни журналистки на заплата в това списание.
P.S. в статията има линкове към НАУЧНИ СТАТИИ - ако толкова не им вярваш на журналисти учили в Айви Лиг, можеш да отвориш научните статии зад линковете - предполагам че има някакъв минимален шанс да разбереш нещо от тях, но все пак не се въодошявавай много, шанса да ги разбереш наистина е минималенLast edited by ravnovesie; 08.07.2020, 17:48.
- 1 like
Коментар
-
Абсолютно. Въпрос на две, максимум три седмици е това което се случва сега да избухне като пълни болници бързо растящи смъртни случаи и в общи линии паника.
- 1 like
Коментар
Коментар