Първоначално изпратено от Hermes73
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Коронавирусът ще прерастне ли в пандемия?
Collapse
X
-
Спокойно, пичове. Подгответе се и не се паникьосвайте. Смъртта е естествен завършек на живота в тази реалност която познаваме. С нея не се свиква, но се приема като се замисли човек. Нищо не е вечно, природата си знае работата. Човешкият род няма да изчезне, само леко може от 10 млрд да стане 2. Нооо това не става за година-две, споко. За около 10 може.Last edited by bulgarian lev; 15.11.2020, 00:56.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКато гледам какви трайни ефекти оставя при някои публични личности по скоро докарва психични проблеми и рязко сваля iq на някои хора
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЕто една конспиративна теория. Най лесния начин масово да се промени ДНК то на милиарди хора е с вирус.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Има ясна, измерима, фактическа информация от цялата планета, от последните десет месеца. И има хора, които напълно я отричат, отхвърлят, и пишат "хуморески" на ниво клозетна стенопис по въпроса....
Австрия вкарва пак тотален локдаун, а са със смъртност 33% по-ниска от нашата. Пак ще има неразбрали
Според мен тролетариата е със задача всичко да става колко може по-зле.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеТочно така е, нямам телевизия от пет години, чета новинарски сайтове само за добиване на идея какво мисли "народа", извън това чета руски форуми, английскоговорящи форуми, медицински сайтове, буквално нито един "пожарникар" не ми е повлиял на мнението досега.
Тези мои съфорумци повтарят мнения на доценти, професори има и един академик, все българи и не говоря за прости пулмолози, вирусолози, имунолози, началници на Ковид отделения, всички със поне 15 год практика.
Матеев и ХМАН, същите кат тебе.Last edited by распутин; 14.11.2020, 23:15.
Коментар
-
Точно така е, нямам телевизия от пет години, чета новинарски сайтове само за добиване на идея какво мисли "народа", извън това чета руски форуми, английскоговорящи форуми, медицински сайтове, буквално нито един "пожарникар" не ми е повлиял на мнението досега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от распутин Разгледай мнение
Циклоп, къде го виждаш това елементарно ниво, обратно на твоето мнение ?
Тези мои съфорумци повтарят мнения на доценти, професори има и един академик, все българи и не говоря за прости пулмолози, вирусолози, имунолози, началници на Ковид отделения, всички със поне 15 год практика.
Ти какъв си, вярваш на един тройкаджия пожарникар и на един наведен ЩАБ, я поспри се малко.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнениеВярно е, и общо взето, това би било основна причина да чета по форумите - да видя различни гледни точки, и да си балансирам мнението. Но клозетната хумористика ме превключва на ниво див пещерен човек, дори мисълта, че някой намира това елементарно ниво за смешно, ми кара палците на краката да изтръпват.
Ти какъв си, вярваш на един тройкаджия пожарникар и на един наведен ЩАБ, я поспри се малко.
Коментар
-
Има ясна, измерима, фактическа информация от цялата планета, от последните десет месеца. И има хора, които напълно я отричат, отхвърлят, и пишат "хуморески" на ниво клозетна стенопис по въпроса. Не знам къде е оградата, и как изглежда, по-скоро имам чувството, че две паралелни вселени се допират някъде, и се чудим защо няма никаква сходимост.
Докато "пазителите на истината" се опитват да я наложат с всякакви ограничителни мерки
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
По тази тема има множество вектори. Не може само по един да се кара и да се отричат всички останали. Темата е достатъчно пъстра, за да бъдат излагани категорични позиции.
Коментар
Коментар