IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

Има ясна, измерима, фактическа информация от цялата планета, от последните десет месеца. И има хора, които напълно я отричат, отхвърлят, и пишат "хуморески" на ниво клозетна стенопис по въпроса. Не знам къде е оградата, и как изглежда, по-скоро имам чувството, че две паралелни вселени се допират някъде, и се чудим защо няма никаква сходимост.
    По тази тема има множество вектори. Не може само по един да се кара и да се отричат всички останали. Темата е достатъчно пъстра, за да бъдат излагани категорични позиции.

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
      От всичко едно нещо може да бъде обобщено безусловно. Истината е, че никой не знае каква е тя.
      Да търсиш истината не е ли суета ?
      Истината е девствена и всеки иска да има първа брачна нощ с нея ....
      С нашите мозъци трудно ще достигнем до каквато и да било истина.....
      Ако ти се размишлява по темата прочети, когато си относително свободен, поста ми от 01 октомври 2020, в 11.25 ч. в темата за "Успеха и всичко за него....."
      Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
        Стига с тия конспиратори, бе! От двете страни сме на една и съща ограда, когато говорим по този проблем с вируса. Как отгатвате така безусловно кой е оттатък и кой е отсам оградата? Аман от изкласили до полова зрялост!
        Има ясна, измерима, фактическа информация от цялата планета, от последните десет месеца. И има хора, които напълно я отричат, отхвърлят, и пишат "хуморески" на ниво клозетна стенопис по въпроса. Не знам къде е оградата, и как изглежда, по-скоро имам чувството, че две паралелни вселени се допират някъде, и се чудим защо няма никаква сходимост.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
          Циклопе, смайващо е как елитаристичните ти настроения не подминават конспираторско-елементаристичните писания.
          На пристрастяване прилича
          Впечатлявам се, че сме от един животински вид, и обитаваме една и съща вселена. Просто ми е трудно да го преглътна. И ето, на пибел говната са оставени, моят коментар за тях - изтрит. Иди го разбери.

Коментар

• Стига с тия конспиратори, бе! От двете страни сме на една и съща ограда, когато говорим по този проблем с вируса. Как отгатвате така безусловно кой е оттатък и кой е отсам оградата? Аман от изкласили до полова зрялост!

Коментар

• От всичко едно нещо може да бъде обобщено безусловно. Истината е, че никой не знае каква е тя.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Какъв бункер бе човек, живея си във вила в планината двора ми свършва в гора, чист въздух, камина. А кажи сега теб какво те тормози че си в тази тема. Очевидно не се опитваш да научиш нещо, струва ми се че разговорите тук са достта над нивото ти. Дори и троловете тук може би говорят неразбирамемо за теб. Та единственото което остава е да се успокояваш. Че няма нищо страшно, че всичко ще е наред, че нищо няма да се случи. Все пак като не разбираш нещо, то няма как да те натоварва
                малко ми е трудно да осмисля написаното от теб, да, все пак съм с 8 клас завършен нищо не ме тормози, немам грижи , пък в темата се мотая и кибича немотивирано да убия малко време, а за вируса не съм казал че няма нищо страшно, пазя се както мога, себе си и жената и детето ни.
                Жив и здрав

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

затова ли толкова случаи има на разходки на линейски от болница на болница, че все нещо и по пътя ще даде фира и няма да търси легло
                  В едно видео, гледах вчера, лекар от бърза помощ, чакайки на тротоара да му разпишат, че нямат място за пациента се оплакваше, че и апарата му за сатурация не работи

Шофьорът на линейката, дали случайно ти каза как лекарите са разграничили, че симптомите са типични за ковид, а не за грип?

И като се срещнете пак, питай го, как са реагирали преди година при грипните епидемии с линейката и обиколките из софийските потайности
                  Не става дума за София и не мисля че тук където съм има проблем и с линейки и с болници. Мъжете просто са потърсили помощ твърде късно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнение

ааааааааа ... ма ти си излязал от бункера бе браво отде тая смелост в тебе ?? Ся не те ли е страх кат ходиш по улиците или си с противогаз и защитно облекло против химическа атака ??
                    Какъв бункер бе човек, живея си във вила в планината двора ми свършва в гора, чист въздух, камина. А кажи сега теб какво те тормози че си в тази тема. Очевидно не се опитваш да научиш нещо, струва ми се че разговорите тук са достта над нивото ти. Дори и троловете тук може би говорят неразбирамемо за теб. Та единственото което остава е да се успокояваш. Че няма нищо страшно, че всичко ще е наред, че нищо няма да се случи. Все пак като не разбираш нещо, то няма как да те натоварва

Коментар

• Понеже калинките на ББ всеки ден си менят недъгавите заповеди.....ето от утре пак нова пуснали...

Допълнителни противоепидемични мерки:

Маските от полунощ са задължителни за деви, везни и водолей, както и за шофьори на "Волво", с изключение на тези, които носят зелени чорапи.
                      Това важи за часовете 18.00 до 21.30 с изключение на хората с "Ауди" и регистрация завършваща на 17.
                      Ако къщата ви е в жълт цвят - нямате право да излизате освен, ако не се намира от дясната страна на улицата. Тази забрана отпада, ако има паркинг отпред. Ако, има повече парко-места забраната отпада освен, ако мястото за паркиране не е предвидено за инвалиди.
                      Жените имат право да напускат домовете си само, ако са омъжени и в делнични дни, ако нямат деца. А, ако имат такива - поне две от един и същи пол и разликата в годините на децата не е повече от две години.
                      Това правило не засяга деца между 4 и 10 год.
                      Това беше първата част на взетите мерки.
                      За да не се объркате - втората част със забраните и препоръките ще излъчим след празниците през следващите два дни.
                      Гореспоменатото важи за хора между 18 и 60 годишна възраст, с ръст от 1.60 до 1.75.
                      В противен случай важи точно обратното освен, ако не сте руси.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Чух за първи път призивите му към щаба и министерството през септември. На практикуващ в реална обстановка короно болни! За разписване на процедура, която изисква и минимални средства
                        Сега е ноември, реакция - нула
                        Щот са минимални средствата ....
                        Всичко е до парите и тяхното рационално и правилно присвояване...
                        ПСР тестове - в трамвая чух да говорят ората - за да се намърдаш в лицензираните лаборатори - плащаш или ти чупят тиквата....Тест който струва с всички консумативи и труд около 15 лв, се търгува по 120 ...
                        Ваксини - 13 000 000 щели да купуват ( бах маа му - да не сме 30 000 000 човека....) за 500 000 000 лв ( както писа Гигов), при положение, че от ЕК или някаква там централизирана европейска служба говориха преди 2-3 дни - 2 евра от Европа и 0.8 евра от приемащата страна ....ПОвече от 3-4 млн ваксини не са нужни... Гадно, крадливо, гепаджийско племе.....

пп Доктора беше направо бесен от ширещата се докторска неграмотност....Майко мила, какво ще стане след 10 г с тез дистанционни обучения и финансиране на МВУЗ според бройката на студентите.....Бедна ми е фантазията.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                          Ти сигурен ли си, че си завършил 8-ми клас? Беше се похвалил в някоя от темите, но не мога да не изпитвам известни съмнения.
                          да бе имам килийно образование, да имам 8 клас даже 2 пъти го повтарях ама го завърших, що питаш докторе ? всъщност ти кат психиатър можеш да се съмняваш да нормално е

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                            Днешен разговор с един шофьор от спешна помощ. Той разправя как вчера са имали двама починали в линейката на 30 и нещо години но не си правили тестове но според лекарите си е типичен ковид. В същото време се намесва случаен минувач и доста емоционално почва да обяснява как вирус няма и всичко е конспирация за взимане на европейски пари
                            затова ли толкова случаи има на разходки на линейски от болница на болница, че все нещо и по пътя ще даде фира и няма да търси легло
                            В едно видео, гледах вчера, лекар от бърза помощ, чакайки на тротоара да му разпишат, че нямат място за пациента се оплакваше, че и апарата му за сатурация не работи

Шофьорът на линейката, дали случайно ти каза как лекарите са разграничили, че симптомите са типични за ковид, а не за грип?

И като се срещнете пак, питай го, как са реагирали преди година при грипните епидемии с линейката и обиколките из софийските потайности
                            Last edited by съни(тя); 14.11.2020, 21:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Що мислиш че нашите откриват лечението сами?

Според мен гледат какво правят другите и те така ако могат и доколкото могат. Щото то едно е да искаш, друго е да имаш възможности (ресурси) и трето е да го направиш.

Така че тея глупости че хората умирали от неправилно лечение са пълни глупости, след като няма "правилно" лечение.

Ако имаше правилно лечение и някъде излекуваха 99.99% от заразените - ОК - ама такова няма.
                              Светът е голям и място за погребания има за всички ... ( освен в една огромна държава, дето ги горят и разпръскват пепелта в реката, Свещенната....)
                              Правилното лечение е да не правиш нищо...( Мангъров го каза - чайчета, аспирин по 75млг, малко парацетамол, малко витамини, 2-3 дни вкъщи на топло ...)
                              РАЗБИРА СЕ ако имаш температура 3-4 дни трябва да пиеш антибиотик по лекарско предписание.

0.001 % от мъжете дето се напъват да пръднат, умират ( или от моментална смърт, или от пиритонит...).
                              Другите се просират....

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                                Ти сигурен ли си, че си завършил 8-ми клас? Беше се похвалил в някоя от темите, но не мога да не изпитвам известни съмнения.
                                След 7-ми не е задължително!...

Коментар

Working...
                                X