Първоначално изпратено от bulgarian lev
Разгледай мнение
Дори в Китай ваксината няма да е задължителна, те го казаха това нещо още от сега, че няма масово да поставят ваксината на всички.
В България първо да си я сложат разни Мангъровци и другите невярващи във вируса, аз ще изчакам няколко години, преди да си я сложа, ако наистина е ефективна и няма странични ефекти.
Не вярвам на АстраЗенека и други подобни, които през 5 дни ни информират колко им била добра ваксината за да им се вдигат акциите на борсата. Забелязал съм че винаги когато някой се хвали толкова много предварително, после се оказва, че за нищо не става.
Разработчиците на ваксини не ги харесвам, не бих използвал нещо от фирми които не харесвам и се съмнявам в техния морал. Както има една приказка, "доверието се губи лесно, а се печели трудно". Много ще бъде трудно разни алчни корпорации да ми спечелят доверието, особено от фармацевтичната индустрия и особено когато всичко е направено само за пари.
Не съм антиваксър, но да ми слагат експериментална ваксина направена набързо за няколко месеца, не мерси. Преди да дойде КОВИД 19, същите тия ни обясняваха колко трудно се прави нова ваксина или лекарство и че трябвали 10 - 15, че понякога и 30 години, а после ми правят ваксина за няколко месеца.
Първоначално изпратено от Тъпо парче
Разгледай мнение
Коментар