Как ги ектстраполираш тия? През прогнозата за безсимптомни, или от бързите тестове?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Какво значи който се чувства застрашен да си седи у тях?! Да не мислиш че някъде ще е безопасно ако вируса се разгори?! Няма такъв бункер в България който да те спаси, ако хората масово започнат да се заразяват. Ние в момента сме единствената държава в света, където няма почти никакви мерки и 60% от населението, че "няма изобщо такъв вирус", при това имахме 330 новозаразени за 1 ден. Българина е странно същество колкото повече се опитваш да му докажеш, че нещо е истина, той толкова повече си вярва, че е лъжа.
Дива и девствена природа, чист въздух и вода, животни много храна бол, по цял ден ядене и спане моеш даже и Нирвана да постигнеш
- 1 like
Коментар
-
Какво значи който се чувства застрашен да си седи у тях?! Да не мислиш че някъде ще е безопасно ако вируса се разгори?
Каравана със пет маслини отпред, около Паралия Катерини, за два месеца рент, замислям се,
другата седмица пътувам натам и ще разуча,
нещо няма вируси и хаос във Гърция, няма да е скъп наема.
Може да се работи през интернет вече.
П.П.Всъщност със тези завишени бройки е въпрос на дни, Гърците да ни спрат, както Сърбия.Last edited by hazard; 10.07.2020, 13:24.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеХман, който се чуства застрашен да си седи у тях или в планината.
Ти предлагаш да се стърже дъното още ли, на всички нива ???
Хората няма какво да губят вече, умира се само седнъж (Ботев го е казал, не бота)
Няма страшно, даже и да няма промяна във властта, БХ ще получи урок и ще слушка до март.
Той вече даде назад (както Вукич), каза, ако хората не искат мерките, ЩЕ ОТВОРЯ ВСИЧКО
Даже и Корнела да управлява, здравословно е да се правят винаги протести, че всеки се отпуска.
Какво значи който се чувства застрашен да си седи у тях?! Да не мислиш че някъде ще е безопасно ако вируса се разгори?! Няма такъв бункер в България който да те спаси, ако хората масово започнат да се заразяват. Ние в момента сме единствената държава в света, където няма почти никакви мерки и 60% от населението, че "няма изобщо такъв вирус", при това имахме 330 новозаразени за 1 ден. Българина е странно същество колкото повече се опитваш да му докажеш, че нещо е истина, той толкова повече си вярва, че е лъжа.
- 1 like
Коментар
-
Да знам в разгара на такава сме.
Ти предлагаш да се стърже дъното още ли, на всички нива ???
Хората няма какво да губят вече, умира се само седнъж (Ботев го е казал, не бота)
Няма страшно, даже и да няма промяна във властта, БХ ще получи урок и ще слушка до март.
Той вече даде назад (както Вукич), каза, ако хората не искат мерките, ЩЕ ОТВОРЯ ВСИЧКО
Даже и Корнела да управлява, здравословно е да се правят винаги протести, че всеки се отпуска.Last edited by hazard; 10.07.2020, 12:41.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнениеКъде виждаш пандемия? Знаеш ли какво е истинска пандемия?
Да знам в разгара на такава сме. Доказателство за това е и че част от хората отричат действителноста и са готови да вярват на всякакви налудничави теории, само и само да отричат пандемията.
Някога и при чумните епидемии са случвали подобни неща... някои са пирували, други са танцували, само и само някак мозъците им да "избягат" от реалността. Винаги ми е било чудно като съм ги чел тези неща... как така някой ще пирува, ще танцува, ще прави сватби по време на чума... еми ей така, както в момента. Това е просто опит за бягство от реалността, не съм вярвал, че в 21 век при тази ни информираност, хората да са готови да вярват на тотални глупости, но се случва, при това интелигентни хора го правят.... и за да повярват чакат някой около тях да се зарази, после чакат някой да умре... после чакат да не е стар, а да е млад и тн. с всяко следващо "ниво" си измислят по-високи условия за да повярват в пандемията.
Аз ще ти кажа какво ще се случи, като започнат масово хората в България да се разболяват.... тези които не вярват, ще са недоволни, че хората се разболяват, но не умират (вече сме почти на този етап). После ще са недоволни, че се разболяват и умират, но умират само старците... и тази градация ще върви все по-нагоре... и могат спокойно да кажа, че това е лош начин човек да се убеди, защото той после ще си измисля още по откачена идея за да отрече действителноста. Накрая ще се случи това, че е по вероятно да се самоубие, отколкото да повярва, ако вируса наистина достигне до него.
Такива неща съм гледал само по филмите и винаги са ми изглеждали нереални, как един човек като се спусне по кривата на отричането си измисля все по-откачени идеи да отрича действителноста.Last edited by Xman1; 10.07.2020, 12:27.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ето какво прави световното лЕкарство под диктовка на световното еврейство.
Само заради еврейското нагнетяване на паника с цел още една световна революция, вкарват в специално отделените за Ковид медицински болнични участъци болни от всички останали болести, биде имат вирус или нямат, където разбира се ще го поемат, и ги лишават от лекуване от истинската им болест, биде то сърдечна мозъчна травматична бъбречна много са, ръчкат им инквизиторската тръба в гърлото, и те умират разбира се без адекватното лечение.
И влизат в еврейския списък на умрели с/от Ковид.
И отделенията за Ковид пращят по шевовета.
И милиардите се задвижват, и етиопската полумаймуна реве от трибуната на СЗО.
И световното лЕкарство, най-новата мафия, потрива ръце доволно, милиарди милиарди...Last edited by Мачу Пикчър; 10.07.2020, 12:34.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от darkside Разгледай мнение
Къде виждаш пандемия? Знаеш ли какво е истинска пандемия?
Има голяма вероятност да го стигне павето - уреда на пандемията деНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ние като сме паднали под Турско робство е било същата работа, разделили сме се вместо да се обединим. Сега същото, вместо да се концентрираме срещу истинския враг "вируса", ние се занимаваме с глупости. Времето да си избираме нов "главатар" е след като победим вируса.... сега този е на власт и най-лошото което може да се случи, е да си тръгне.
Аз не вярвам, че БСП ще се справят по-добре, защото нямаме нито време нито възможност в момента да се справим с политическа криза. Първо ще дойде "служебно правителство", което нищо няма да прави, защото няма пълномощия... после ще трябва да правим предсрочни избори, които няма как да направим защото пандемията ще е в разгара си.... дори не мога да си представя при такъв вариант, какви ще са пораженията върху здравето на хората и икономиката.... според мен ще е тотална катастрофа.
Епидемия е 200 болни (Болни, не заразени) на 10000 (десет хиляди). Такива бройки няма.
Пандемия.... Няма.
- 1 like
Коментар
-
Ние като сме паднали под Турско робство е било същата работа, разделили сме се вместо да се обединим. Сега същото, вместо да се концентрираме срещу истинския враг "вируса", ние се занимаваме с глупости. Времето да си избираме нов "главатар" е след като победим вируса.... сега този е на власт и най-лошото което може да се случи, е да си тръгне.
Аз не вярвам, че БСП ще се справят по-добре, защото нямаме нито време нито възможност в момента да се справим с политическа криза. Първо ще дойде "служебно правителство", което нищо няма да прави, защото няма пълномощия... после ще трябва да правим предсрочни избори, които няма как да направим защото пандемията ще е в разгара си.... дори не мога да си представя при такъв вариант, какви ще са пораженията върху здравето на хората и икономиката.... според мен ще е тотална катастрофа.
Коментар
Коментар