Първоначално изпратено от alex1001111
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hazard Разгледай мнениеПрез уикенда, някои лаборатории не работят, затова тестовете са малко.
Но утре, статистиката може да покаже 1562 заразени (средно 6250 теста, от тях вече четвърт заразени).
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Сигурно може да се моделира и сметне кога ще се стигне до стаден имунитет. Всъщност много преди това броят на новите случаи ще започне да намалява.
Та най-добрата стратегия в момента ми изглежда поддържане на максимален брой нови заразени, доколкото това няма да надмине способността на болниците да третират тежките случаи. Нещо подобно се и случва в момента, но има още възможност за повече заразени дневно.
Ваксина би ускорила процеса многократно, но и без вакссина, ако не се налагат панически карантини ще му се види края.
Виждаш пролетта беше едно, сега е друго, не само у нас, а и в Западна Европа.
В Западна Европа сега има повече заразени отколкото пролетта, обаче все още хоспитализираните и смъртността е с пъти по-ниска от пролетта. Ние пролетта минахме леко, сега положението е по-зле при нас.
Различни щамове ли са, или просто мина и покоси слабите организми в Западна Европа пролетта, пак при нас това се случва сега.
Вирусния товар има ли значение и какво ще стане ако разпределението стане дифузно. Ще пада или ще расте смъртността тогава.
Много въпроси без ясни отговори.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Ти като си смел като орел да не мислиш ,че ще ти прости?Владиката дето по цял ден си общува с Господ и на него му видя сметката още лятото.- Две смърти няма, без една не може!
- Изплашеният е полуразбит.
- Колкото и да ни струва победата, всякога поражението ще ни струва повече.
- На страха очите са четири.
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
На страха очите са големи
Коментар
-
Не,нормална улица в центъра.Прави ми впечатление и ,че некролозите всякаш са по-вече.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Ми аз не знам да сме станали безсмъртни.Ти ако си безсмъртен тва е друго нещо
четиримата бяха около 50 годишни .
Коментар
-
На мойта улица вече 4ма дадоха фира та се чудя на очите си ли да вярвам или на твойте клетви и заклинания
- 1 like
Коментар
-
Не,нормална улица.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Да не живееш на улица, на която има старчески дом?Last edited by Grosss; 19.10.2020, 21:01.
Коментар
-
На мойта улица вече 4ма дадоха фира та се чудя на очите си ли да вярвам или на твойте клетви и заклинания
- 1 like
Коментар
Коментар